reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Czesc cioteczki,

Wszystkiego naj, naj z okazji swiat, duzo radosci, milosci i pociechy z naszych malenstw, a przede wszystkim szzczesliwego macierzynstwa bez trosk i niepowodzen w tym najwazniejszym dla naszych dzieci, pierwszym roku zycia...

zyczy ciocia Ania

Na poprawe humoru filmik (mam nadzieje ze nasze maluchy tez sie tak beda smialy wkrotce:)
[video=youtube;lvWf6U_AbVE]http://www.youtube.com/watch?v=lvWf6U_AbVE&feature=fvw[/video]

reklama
Wesołych Świąt Wielkanocnych :-)

DSC04923..jpg

Martolinka współczuję z całego serducha.
"Ku.... aż chce mi sie klac na czym swiat stoi" mam to samo odczucie...na święta się pochorowałam przez moją mamę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Z nosa mi leci ciurkiem, kicham i modlę się, żebym małego nie zaraziła :-(
Wesołych Świąt KOBIETKI!!!
Ps. widze, że Dziunka powróciła na salony :-D:-D:-D witamy, witamy, tęskniłyśmy!!! :-D:-D:-D

Oj niestety, tylko z doskoku... Dużo zdrówka życzę :)

Wesołych Świąt Laleczki :)

Hej laseczki!!!
My z Pawełkiem nocowaliśmy wczoraj u mojej mamy, on pierwszy raz a ja po 4 latach :)
Bałam się tej pierwszej jego nocy poza domem, ale był bardzo grzeczny i bezproblemowy, moj aniołeczek. Jednak nie wazne miejsce, tylko byle by mama była :)
A zając mu przyniósł 3 kubki niekapki hihihi miał gest, mam nadzieję że chociaż maly będzie chciał z tego pić.

Etna mysle ze jak pije z butli to z tego tez bedzie - na tym samym polega, na ssaniu.

U nas zajac przyniosl Joasi 5 par skarpetek :)baffled: cos zajaca na skarpety wzielo w tym roku haha), 2 grzechotki, jeden gryzaczek i soczek (ktory dostal Miłek bo mała jeszcze nie moze), a i body (już za male a na metce pisze na 9 miesiecy...). Za to Julia obkupiona po pachy:-D Ken dla lalek (zaraz go rozebrala i pod kolderke z lalka barbie wsadzila:-D), puzzle, gumki do wlosow, ksiazka, kuferek na skarby, bluzka, pidzama, dwie pary skarpetek, hulajhop, ogromne mydlane bańki i pół biurka zawalone słodyczami (i uswiadomilam sobie jakie to straszne - tylko jedna mandarynka i jeden banan! a tak to 6 zajacow i 4 kinder jajka i mnostwo innych slodkich *******ek).

Odbębniliśmy też roczek Miłoszka. Jestem wykończona...

nas jakoś zając ominął...

co do niekapka to mój Kuba mimo, ze był na butli z niekapka nie chciał pić za żadne skarby, z 1,5 roku miał jak sie przekonal. Koło roczku kupiłam kubek ze słomka, bo tak to z butelki tylko chciał pić.

moj ostatni raz butle ciagnal 2 ,5 miesiaca temu i nie wiem czy mu sie nie odwidzialo :O
we wtorek pobranie krwi i mam przed podac wode bo ma gesta krew i zobaczymy jak mu idzie to picie z butelki

reklama
kurcze, mój wciąż butelki nie chce, a ja za 2 dni do pracy idę cos mi się wydaje, ze skończy sie na tym, ze A. mi będzie w kłusa młodego na karmienie dostarczał :D dobrze, ze mam niedaleko

Do góry