reklama
C
Cleo1981
Gość
Dziewczyny, a co sie dzieje z Dziunka? Jakos sie ostatnio nie udziela...
tez miała sie przeprowadzać więc możez tym związana jej nieobecność ale nie wiem...
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
dziunka sie przeprowadzila i nie ma netajeszcze
Cleo a neta bedziesz miala na nowym miejscu ?
C
Cleo1981
Gość
Net będzie bez obawdziunka sie przeprowadzila i nie ma netajeszcze
D
dziunka24.
Gość
do nas w poniedziałek przyjechali znajomi mają 1.5 miesięczną córeczkę i słuchajcie od 2 tygodnia życia mała dostaje... grysik(bo się według teściowej nie najada bo płacze... lekarz ich zjeb@#$ że dzidzia za dużo przybiera...)
następnie podają jej mleko KROWIE Z KARTONU myślałam że mnie szlak trafi jak mi to opowiadała bo po Bebilonie ulewa a po tym nie...
następnym rozszerzeniem diety tego biednego maleństwa jest marchewka z ziemniakiem
a na noc dostaje cycka
DZIEWCZYNY JAK JA TO USŁYSZAŁAM TO MYŚLAŁAM ŻE ICH POZABIJAM NORMALNIE SZKODA MI SŁÓW
Szok
kilolku, biedny michas
aga4444, brak slow.a nie mozna kogos o tym powiadomic? np. pielegniarke srodowiskowa? zeby oni temu dziecku nie zaszkodzili swoja glupota, bo szkoda dziecka
w rodzinie znajomego mojego N. byla para, oboje wojskowi,ale mieszkali w kwaterach w innych miejscowosciach i urodzilo im sie dziecko. on przyjezdzal tak czesto na ile mu praca pozwalala i to dziecko - synek- caly czas plakalo, od wyjscia ze szpitala nie przybieralo, wrecz chudlo. raz facet pojechal tam ze swoja matka i sie okazala, ze ta wariatka karmila tego noworodka takim deserem - ryz na mleku (rice pudding) z puszki i to jest na krowim mleku, ryzu tam 8% zawartosci, bo kiedys sama sprawdzalam,a reszta to wszystko sztuczne
od razu zawiadomili opieke spoleczna
u mnie lipa. dzisiaj odnowila sie rwa kulszowa, nie moge sie schylac,siadac,wstawac, chodzic, podnosic malej... tzn, moge,ale w masakrycznym bolu.probowalam sie dopytac,czy moge ibuprofen jak karmie piersia,ale nie oddzwonili jeszcze, przykleilam te plastry rozgrzewajace, chociaz tez niewiem, czy moge,ale inaczej wylabym z bolu i malej nawet nie moglabym przewinac.
dodatkowo nie mam cieplej wody od wczoraj, bo sie okazalo,ze ta opcja elektrycznego podgrzewania chyba sie zepsula jutro im zrobie awanture, bo fachowcy dzis stwiedzili,ze naprawia najwczesniej we wtorek. ogrzewania tez nie mam, na szczescie da sie wytrzymac, poza tym wlasciciel kazal kupic grzejnik olejowy,a on odda kase. no ale za prad juz nie odda,a to ciagnie jak smok.....
czy ktos wie, jak to wyglada w swietle prawa w uk, tzn ile dni mog mnie trzymac z malym dzieckiem bez goracej wody i ogrzewania?
Biedulki Dobrze ze to nie mrozna zima
Dziewczyny, a co sie dzieje z Dziunka? Jakos sie ostatnio nie udziela...
Żyję jeszcze
U nas problem z netem. Aby zalozyc to musimy miec umowe najmu albo akt wlasnosci. Umowy nie mamy, aktu nie mozemy znalezc, taty meldunek nie wystarczy wiec jaja jak berety
Poza tym super, mamy pieska z Ciapkowa, dziś z nim przyjechalismy, 4-miesieczny owczarkowy mieszaniec, ale juz jest dosc duzy takze ladny piesio bedzie :-) Jutro zakladamy domofon. Wyobrazcie sobie, ze A wieczorem wychodzi do sklepu a u nas na lawce na podworku siedzi dwoch facetow - na piwko po pracy przyszli jak ja wyszlam, opierdzielilam z gory do dolu , az sie trzeslam cala, kwiaty mi nawet podeptali !!! ale do glowy mi wczesniej nie przyszlo aby furtke na klucz zamykac.
