reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Chwalą bo w czasie żaloby mowi się o zmarłych dobrze albo wcale, jak skonczy się żałoba i ochłoniemy to zacznie sie pewnie fala krytyki.

reklama
czy mozna powstrzymac gosiaczkkkkkka od wklejania tego samego postu na wszystkie nasze watki??????????

do gosiaczkkkka: podaj mi chociaz jede powod,dlaczego mialabym glosowac na twojego syna i jeszcze za to placic???? biorac pod uwage,ze rzadko sie tu pokazujesz i zwykle wtedy,gdy masz problem z zasilkami...

glosujemy na kilolka, bo uwielbiamy michasia a kilolek jest nam bliska, no i oczywiscie glosujemy za darmo,co tez nie jest bez znaczenia....
dzięki :-D ależ mi się milo zrobiło :-D

kilolek,napisalam tylko prawde

ps. a michas ma juz dziewczyne? :)
teoretycznie ma, bo mu ojciec załatwił, ale ja jej jeszcze nie widzialam na żywo a na zdjęciach nie przeszła przez sito matczynej krytyki, więc jak dla mnie to konkurs otwarty;-)
a co Amleka byłaby chętna? Bo taką laską to nie pogardzimy :-):-):-):-)

ja dzisiaj zwijam się z bólu. Boli mnie doslownie wszystko od jajnikow po zeby.
Wczoraj dostałam @ i znosze to wyjątkowo źle. 3 razy dzisiaj zasłabłam mimo, że @ nie jest zbyt obfita. a tak w ogóle to poprzedni mialam 22 lutego...

reklama
Do góry