reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

reklama
ja to w komorce bym zajoba dostala latac po stronach ... jedynie z GG korzystam jak nie mam dostępu a potrzebuje :)

a tak apropo :) od 1 do 10 maja mnie nie bedzie Jupi :) ale sie ciesze ... jedziemy na "urlopik" do siostry na mazury :))) mam nadzieje ze wypoczne :)) mimo 3 maluchów w domu :) no ale na basen tam zajedziemy napewno :) pamietam jak bylam w ciazy i z synkiem siostry bylismy :) ;P moze zatesknicie ;-)
Chodzilo mi o internet z komorki ale na komp stacjonarny kumasz? bo nie wiem jak to inaczej napisac, z niewyspania moje slownictwo zrobilo sie ubogie :zawstydzona/y:

hej! Melduję tylko, że żyję. Na więcej nie mam siły...
Kilolek a co z Tobą ???? az tak praca meczy, czy mąż

haha

a ja zamiast pakowac rzeczy siedze na bb :-/
mały śpi to nie będę go budzic..ale mam lenia ... stara się robię i zrzędliwa ...za rok 30 lat bozeeeee

;d;d;d
No ja tez ostatnio mowilam ze do 30 juz mi mniej niz wiecej zostalo :-:)-:)-(

Teraz UWAGA!!!
powiem Wam pocichu i na ucho, że mąż wrócil :-p:-p:-p
Pawelek jest caly heeeppyy i sie ciagle do taty usmiecha i je mu paluchy i nos, ktory uwielbial jak mial 3 miesiace az nie moglam uwierzyc ze to jeszcze pamieta.

reklama
Chodzilo mi o internet z komorki ale na komp stacjonarny kumasz? bo nie wiem jak to inaczej napisac, z niewyspania moje slownictwo zrobilo sie ubogie :zawstydzona/y:

Kilolek a co z Tobą ???? az tak praca meczy, czy mąż

No ja tez ostatnio mowilam ze do 30 juz mi mniej niz wiecej zostalo :-:)-:)-(

Teraz UWAGA!!!
powiem Wam pocichu i na ucho, że mąż wrócil
:-p:-p:-p
Pawelek jest caly heeeppyy i sie ciagle do taty usmiecha i je mu paluchy i nos, ktory uwielbial jak mial 3 miesiace az nie moglam uwierzyc ze to jeszcze pamieta.

To na co czekasz, co tu robisz ;d;d;d;d biegnij do mężulka.... ;p

Do góry