Do tego mam w koncu swoja chuste: Storchenwiege Leo Bordeaux. Joasia zrobila sie antywozkowa, wiec na dniach chyba sprzedamy wozek. Tylko w chuscie jest spokojna. Ale mi to tam pasuje. Przynajmniej wygodnie chodze na zakupy
Mloda ogolnie nerwus maly. Zawsze spokojna byla , az za bardzo a teraz wiecznie sie zlosci - nie placze , nie marudzi a tak szczypie ze zlosci, wypina brzuch do przodu, wierzga nogami, i pluje jak jej cos nie pasuje Łobuz z niej straszny Spaceruje juz po calym pokoju, to sie obkreci , to popelza i w efekcie zamiast na kocu laduje na panelach. Podciaga sie na stojaku lub macie. Ogolnie rwie sie do siadania. Jak ja posadze z oparciem to siedzi juz super. Moj A sie kloci ze w koncu jedynka gorna sie przebila, ale ja tam tego nie widze
Tesknie za Wami strasznie, zaluje ze zadnej foty wstawic nie moge na razie:-( Mam nadzieje ze net szybko bedzie bo umieram bez Was:---( BUZIAKI
biedna dziunka,my tez tesknimy.woda ma byc jutro i mamy grzejnik olejowy.zimno nie jest, a na wykapanie malej wystarczy.
dzis bylo tak cieplutko,ze mala zrobila przesiadke do spacerowki, mozna rozlozyc oparcie, a taka w niej malutka
dzis bylo tak cieplutko,ze mala zrobila przesiadke do spacerowki, mozna rozlozyc oparcie, a taka w niej malutka
katrenki
Fanka BB :)
czesc babeczki :-)
kurcze ale mnie przeziebienie wzielo.....zatoki mnie wykanczaja i jeszcze mi sie opryszczka na brodzie zrobila! jest poprostu super....mala caly wieczor marudzila wiec boje sie, ze sie zarazi i juz ja bierze az nie chce mi sie myslec na temat wizji kataru......ach..... a pogoda jak na zlosc dzis przepiekna...a ja poszlam na spacer i musialam wracac raz, ze zupelnie nie mialam sily, dwa, ze tak mi oczy lzawily od slonca, ze i tak bez sensu.....
kurcze ale mnie przeziebienie wzielo.....zatoki mnie wykanczaja i jeszcze mi sie opryszczka na brodzie zrobila! jest poprostu super....mala caly wieczor marudzila wiec boje sie, ze sie zarazi i juz ja bierze az nie chce mi sie myslec na temat wizji kataru......ach..... a pogoda jak na zlosc dzis przepiekna...a ja poszlam na spacer i musialam wracac raz, ze zupelnie nie mialam sily, dwa, ze tak mi oczy lzawily od slonca, ze i tak bez sensu.....
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Katrenki wspolczuje.
My za to dzis znowu bylismy na basenie z kolezanka i jej 6miesiecznym synkiem. Oli cieszyl sie jak glupi i smial sie na glos na okraglo. Zaliczyl nurkowanie i nawet sie nie przestraszyl. Dumna jestem z mojego plywaka
a pogoda faktycznie byla CUDNA!!!!! sama mialam dzis tylko krotki rekawek. Oby sie tak utrzymalo dluzej. A jak cudownie jak nie trzeba kurtki dziecku ubierac. Mial body z krotkim rekawkiem, bluzeczke z dlugim i bluze z kapturem, plus spodenki i skarpetki i buciki ;-)
A jutro wybieramy sie na nauke masazu dla niemowlat i bedziemy chodzic przez 4 tyg w kazdy piatek. Szkoda ze wczesniej nie poszlam no ale niestety nie bylo miejsc. Mam nadzieje ze Oli jeszcze z tego skorzysta a jak nie to bede gotowa do robienia masazu kolejnej dzidzi :-)
My za to dzis znowu bylismy na basenie z kolezanka i jej 6miesiecznym synkiem. Oli cieszyl sie jak glupi i smial sie na glos na okraglo. Zaliczyl nurkowanie i nawet sie nie przestraszyl. Dumna jestem z mojego plywaka
a pogoda faktycznie byla CUDNA!!!!! sama mialam dzis tylko krotki rekawek. Oby sie tak utrzymalo dluzej. A jak cudownie jak nie trzeba kurtki dziecku ubierac. Mial body z krotkim rekawkiem, bluzeczke z dlugim i bluze z kapturem, plus spodenki i skarpetki i buciki ;-)
A jutro wybieramy sie na nauke masazu dla niemowlat i bedziemy chodzic przez 4 tyg w kazdy piatek. Szkoda ze wczesniej nie poszlam no ale niestety nie bylo miejsc. Mam nadzieje ze Oli jeszcze z tego skorzysta a jak nie to bede gotowa do robienia masazu kolejnej dzidzi :-)
reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
odpowiedziałam na karmieniu...Biedulek 6 godzin i się nie przełamal, a to mały uparciuch i co czekal na cyca? Jak tam minal pierwszy dzien w pracy
klaudzia a co ty w takim bojowym nastroju co ?