reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Wyszykowalismy sie dzisiaj na pacer. Podchodze do windy a ona nie działa. a to 10 pietro.Cofnełam sie po chuste.Zapakowałam w nia małego i tak schodzimy popychajac jedna reka wozek w dół. Było bardzo ciezko. Po drode mineło mnie 4 facetó i NIKT sie nie ruszył!!!!!!!!!!!!!!! jeden nawet powiedział WSPÓŁCZUJE !!!!! Nic mu nie odpowiedziałam , bo tylko przeklenstwa cisnely sie na usta !!!!!!!! błagam wychwajmy nasze dzieci inaczej , bo mnie innego zachowania rodzice uczyli

Okazało sie , ze mały sie dzis pierwszy raz zgrzał , było mu za ciepło(body z długim i koszulka z długim, rajstopki, spodnie od dresu , czapeczka i szmaciane buciki).... wtdawało mi sie , ze i tak ma mało na sobie

reklama
super grzeczna cora sie udała :) nie to co diabeł syn :) hehehhehe

wlasnie za 3h jedziemy do niej na tydzien :)
biore laptopa wiec postaram sie byc na bieżąco :) a poza tym zaraz ide do lekarza bo kaszel nie ustepuje ani na chwile yh .... dobrze choc humorek ma i nie marudzi :)

nie było mnie kilka godzin i czuję sie jak w czeskim filnie hehe coś było ale nie ma, nie wiadomo co to było i o co chodzilo:eek: ciekawie :-)

dziunka, a moż ejej tych kółeczek tak od razu nie zdejmowac tylko podnieść? Żeby w razie sie przechyli te kóleczka ją podtrzymały. Jak będzie jechala prosto to nie będą trzymały roweru ale ona będzie wiedziała, ze tam są i mniej się będzie bała?
I jeszcze słysząłam o takim uchwycie który trzyma dziecko a nie rower przez co uczy prawidłowej postawy na rowerze. Ale sama tego nie widziałam tylko teść mi mówił (i gdzie on to widział też nie wiem ale mogę zapytać jeśli chcesz)

DSCN0047.jpgWrócilismy z Igorkiem ze spaceru...ale pogoda bajkowa :-) kurde chyba go ciut za grubo ubrałam ( body z długim rękawkiem, rajtuzki, ogrodniczki krótkie,polarek, czapeczka)..jak myślicie? Ni widzę żeby był zgrzany , trochę się boję tak rozgolaszać go od razu..jezuuu nic nie wiem :(((((

pocieszające jest to że mam koło domu las-mini las i Igor był megaszczęśliwy słysząc ptaszki:) w gg radiu jest opcja słuchania odgłosów natury, puszczam mu a taen w mig zasnął myśląc że w lesie hihi

Zobacz załącznik 240969Wrócilismy z Igorkiem ze spaceru...ale pogoda bajkowa :-) kurde chyba go ciut za grubo ubrałam ( body z długim rękawkiem, rajtuzki, ogrodniczki krótkie,polarek, czapeczka)..jak myślicie? Ni widzę żeby był zgrzany , trochę się boję tak rozgolaszać go od razu..jezuuu nic nie wiem :(((((

pocieszające jest to że mam koło domu las-mini las i Igor był megaszczęśliwy słysząc ptaszki:) w gg radiu jest opcja słuchania odgłosów natury, puszczam mu a taen w mig zasnął myśląc że w lesie hihi

wedklug mnie troche za grubo:) zamiast polarka moglas jakas bluze ale to moje zdanie:)

Wyszykowalismy sie dzisiaj na pacer. Podchodze do windy a ona nie działa. a to 10 pietro.Cofnełam sie po chuste.Zapakowałam w nia małego i tak schodzimy popychajac jedna reka wozek w dół. Było bardzo ciezko. Po drode mineło mnie 4 facetó i NIKT sie nie ruszył!!!!!!!!!!!!!!! jeden nawet powiedział WSPÓŁCZUJE !!!!! Nic mu nie odpowiedziałam , bo tylko przeklenstwa cisnely sie na usta !!!!!!!! błagam wychwajmy nasze dzieci inaczej , bo mnie innego zachowania rodzice uczyli

Okazało sie , ze mały sie dzis pierwszy raz zgrzał , było mu za ciepło(body z długim i koszulka z długim, rajstopki, spodnie od dresu , czapeczka i szmaciane buciki).... wtdawało mi sie , ze i tak ma mało na sobie
współczuje , u mojej mamy w bloku nawet spoko sąsiedzi 98% z nich mi pomaga zawsze z wózkiem na schodach :tak: ale jak winda nie działa (mama mieszka na 11 piętrze) to zawsze idę do następnej klatki ;-)
ja mojemu na takie ciepło ubieram body z kr.ręk. dresik cieniutki i skarpetki a na główkę cieniutką czapeczkę :-) i jest ok

ja dziś zalozyłam body z dlugim rękawem, cienkie spodeni, kamizeleczkę z kapturkiem (taka dresikową) i 2 pary skarpetek (jedne takie bucikowy) no i się zgrzal okropnie niestety.... nie chcialam go rozbierac z tej kamizeleczki, bo upocony a o tych skarpetkach jakoś głupio nie pomyslałam. Jedyne co to kupiłam na szybko cieniusieńką czapeczkę i zamist kapturka ząlożyłam.

reklama
Do góry