reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
ja to w komorce bym zajoba dostala latac po stronach ... jedynie z GG korzystam jak nie mam dostępu a potrzebuje :)

a tak apropo :) od 1 do 10 maja mnie nie bedzie Jupi :) ale sie ciesze ... jedziemy na "urlopik" do siostry na mazury :))) mam nadzieje ze wypoczne :)) mimo 3 maluchów w domu :) no ale na basen tam zajedziemy napewno :) pamietam jak bylam w ciazy i z synkiem siostry bylismy :) ;P moze zatesknicie ;-)
Chodzilo mi o internet z komorki ale na komp stacjonarny kumasz? bo nie wiem jak to inaczej napisac, z niewyspania moje slownictwo zrobilo sie ubogie :zawstydzona/y:

hej! Melduję tylko, że żyję. Na więcej nie mam siły...
Kilolek a co z Tobą ???? az tak praca meczy, czy mąż

haha

a ja zamiast pakowac rzeczy siedze na bb :-/
mały śpi to nie będę go budzic..ale mam lenia ... stara się robię i zrzędliwa ...za rok 30 lat bozeeeee

;d;d;d
No ja tez ostatnio mowilam ze do 30 juz mi mniej niz wiecej zostalo :-:)-:)-(

Teraz UWAGA!!!
powiem Wam pocichu i na ucho, że mąż wrócil :-p:-p:-p
Pawelek jest caly heeeppyy i sie ciagle do taty usmiecha i je mu paluchy i nos, ktory uwielbial jak mial 3 miesiace az nie moglam uwierzyc ze to jeszcze pamieta.

reklama
Chodzilo mi o internet z komorki ale na komp stacjonarny kumasz? bo nie wiem jak to inaczej napisac, z niewyspania moje slownictwo zrobilo sie ubogie :zawstydzona/y:

Kilolek a co z Tobą ???? az tak praca meczy, czy mąż

No ja tez ostatnio mowilam ze do 30 juz mi mniej niz wiecej zostalo :-:)-:)-(

Teraz UWAGA!!!
powiem Wam pocichu i na ucho, że mąż wrócil
:-p:-p:-p
Pawelek jest caly heeeppyy i sie ciagle do taty usmiecha i je mu paluchy i nos, ktory uwielbial jak mial 3 miesiace az nie moglam uwierzyc ze to jeszcze pamieta.

To na co czekasz, co tu robisz ;d;d;d;d biegnij do mężulka.... ;p

Do góry