reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

mi chodziło o to ze sporo osob wykruszyło sie ... a były od pocztaku ale wiadomo ... obowiazki ...
a co do cenzury słowa ... ze niektore wola siedziec cicho zeby nie zostac "oczernione" przez inne osoby to co innego ... i temu wola milczec niz pisac....

i wiem ze jest kilka takich co czytaja ale nei pisza nic

Nie no ,ale ja mowie o dziewczynach, które pisaly non stop. W nagly nawal obowiązków u ich sporej wiekszosci, w dokladnie tym samym czasie, nie uwierze. :) Chyba po prostu jestem zbyt malo wdrozona, nie chce nic rozdrapywac.

reklama
Nie no ,ale ja mowie o dziewczynach, które pisaly non stop. W nagly nawal obowiązków u ich sporej wiekszosci, w dokladnie tym samym czasie, nie uwierze. :) Chyba po prostu jestem zbyt malo wdrozona, nie chce nic rozdrapywac.
ale o kim piszesz??? Dziunka i Cleo akurat przeprowadziły sie albo sa w trakcie przeprowadzki ;] a Mary w polsce jest z tego co wiem no chyba ze juz wrocila ... :) katrenki to chora byla ostatnio na zatoki ... i do pracy chodzila wiec ... ? aa Kamcia to neta nie ma od wielu wielu dni ... i cisza u niej ... a kKlaudzia jest ... czyta ... obserwuje ... ale nie udziela sie :p <baty za to :p > :)
kogos przegapilam ?

ale o kim piszesz??? Dziunka i Cleo akurat przeprowadziły sie albo sa w trakcie przeprowadzki ;] a Mary w polsce jest z tego co wiem no chyba ze juz wrocila ... :) katrenki to chora byla ostatnio na zatoki ... i do pracy chodzila wiec ... ? aa Kamcia to neta nie ma od wielu wielu dni ... i cisza u niej ... a kKlaudzia jest ... czyta ... obserwuje ... ale nie udziela sie :p <baty za to :p > :)
kogos przegapilam ?

Aaa, ok,ok.. myslalam ze jakas afera sie wywiazala, bo w pewnym momencie sie kroilo na to... jak widac nie jestem w temacie. :)

Ja tam Wam powiem, że ja tam tęsknię za starymi czasami jak to fajnie było jak nas tu tyle było i jedna o druga się martwiła o te nasze brzuszki coraz większe. A teraz każda lwica przy swoim małym i się jakos rozpadło. Ja tam nie mówię o tych co się rzadko odzywaja bo to można zrozumiec ale gdzie te laski co juz wcale sie nie odzywaja np na mysl mi przychodzi Kaśka K (co tam u Michalinki???), dudziakowa (jak tam kordian???), bura (co u dziewczynek???),Natalunia i Zuzia, Mirian (co tam u Kianki jak sobie radzicie???), Izy już dawno nie było na listopadówkach, ludziana z Helenką, Monia-Arek z maksiem i wiele wiele innych dam wam link zobaczcie ile nas było https://www.babyboom.pl/forum/dziec...padowek-2009-bez-komentarzy-31356/index2.html pozdrawiam wszystkich ciepło i tych co ominelam bo nie jestem w stanie nas ogarnac tyne nas bylo i licze ze sie jeszcze do nas odezwiecie. pozdrawiam Cieplutko Was i wasze kruszynki

Witam sie i ja z rana:)
Mysle, ze to przez obowiazki nas czasem mniej... kazda ma dzidzie, ale niektore maja przy dziecku wiecej czasu wolnego, inne mniej:) poza tym niektore juz do pracy wracaja, wiec to normalne. Wazne, zeby forum nie zaginelo, wiecj dbajmy o to, zeby zawsze bylo o czym poczytac:)

reklama
kogos przegapilam ?

Jeszcze ja :-):-):-):-):-)

Żartuje ;-)

Macie racje, ze coraz mniej osob sie udziela. Kiedys po 2 dniowyej nieobecnosci na forum bylo duzo stron do nadrobienia a teraz.... Dzieci pochlaniaja duzo czasu, cieplej sie zrobilo wiec mamusie na spacerki chodza itd

Ostatnia edycja:
Do góry