reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

Ja siadam prawie zawsze do BB jak sciagam piersi-mam wymówke hihihihi. Bo u mnie w domu moja laktacje to numer 1 hihhihi. Maz nie otworzy firmy, mama nie pojedzie do babci jezeli ja nie mam odciagnietych piersi a musze to zrobic hihihi

reklama
Ja mniej pisze, a jesli juz to raczej na bardziej tematycznych watkach-waga, postepy, choroby itd. Z dwojka dzieciaczkow i to choruszkow trudniej mi znalezc duzo czasu na bb, ale o Was pamietam :)
Ale to prawda, ze jak tu estem to tez zauwazam, ze sporo mam ubylo :(

Nie no ,ale ja mowie o dziewczynach, które pisaly non stop. W nagly nawal obowiązków u ich sporej wiekszosci, w dokladnie tym samym czasie, nie uwierze. :) Chyba po prostu jestem zbyt malo wdrozona, nie chce nic rozdrapywac.

hehe zdziwłabyś się , obowiązków mnóstwo było i jest , róznica polega na tym że Igorek już jet coraz bardziej ruchliwy i już trzeba mu poswięcić dużo uwagi, a no i pogoda sprzyja więc przesiuaduję więcej na dworku.Leń też mnie dopadł nie ukrywam :(((

ale o kim piszesz??? Dziunka i Cleo akurat przeprowadziły sie albo sa w trakcie przeprowadzki ;] a Mary w polsce jest z tego co wiem no chyba ze juz wrocila ... :) katrenki to chora byla ostatnio na zatoki ... i do pracy chodzila wiec ... ? aa Kamcia to neta nie ma od wielu wielu dni ... i cisza u niej ... a kKlaudzia jest ... czyta ... obserwuje ... ale nie udziela sie :p <baty za to :p > :)
kogos przegapilam ?

Za 2 tygodnie się przeprowadzam.Ale wybaczcie nie daje radu wejść wieczorami na czata :( padam na pysk ...zrozumie mnie tylko ten kto jest sam w domu z dzieckiem ( mąż w pracy) reszta nie ma pojęcia o tym zadnego.

Tęsknię za starymi czasami hehe tak samo jak ktos napisał :-)

Pozdrowienia dla Ekipy :-) najbardziej CZAT-owej hihi

...zrozumie mnie tylko ten kto jest sam w domu z dzieckiem ( mąż w pracy) reszta nie ma pojęcia o tym zadnego.[/B]

Ojj ja rozumiem az za bardzo, ja też sama z dzieciątkiem ale i w dzien i w nocy, maz za granica
Ale trzeba sie cieszyc zyciem i malenstwe bo tak szybko rosnie

Za pozdrowienia dziękujemy
i odezwijcie się czasami

Ja tam Wam powiem, że ja tam tęsknię za starymi czasami jak to fajnie było jak nas tu tyle było i jedna o druga się martwiła o te nasze brzuszki coraz większe. A teraz każda lwica przy swoim małym i się jakos rozpadło. Ja tam nie mówię o tych co się rzadko odzywaja bo to można zrozumiec ale gdzie te laski co juz wcale sie nie odzywaja np na mysl mi przychodzi Kaśka K (co tam u Michalinki???), dudziakowa (jak tam kordian???), bura (co u dziewczynek???),Natalunia i Zuzia, Mirian (co tam u Kianki jak sobie radzicie???), Izy już dawno nie było na listopadówkach, ludziana z Helenką, Monia-Arek z maksiem i wiele wiele innych dam wam link zobaczcie ile nas było https://www.babyboom.pl/forum/dziec...padowek-2009-bez-komentarzy-31356/index2.html pozdrawiam wszystkich ciepło i tych co ominelam bo nie jestem w stanie nas ogarnac tyne nas bylo i licze ze sie jeszcze do nas odezwiecie. pozdrawiam Cieplutko Was i wasze kruszynki
O jak miło, że ktoś jeszcze o nas pamięta :-D
Ja faktycznie nie zaglądam zbyt często na "listopadówki". Najczęściej siedzę na wątku bliźniaczym, bo jednak ten temat jest mi najbliższy. Nie ukrywam też, że atmosfera, która panowała tutaj jakiś czas temu nie zachęcała do udzielania się w tym temacie :baffled:
A u nas wszystko fajnie. Za tydzień dziewczynki skończą pół roczku - czas pędzi jak szalony. Odpukać nie chorują, rosną jak na drożdżach. Pewnie jest tak samo jak u Was, z tą tylko różnicą, że mam dwa razy tyle zmartwień, ale też dwa razy więcej radości :tak:
Pozdrawiam Was serdecznie! Będę zaglądać od czasu do czasu ;-)

O jak miło, że ktoś jeszcze o nas pamięta :-D
Ja faktycznie nie zaglądam zbyt często na "listopadówki". Najczęściej siedzę na wątku bliźniaczym, bo jednak ten temat jest mi najbliższy. Nie ukrywam też, że atmosfera, która panowała tutaj jakiś czas temu nie zachęcała do udzielania się w tym temacie :baffled:
A u nas wszystko fajnie. Za tydzień dziewczynki skończą pół roczku - czas pędzi jak szalony. Odpukać nie chorują, rosną jak na drożdżach. Pewnie jest tak samo jak u Was, z tą tylko różnicą, że mam dwa razy tyle zmartwień, ale też dwa razy więcej radości :tak:
Pozdrawiam Was serdecznie! Będę zaglądać od czasu do czasu ;-)
No jak miło ze sie odezwalas. wstaw nam jakies zdjecie dziewczynek :)
To moge cie odchaczyc z listy dlugo nie obecnych hihihi

hehe zdziwłabyś się , obowiązków mnóstwo było i jest , róznica polega na tym że Igorek już jet coraz bardziej ruchliwy i już trzeba mu poswięcić dużo uwagi, a no i pogoda sprzyja więc przesiuaduję więcej na dworku.Leń też mnie dopadł nie ukrywam :(((

Za 2 tygodnie się przeprowadzam.Ale wybaczcie nie daje radu wejść wieczorami na czata :( padam na pysk ...zrozumie mnie tylko ten kto jest sam w domu z dzieckiem ( mąż w pracy) reszta nie ma pojęcia o tym zadnego.

Ojj ja rozumiem az za bardzo, ja też sama z dzieciątkiem ale i w dzien i w nocy, maz za granica
Ale trzeba sie cieszyc zyciem i malenstwe bo tak szybko rosnie

Za pozdrowienia dziękujemy
i odezwijcie się czasami
ja tez ja tez :p

a my dzis 5 miesiecy :) <jupi>

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry