reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

media to podsycają... ludzie robią to, co tv im każe :(
oczywiście jest sporo ludzi, dla których to autentycznie trauma i są w żałobie... choć ja ich akurat nie znam..

reklama
Przyznam ze od kiedy nie mamy TV, od kiedy nie czytamy dziennikow i od kiedy zepsulo sie radio zycie jakies takie spokojniejsze :))))

Co chce znajde na Internecie, a reszta nas omija szerrrrrrrrrrrrrrrrokim łukiem. To wygodne i ile czasu mamy dla siebie... i jak sie klocimy... i dziecko zrobilysmy... i ... no moze warto miec TV i czytac gazety i sluchac radia ;)

(ostatnie zdanie to żart oczywiście, żart taki...)

Ostatnia edycja:
mnie zaskoczyły te pielgrrzymki, najpierw do Warszawy, teraz do Krakowa :-/:-/ jak na to patrzę, to mam wrazenie, że zginął niemal święty...... Naprawdę przykro mi, że zginęło tyle osób, to tragedia......... ale otoczka jaką stworzyły media jest niesmaczna.............my jako naród jesteśmy mistrzami w tworzeniu martyrologii, to piękne i wzniosłe, że tyle w nas patriotyzmu, szkoda tylko, że na pokaz............... na tydzień...............

mnie zaskoczyły te pielgrrzymki, najpierw do Warszawy, teraz do Krakowa :-/:-/ jak na to patrzę, to mam wrazenie, że zginął niemal święty...... Naprawdę przykro mi, że zginęło tyle osób, to tragedia......... ale otoczka jaką stworzyły media jest niesmaczna.............my jako naród jesteśmy mistrzami w tworzeniu martyrologii, to piękne i wzniosłe, że tyle w nas patriotyzmu, szkoda tylko, że na pokaz............... na tydzień...............

Kobieto małej wiary! Na miesiąc :DDDDDDDDDDDDDDD

Przyznam ze od kiedy nie mamy TV, od kiedy nie czytamy dziennikow i od kiedy zepsulo sie radio zycie jakies takie spokojniejsze :))))

Co chce znajde na Internecie, a reszta nas omija szerrrrrrrrrrrrrrrrokim łukiem. To wygodne i ile czasu mamy dla siebie... i jak sie klocimy... i dziecko zrobilysmy... i ... no moze warto miec TV i czytac gazety i sluchac radia ;)

(ostatnie zdanie to żart oczywiście, żart taki...)
I tu sie z toba w 100% zgadzam;o) Nam w zeszla zime tak dowalilo sniegu, ze wszyscy tylko w domach siedzieli i sie nudzili (bo ile to mozna na biegowkach jezdzic?), no i tak powstala Madelenka ... hihih...

Właśnie dlatego kiedyś rodzinki mialy duzo dzieci np. 5-6-7-8 :-):-):-):-) A teraz ludzie maja zaledwie 3 bo czasu nie maja :-D:-D:-D Za duzo pożeraczy czasu czyt. internet, tv ...

Dziewczyny ilekroć patrzę w TV nie mogę uwierzyć, że taka tragedia się stała...............
Nie chodzi mi o wątek polityczny, bo słabo się na niej znam i mało interesuję, ze względu na mojego małżonka wiem trochę, ale zawsze jednym uchem wpadało drugim wypadało, w lekkie dyskusje się z nim wdawałam ale to tyle.
Nie mogę pogodzić się, że TYLE LUDZI zginęło w jednym czasie, jadąc w TAKIE MIEJSCE. Ta tragedia pokazuje, że mimo braku wojny "Katyń" może się powtórzyć. Rany..........

moim zdaniem nie da się postawić znaku równości między wywiezieniem intelektualistów do lasu i zamordowaniem ich poprzez strzał w głowę z bliska, a katastrofą lotniczą samolotu prezydenckiego... nawet jeśli to był zamach to i tak to nie jest powtórka TAMTEGO Katynia..

reklama
Ta, poczawszy od słowa "intelektualistów".

No i Wawel... co ja odpowiem Idzie na pytanie: jakie zasługi miał ten Pan że go pochowali na Wawelu? Chyba tylko tyle że umarł...

Do góry