reklama
C
Cleo1981
Gość
Widze ze wiekszosc rozbawiłam - i dobrze taki był cel. Cleo - nie gryz sie po jezyku bo cie bedzie bolal
Normalniejesz widzę podoba mi się to chyba ze zaraz z czyms wyskoczysz ;p;p
passingby
Fanka BB :)
Normalniejesz widzę podoba mi się to chyba ze zaraz z czyms wyskoczysz ;p;p
Ugryze sie w język... ;P
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
patrz bo bolec Cie bedzie hahaUgryze sie w język... ;P
C
Cleo1981
Gość
Ugryze sie w język... ;P
haha
a ja zamiast pakowac rzeczy siedze na bb :-/
mały śpi to nie będę go budzic..ale mam lenia ... stara się robię i zrzędliwa ...za rok 30 lat bozeeeee
;d;d;d
passingby
Fanka BB :)
haha
mały śpi to nie będę go budzic..ale mam lenia ... stara się robię i zrzędliwa ...za rok 30 lat bozeeeee
;d;d;d
depresja 30-latki? Minie , potem nabiera sie dystansu i swiat jest piekny...
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
to impreze na BB robimyhaha
;d;d;d
C
Cleo1981
Gość
E
etna36
Gość
Chodzilo mi o internet z komorki ale na komp stacjonarny kumasz? bo nie wiem jak to inaczej napisac, z niewyspania moje slownictwo zrobilo sie ubogieja to w komorce bym zajoba dostala latac po stronach ... jedynie z GG korzystam jak nie mam dostępu a potrzebuje
a tak apropo od 1 do 10 maja mnie nie bedzie Jupi ale sie ciesze ... jedziemy na "urlopik" do siostry na mazury )) mam nadzieje ze wypoczne ) mimo 3 maluchów w domu no ale na basen tam zajedziemy napewno pamietam jak bylam w ciazy i z synkiem siostry bylismy ;P moze zatesknicie ;-)
Kilolek a co z Tobą ???? az tak praca meczy, czy mążhej! Melduję tylko, że żyję. Na więcej nie mam siły...
No ja tez ostatnio mowilam ze do 30 juz mi mniej niz wiecej zostalo :---(haha
;d;d;d
Teraz UWAGA!!!
powiem Wam pocichu i na ucho, że mąż wrócil
Pawelek jest caly heeeppyy i sie ciagle do taty usmiecha i je mu paluchy i nos, ktory uwielbial jak mial 3 miesiace az nie moglam uwierzyc ze to jeszcze pamieta.
reklama
C
Cleo1981
Gość
Chodzilo mi o internet z komorki ale na komp stacjonarny kumasz? bo nie wiem jak to inaczej napisac, z niewyspania moje slownictwo zrobilo sie ubogie
Kilolek a co z Tobą ???? az tak praca meczy, czy mąż
No ja tez ostatnio mowilam ze do 30 juz mi mniej niz wiecej zostalo :---(
Teraz UWAGA!!!
powiem Wam pocichu i na ucho, że mąż wrócil
Pawelek jest caly heeeppyy i sie ciagle do taty usmiecha i je mu paluchy i nos, ktory uwielbial jak mial 3 miesiace az nie moglam uwierzyc ze to jeszcze pamieta.
To na co czekasz, co tu robisz ;d;d;d;d biegnij do mężulka.... ;p