reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

u nas tez bylo pieknie, mialam cieniutka bluzke z dlugim,ale i tak przerazal mnie widok dzieci w spacerowkach, niewiele starszych od amelki, w miniowkach/ spodenkach i gole nozki...... cieplo bylo ale wiatr tez niezle wial.

reklama
a ja słuchajcie dzisiaj widziałam jak ojciec dawał do picia takiemu jeszcze nie chodzącemu nawet kajtkowi coca cole!!!!!

DZIUNKA no to mialaś fajnych gosci :) beuheheh a co do neta to przesada ... :|
KATRENKI zdrówka :*
KLAUDZIA zazdroszcze baseniku tez bym sie przeszła yh ...
Kilolku a czemu nie ma to nie wiem wchodze i nie ma nikogo ... zreszta od pary dni wieczorami na kompie mnie nie ma...

a ja znowu wzielam sie za wyszywanie wiec mniej czasu mam ... no i odliczam do wyjazdu do siostry poznac siostrenice :) eh ...
pozatym Pawełek juz ladnie siada sam :) z pozycji pollezacej ... no i przewraca sie z plecków na brzuszek :) ... a tak martwilam sie ze wasze to robia a moj nie... no i przyszło kolej na mojego malego ;-)

DZIUNKA no to mialaś fajnych gosci :) beuheheh a co do neta to przesada ... :|
KATRENKI zdrówka :*
KLAUDZIA zazdroszcze baseniku tez bym sie przeszła yh ...
Kilolku a czemu nie ma to nie wiem wchodze i nie ma nikogo ... zreszta od pary dni wieczorami na kompie mnie nie ma...

a ja znowu wzielam sie za wyszywanie wiec mniej czasu mam ... no i odliczam do wyjazdu do siostry poznac siostrenice :) eh ...
pozatym Pawełek juz ladnie siada sam :) z pozycji pollezacej ... no i przewraca sie z plecków na brzuszek :) ... a tak martwilam sie ze wasze to robia a moj nie... no i przyszło kolej na mojego malego ;-)
no to dawaj! gdzie się podziewasz? zekamy!
Co do siadania to mój też się podciąga z półleżenia ale troche mu kiepsko wychodzi hehe bo ciut za mocno się podciaga i ląduje na ryjku, generalnie nie umie sie utrzymac ale sie ciagnie

Żyję jeszcze:-D
Tesknie za Wami strasznie, zaluje ze zadnej foty wstawic nie moge na razie:-( Mam nadzieje ze net szybko bedzie bo umieram bez Was:-:)-:)-( BUZIAKI :)

No to dobrze, ze sie zameldowalas. Teraz mozesz dalej spokojnie sie urzadzac:)

a pogoda faktycznie byla CUDNA!!!!! sama mialam dzis tylko krotki rekawek. Oby sie tak utrzymalo dluzej. A jak cudownie jak nie trzeba kurtki dziecku ubierac. Mial body z krotkim rekawkiem, bluzeczke z dlugim i bluze z kapturem, plus spodenki i skarpetki i buciki ;-)

A jutro wybieramy sie na nauke masazu dla niemowlat :)

A gdzie na te masaze? Prywatnie czy przez NHS?

u nas tez bylo pieknie, mialam cieniutka bluzke z dlugim,ale i tak przerazal mnie widok dzieci w spacerowkach, niewiele starszych od amelki, w miniowkach/ spodenkach i gole nozki...... cieplo bylo ale wiatr tez niezle wial.

No wlasnie, ja mieszkam nie az tak daleko od was, a u nas zawsze chlodniej i wieje i pada... ja w kurtce wciaz chodze, a na krotki rekaw to pewnie dopiero w lipcu:(
A tak zazdroszcze, mam na miejscu gory, morze, mam piekny taras z widokiem na gory, ale zeby sie poopalac, zeby skorzystac...to nie, po za zimno. A tez juz bym chciala mala cieniej ubrac, ehhh... Chociaz szkockie dzieci cienko caly rok poubierane, oni tu hartuja niemowlaki, zima bez skarpetek, bez czapek nawet jak jest blisko zera stopni.

a ja słuchajcie dzisiaj widziałam jak ojciec dawał do picia takiemu jeszcze nie chodzącemu nawet kajtkowi coca cole!!!!!
:))) dzis widzialam mega scene: szlam sobie z mala i widze ze laska "leci" z wozkiem, taka jakas dziwnie pochylona... w momencie w ktorym wychynęła zza samochodu zmrozil mnie widok... jedzacego dziecka. Mianowicie owa pani pomykala z wozkiem, pchjac go dosyc szybko jedna reka, w drugiej trzymala butelke z mlekiem, ktora to butelka karmila lezacego szkraba (maly w wieku naszych dzieci). Maly przyssany, pani leci z wozkiem, bedac z tylu za maluchem (maluch przodem do swiata). Glupota ludzka nie zna granic. Jedem kamien, jeden wyboj, jedno porzadne zakrztuszenie - dziecko moze stac sie roslinka do konca zycia.

reklama
Do góry