reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Dziewczyny słyszałyście:
Wulkan sparaliżował Polskę i Europę. Samoloty nie latają - Wiadomości - WP.PL
najgorsze jest to...:
WHO ostrzega przed pyłem

Światowa Organizacja Zdrowia (WHO) jest zdania, że Europejczycy powinni "starać się pozostawać w domach", jeśli pył wulkaniczny znad Islandii zacznie opadać na ziemię.....................................................

Rzecznik WHO David Epstein przyznał, że organizacja nie wie, jakie są konkretne zagrożenia zdrowotne, powodowane przez chmurę pyłu wulkanicznego.

Podkreślił jednak, że mikroskopowej wielkości drobiny popiołu są "potencjalnie niebezpieczne", jeśli zaczną osiadać, ponieważ mogą powodować u ludzi problemy z układem oddechowym. Grupą zwiększonego ryzyka są cierpiący na astmę i inne choroby układu oddechowego. Epstein zapewnił, że WHO uważnie monitoruje sytuację.

Mazowiecki Wojewódzki Inspektor Ochrony Środowiska w Warszawie zapewnia, że stężenie pyłów wulkanicznych pod kątem szkodliwości dla ludzi jest cały czas monitorowane. Na terenie województwa mazowieckiego stężenie pyłu na stacjach tzw. "tła miejskiego" utrzymuje się na niskim i średnim poziomie i wynosi około 40-60 mikrogramów na metr sześcienny. Tylko stacja w Warszawie zlokalizowana w Alejach Niepodległości wskazuje stężenie na poziomie wysokim ok. 160 mikrogramów na metr sześcienny.............

reklama
Iza dzięki :) dzis zapoznaje Antoniusza z nową muzyką. Ile można słuchać kołysanek? "P

Kira jakos nie myślałąm co u Ciebie :p Czy to cos znaczy?:p pozdrow dziubaska i maline i niech do nas zajrza !!!!!!!!!!!!!

Iza przeszukałam you tuba i obejrzałam kilka fajnych teledysków :) gitara taka , że aż po plecach dreszcze idą. Dziwię się , ze na tym koncercie pusciłaś go wolno - ja bym nie odpusciła. Teraz już raczej nie wygląda tak cudnie, chociaz jakby zęby zacisnąć :p
W teledysku BEAUTIFUL wyglada niemal tak smakowicie jak bono w WITH OR WITOUTH YOU :)
Boziu co ja wypisuje , dobrze , że M nie ma dostepu do BB:D

och, to pewnie piszesz o Steve Hoghart'cie.. to następca Fisha po rozpadzie Marillion.. niestety Fish wygląda trochę inaczej ;))))
teraz wrzuciłąm w przeglądarkę i... nie wiedziałam, że on jest już taki staary :0
fish marillion - Szukaj w Google

Uleńka - . ja już się chyba znieczuliłam i to mnie wcale nie poruszyło:/

siedzę i ogladam kątem oka kolejne trumny na Okęciu.. i ten wulkan....

mam poczucie nierealności, jakbym gdzieś wyjechała, albo może jakby mi się śniło... wszystko jest inaczej..
też tak macie?

siedzę i ogladam kątem oka kolejne trumny na Okęciu.. i ten wulkan....

mam poczucie nierealności, jakbym gdzieś wyjechała, albo może jakby mi się śniło... wszystko jest inaczej..
też tak macie?

uuuuu wlaczylam sobie, pozno ich przywiezli, dziwne ze ta chmura dala im przeleciec

ja to sie zastanawiam co to sie u nas w kraju dzieje i co z tego wyniknie

chmura jest nad chmurami, a samoloty wojskowe mogą latać nisko...
grubo powiem, ale wyniknie z tego tylko "odświeżenie kadr", nie mam nadziei na większe zmiany :/
a jak wyszłą sprawa tego Wawelu, to w ogóle wyrzuciło mnie z żałoby :/

reklama
dla mnie żaloba to była w niedzielę a od poniedziałku to jest już zwykły cyrk

Widać malo wrażliwa jestem. Przejełam się, bo tyle ludzi zgnęlo, ale żadni moi znajomi. naprawdę nie rozumiem dlaczego ludzie placzą przez tydzien po zupelnie obcych ludziach, w dodatku takich z którymi nie sympatyzowali zupełnie delikatnie mówiąc. W soobotę rano wieszali psy a wieczorem już kochali. No sory... to zwykla hipokryzja.

Do góry