reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Faktycznie dziewczyny bardzo was przepraszam, ze nie pisze, ale podczytuje forum sciagajac

pokarm. ...Niestety nadal walczymy o kazde wypite 10ml i kazda zjedzona

lyzeczke.
Co do rozwoju to moja Kianka uczy sie czegos, a pozniej to sobie odpuszcza. Skoro umie sie

juz przewracac na brzuszek, wiec po co to robic? Skoro slicznie trzymalam butle to dlaczego

nie moze teraz trzymac mama? Itp, itd...

......Chwilowo zrobila sie marudna jak nieboskie

stworzenie, choc nie widac zebow (ale zawsze mozna na nie zwalic).
....

u siebie objawy poznoporodowej depresji).
....
Zdecydowanie nam ciebie też brakowało :-D:-D:-D
uśmialam sie do łez, ale na poważnie to ciężko masz z ta Kjanką, biedulka cie wymeczy z tym jedzeniem. I nie wiem jak wy sobie radzicie z tym nie spaniem w dzien dzieci. Ja marudze ze musze malego trzy razy dziennie usypian, bo jak swojego nie odespie to marudzi

reklama
Etna nawet nie wiedziałam, ze jest zamkniete. Ciekawe jak z sobota ? Troche slaby jest przepływ informacji , ale wybaczam im :)
Nie ma za co dziekowac :) szkoda tylko,ze pasowały nam inne dni:)

Zraziki juz druga godzine sie dusza, maly spi, koty liżą futra a ja moge w końcu wyciągnąc kopyta i do Was zajrzeć :)
Ja myslę, że zamkniete jest przez żałobę, a ona jest do piatku, wiec wasze sobotnie zajecia na pewno sie odbeda, dlatego pewnie was nie informuja
halo gdzie wszyscy?

troche na czacie, troche skacze po forum i troche z mezem hihihi

Wracalismy sobie wczoraj z wypozyczalni dvd i nagle M z siedzenia pasazera obok krzyczy-Patrz!!!!!!!!! Po drugiej stronie ulicy na babcie z kundelkiem rzucil sie sie wielki pies-chyba amstaff.Rzucil sie pieskowi do gardla i zacisnal szczeke . Babcia rzucila sie na ratunek a ten amstaff trzymal i coraz bardziej wbijal sie w szyje pieska. Ruch sie zatrzymal Kilku facetów rzucilo sie na ratunek . Tłukli tego amstafa , bili, kopali a on nic . Jakby nic nie czul i nic innego nie widzial. Gdy udało sie go odczepic to kundelek juz dogorywał. Babcia straciła przytomnosc. Amstaff pobiegł dalej- w oczach tego psa widziałam agresje i wscieklosc . M został tam na miejscu az po babcie przyjechało pogotowie , policja z weterynarzem szukali zabojcy.
Zastanawia mnie dlaczego? po co ? ludzie stworzyli takie zwierzeta?
kocham wszystkie stworzonka , ale takie sytuacje potwierdzaja we mnie żal do człowieka o jego własną głupote.To nie wina tego psa , ze zabil, ale człowieka- bo to on jego takim uczynil!!!!!!!A co gdyby na miejscu tego psa byl czlowiek? nasze dziecko?:no::no:

brak słów :( niestety zeby zostac wlascicielem psa nie przechodzi sie badan dopuszczajacych. niestety nie przechodzi sie ich tez zeby móc zostać rodzicem, a czasem by sie przydały :\

ja mam pitt bulla ... i niby tez rasa groźna ... ale od malego byl wychowany z dziećmi i teraz z Pawełkiem bawi sie... czesto maly jak lezy to pies podchodzi a on go łapie ze buzie i zero reakcji ...
wydaje mi sie ze to jaki pies jest to zalezy od włąściciela na jakiego uczy takiego psa! ... i pytanie... gdzie właściciel takiego psa?? i czemu on byl bez smyczy i kagańca?? moj niby łagodny ale zawsze nakładam bo na sam widok ludzie przechodza na druga strone ... choc on czasem gorzej niz jakis kundelek malutki ...

ja mam pitt bulla ... i niby tez rasa groźna ... ale od malego byl wychowany z dziećmi i teraz z Pawełkiem bawi sie... czesto maly jak lezy to pies podchodzi a on go łapie ze buzie i zero reakcji ...
wydaje mi sie ze to jaki pies jest to zalezy od włąściciela na jakiego uczy takiego psa! ... i pytanie... gdzie właściciel takiego psa?? i czemu on byl bez smyczy i kagańca?? moj niby łagodny ale zawsze nakładam bo na sam widok ludzie przechodza na druga strone ... choc on czasem gorzej niz jakis kundelek malutki ...

A ja sobie kupię beagla uważam że to najcudowniejsze psy na świecie :p;p;p

Co za debil z tego wlasciciela! To przeciez niedopuszczalne.... az mi sie przykro zrobilo. No masakra!

Ja mialam yorka a tez go ze smyczy nie puszczalam. Pies kochany i lagodny ale nigdy nie wiadomo co sie moze stac. brak slow.

Ja uważam że bez względu na rasę psa i jak bardzo jest potulny dla dzieci trzeba na nie uważać i nie zostawiać ich z dziecmi sam na sam. ludzia odbija, a co dopiero zwierzeciu. Jestem za psami jak najbardziej sa pomocne i dzieci sie przy nich dobrze rozwijaja ale trzeba miec na nich nieustajace oko, dmuchac na zimno.

Martolinka biedna babcia i jesj piesek, a ten amstaf sam latal szooook
odnosnie basenu to chyba sie nie wybiezecie bo przedluzyli zalobe do niedzieli wieczorem, sprawdzaj poczte ja dostalam emaila i prosili o potwierdzenie ze otrzymalam informacje.

reklama
Ja uważam że bez względu na rasę psa i jak bardzo jest potulny dla dzieci trzeba na nie uważać i nie zostawiać ich z dziecmi sam na sam. ludzia odbija, a co dopiero zwierzeciu. Jestem za psami jak najbardziej sa pomocne i dzieci sie przy nich dobrze rozwijaja ale trzeba miec na nich nieustajace oko, dmuchac na zimno.
:tak:

Do góry