reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

moj mi dzisiaj rano zadzwonil,: wydaje mi sie,ze polski prezydent nie zyje... dzwonie do siostry, ktora pojechala do polski. odbiera i zamiast "halo" od razu - prezydent nie zyje! dzwonie do mamy, a ona: co juz slyszalas.... ehhhhhhh

"spieszmy sie kochac ludzi, tak szybko odchodza...."

reklama
Madelene, Oliwierek - STO LAT !!!
Danielek też dziś 5 miesięcy kończy, mam nadzieję że pół roczku będziemy świętować w innych, lepszych okolicznościach..

Dosyc rzadko udzielam sie tutaj na forum, ale odwiedzam je od samego poczatku (ciąży:) ) i czy mi się tylko wydaje, czy duza ilosc dziewczyn wyemigrowała stąd? Mowie o osobach, ktore stanowily praktycznie 'core' forum i udzielaly sie najczesciej. Coś mnie ominęło?

reklama
Moge pytac co? Czy to tabu i lepiej pozostać nieświadomą?
mi chodziło o to ze sporo osob wykruszyło sie ... a były od pocztaku ale wiadomo ... obowiazki ...
a co do cenzury słowa ... ze niektore wola siedziec cicho zeby nie zostac "oczernione" przez inne osoby to co innego ... i temu wola milczec niz pisac....

i wiem ze jest kilka takich co czytaja ale nei pisza nic

Do góry