reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
ja też wspomniałam sobie swój ślub :) a było to całkiem niedawno :)

Kochane , czy zna któraś taką piosenkę z lat 80tych, w których motywem przewodnim są słowa "Do you remember..". Pozniej są słowa " I never meant to break your heart, so sorry, please excuse me itd.Trochę to mało danych pewnie , ale usłyszałam ją dziś po raz kojejny w radiu i chodzi za mną.Chcę poznać autora i tytuł :)

Tak sie zastanawiałam co u dziubaska , maliny, kaskik, wyjatkowej...

p.s.pozwoliłam sobie poprawić moją łamaną angielszczyznę co by kirze szczególnie serce nie stanęło :)

Ostatnia edycja:

Kochane , czy zna któraś taką piosenkę z lat 80tych, w których motywem przewodnim są słowa "Do you remember..". Pozniej są słowa " I never [ment]-ten wyraz zapisuje fonetycznie to breake your hearth, so sorry, please excuse me itd.Trochę to mało danych pewnie , ale usłyszałam ją dziś po raz kojejny w radiu i chodzi za mną.Chcę poznać autora i tytuł :)

a u mnie co to sie nie zastanawialas?;P dziubasek i malina sa na regionalnym warszawskim, mamy z warszawy i okolic gdzie i ja sie zapisalam:) a co u kaski k i wyjatkowej nie wiem...

Kochane , czy zna któraś taką piosenkę z lat 80tych, w których motywem przewodnim są słowa "Do you remember..". Pozniej są słowa " I never [ment]-ten wyraz zapisuje fonetycznie to breake your hearth, so sorry, please excuse me itd.Trochę to mało danych pewnie , ale usłyszałam ją dziś po raz kojejny w radiu i chodzi za mną.Chcę poznać autora i tytuł :)

Kayleigh zespołu Marillion :)))
uwielbiałąm Marillion w liceum.... dla Fisha nauczyłąm się angielskiego, ale jak już go spotkałam po koncercie, to nie byłam w stanie nic mówić :)))

Hej laleczki,
ja dzis na necie u dziadka ;)

U nas wczoraj piekna pogoda, dzis znow strasznie wieje i jest paskudnie :( Przyjechalam do dziadkow bo nie mam juz co w domku robic... i zaczynam sie zastanawiac jak dlugo tak wytrzymam... wrocilabym do pracy, ale najchetniej z Aska przy boku ;) a to nierealne...

Pozdrawiam cieplo :*

piekna jest.
ja bede miala szyta. mam sobie wybrac tylko jak ma wygladac i juz wybralam, ale teraz zakochalam sie w Twojej ... pieknie ma zrobione to marszczenie na brzuchu ... mrrrr
mysle, ze dzieki temu marszczeniu troszke mnie wyszczupli ::-) ta tez bedzie szyta na wymiar, wiec najpirw wybralam sie do salonow mierzylam wszystko co bylo w moim rozmiarze a potem wybralam cos co mi sie podobalo i mialo podobny fason do tego co najlepiej na mnie wygladalo...pewnie, ze wolalabym napierw ja zmierzyc, a potem zamowic, ale niestety wzgledy ekonomiczne....tak jest duzo taniej :-)
w ogole dziekuje za wszystkie ''ochy'' i ''achy'' na temat mojej sukni :-) tez juz nie moge sie doczekac :-)

reklama
Iza dzięki :) dzis zapoznaje Antoniusza z nową muzyką. Ile można słuchać kołysanek? "P

Kira jakos nie myślałąm co u Ciebie :p Czy to cos znaczy?:p pozdrow dziubaska i maline i niech do nas zajrza !!!!!!!!!!!!!

Iza przeszukałam you tuba i obejrzałam kilka fajnych teledysków :) gitara taka , że aż po plecach dreszcze idą. Dziwię się , ze na tym koncercie pusciłaś go wolno - ja bym nie odpusciła. Teraz już raczej nie wygląda tak cudnie, chociaz jakby zęby zacisnąć :p
W teledysku BEAUTIFUL wyglada niemal tak smakowicie jak bono w WITH OR WITOUTH YOU :)
Boziu co ja wypisuje , dobrze , że M nie ma dostepu do BB:D

Ostatnia edycja:
Do góry