reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

reklama
etna witaj w klubie , mój też tylko synka widzi ,on ciągle chce na skype tylko małego oglądać :tak: jakoś to przeżyje ;-)
co do internetu to jak nie mam dostępu to przez bluetooth sobie właśnie z komórki przesyłam :-)

Witam laseczki ;-)

Ale jestem wykonczona.....w weekend bylam w pracy, wczoraj tez pobudka z samego rana i wyjazd do Londynu po paszport dla malej....do tego mala ostatnie 2 noce w ogole jakos nie spala...pobudka co 30min do godziny...masakra...czuje sie jak zombi..... :sorry2:

Cześć laseczki ! Dawno mnie tu nie było... pewnie nawet nie zauważyłyście ;-)
wróciłam do pracy i było sporo zamieszania w związku z tym w naszym życiu. Ale wszystko jest na dobrej drodze ;-)

Kilolek, Ty też już wróciłaś do pracy?

haha

a ja zamiast pakowac rzeczy siedze na bb :-/
mały śpi to nie będę go budzic..ale mam lenia ... stara się robię i zrzędliwa ...za rok 30 lat bozeeeee

;d;d;d
Za rok i juz sie martwisz? A co bedziesz robic przez nastepne lata? ;-)
depresja 30-latki? Minie :), potem nabiera sie dystansu :) i swiat jest piekny...
Potwierdzam :-)
A i do klubu seniora jeszcze nie zamierzam sie zapisywac;-) bo tyle jeszcze przed nami:-)

reklama
Do góry