reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Dziewczyny chce wam powiedziec ze chyba bede pierwsza mamusia z Listopada :) tzn Pawełek bedzie mial rodzeństwo ...
zwymiotowałam wczoraj i jakies zzawroty głowy mialam wciągu dnia i dzis z rana maz polecial po test i wyszedł pozytywny ...
ciesze sie .. tylko czy dam rade :|
ty świnko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 myslałam,z ę trupem padnę z wrażenia!!!!
cześć dziewczynki życzę wam zdrowych spokojnych świąt smacznego jajka i mokrego dyngusa!!!!:-):-):-):-)
to tak w razie gdybym się już nie pojawiła bo pogoda jak na razie super że aż się nie chce na kompie siedzieć
dziunka myślisz że ząbkowanie będzie aż tak straszne??

ale mi o ten cycek chodzi bo się zestresowałam
pozwolę się wtrącicć.. Faktycznie czuć! Ale to nie to, ze boli, takie lekkie ukucia. Dopiero się wyrżnęły i do gryzienia to jescze daleko ale faktycnzie jest różnica. Dla mnie to też nowość, bo Kuba dostał pierwsze ząbki na 8 miesięcy jak ja już nie karmiłam...

reklama
Sasiad siedzi zamkniety i juz nawet dzwonek odłączył ,
A ja jade do tych dupków i nie daruje im. Wyobrazcie sobie ze oni w tej gazowni maja cały czas dyzur- bo jak inaczej ,a le w swieta tu cytuje "oni tylko mogą odłączyć a nie podłączac"!!!!!!!!!!!!!!!! ja im tam wyjade z dyktafonem i zobaczymy

Kochane zycze Wam radosnych , spokojnych i pełnych milosci swiat :)

Sasiad siedzi zamkniety i juz nawet dzwonek odłączył ,
A ja jade do tych dupków i nie daruje im. Wyobrazcie sobie ze oni w tej gazowni maja cały czas dyzur- bo jak inaczej ,a le w swieta tu cytuje "oni tylko mogą odłączyć a nie podłączac"!!!!!!!!!!!!!!!! ja im tam wyjade z dyktafonem i zobaczymy

Kochane zycze Wam radosnych , spokojnych i pełnych milosci swiat :)

i do UWAGI :)

bry :-)

ja jak zwykle zabiegana i ogarnac nie moge forum, teraz swieta to nie mam czasu ale po swietach zerkne i nadrobie wszytsko.
Chciałam wam zyczyc Wesołych swiąt, smacznego jajka i dyngusa mokrego :-D

buziaki dla smyków :-)

WESOŁYCH ŚWIĄT MAMUŚKI!!! I nie pracować za dużo... :-)
Ale mnie to rozbawilo! Hehehe...

Ku.... aż chce mi sie klac na czym swiat stoi. Wracamy sobie ze spaceru a tu pod blokiem straz , pogotowie gazowe.Okazało sie , ze facet z 2 pietra i naszego pionu jednoczesnie wwiercił sie rure od gazu i mało nie wysadził 10 pietrowego bloku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Panowie naprawili rure , ale stwierdzili , ze nie wlacza w naszym pionie gazu póki nie sprawdza u wszystkich w pionie , czy jest szczelne. I okazało sie , ze dwóch mieszkańców nie bylo.Gazownicy zwineli sie i pojechali... Gdy pozostali lokatorzy wrocili w gazowni powiedzieli , ze juz nie pracuja i przyjada we wtorek rano!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y: I takim oto sposobem przez swieta bedziemy bez cieplej wody , a wiec ani sie umyc ,ani ugotowac ani upiec!!!!!!!!!!
M pojechał do ojca po kuchenne z jednym palnikiem na prad i prodiz . Zrobimy jakis plan minimum a kapac to sie bedziemy w wodzie zagotowanej w czajniku po Antosiu!!!!!!
Ale sasiad wam zrobil niespodzianke ;o( Moze jakos to wam jeszcze naprawia. Przynajmniej zapamietasz te swieta... beda inne niz wszystkie ;o) hihihiii...
Martolinka współczuję z całego serducha.
"Ku.... aż chce mi sie klac na czym swiat stoi" mam to samo odczucie...na święta się pochorowałam przez moją mamę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Z nosa mi leci ciurkiem, kicham i modlę się, żebym małego nie zaraziła :-(
Wesołych Świąt KOBIETKI!!!
Ps. widze, że Dziunka powróciła na salony :-D:-D:-D witamy, witamy, tęskniłyśmy!!! :-D:-D:-D
Wracaj do zdrowka ;o)

Zycze wszystkim mamusia i ich pociecha Wesolych Swiat!

cześć mamuśki!!
Dawno mnie tu nie było ale nie miałam czasu na nic. Mama była na zabiegu i wszystko było na mojej głowie, musiałam jej pomóc, gotować dla rodziców i dla nas a w dodatku zakupy, sprząanie no i mała. O 20 jak kładłam spać małą to tylko brałam prysznic i padałam ze zmęczenia.

Wesołych i spokojnych świąt spędzonych w gronie bliskich :))

martolnka współczuje
uleńka szybkiego powrotu do zdrowia A czemu nie możesz czosnku?? ja pije mleko, jem miód, czosnek itp

ah ... padam ze zmeczenia ... od 14 ciagle cos robilam w domu to odkurzyc to zmyc podłogi ugotowac posprzatac w kuchni ... w lazience ... :| nogi w dupe mi włażą ... bosh ... a moj se siedzial na kanapie przed kompem ...zreszta nawet nie chcialam prosic o pomoc ... bo po co :| jak on po pracy :| ... szkoda słów... swieta zapowiadaja sie beznadziejnie ... :( oby szybciej wtorku ...

reklama
WESOŁYCH ŚWIĄT MAMUŚKI!!! I nie pracować za dużo... :-)
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Ku.... aż chce mi sie klac na czym swiat stoi. Wracamy sobie ze spaceru a tu pod blokiem straz , pogotowie gazowe.Okazało sie , ze facet z 2 pietra i naszego pionu jednoczesnie wwiercił sie rure od gazu i mało nie wysadził 10 pietrowego bloku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Panowie naprawili rure , ale stwierdzili , ze nie wlacza w naszym pionie gazu póki nie sprawdza u wszystkich w pionie , czy jest szczelne. I okazało sie , ze dwóch mieszkańców nie bylo.Gazownicy zwineli sie i pojechali... Gdy pozostali lokatorzy wrocili w gazowni powiedzieli , ze juz nie pracuja i przyjada we wtorek rano!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y: I takim oto sposobem przez swieta bedziemy bez cieplej wody , a wiec ani sie umyc ,ani ugotowac ani upiec!!!!!!!!!!
M pojechał do ojca po kuchenne z jednym palnikiem na prad i prodiz . Zrobimy jakis plan minimum a kapac to sie bedziemy w wodzie zagotowanej w czajniku po Antosiu!!!!!!
WSPÓŁCZUJĘ:-(TEŻ BYM AWANTURĘ ZROBIŁA:wściekła/y::wściekła/y:
pozwolę się wtrącicć.. Faktycznie czuć! Ale to nie to, ze boli, takie lekkie ukucia. Dopiero się wyrżnęły i do gryzienia to jescze daleko ale faktycnzie jest różnica. Dla mnie to też nowość, bo Kuba dostał pierwsze ząbki na 8 miesięcy jak ja już nie karmiłam...
GRATULUJEMY ZĄBKÓW mam nadzieję że u nas też będzie bezboleśnie bo zaczynam się stresować chyba że ząbki wyjdą późno:-)

Do góry