reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Uspokoilam sie. Doczytalam troche i miesiaczki po porodzie moga byc bardzo nieregularne a wogole przy karmieniu piersia moge juz np nie miec przez najblizsze kilka miesiecy kolejnej. Ale i tak zrobie test na wszelki wypadek. Chyba zajde w glowe jak tak dalej pojdzie - moze wiecie gdzie mozna testy kupic hurtem? hahahah
no oke ty karmisz a ja nie ...

Oj Kasiu, napisałam ze mogą być nieregularne nawet jak się nie karmi! Głowa do góry, dla świętego spokoju zróbmy sobie testy :)

Ja to chyba szczesciara jestem jak tu czytam :) Karmie piersia juz tylko nocami, a jeszcze nie mialam nawet 1@. gorzej jak potem dostane "hurtem" i te zalegle :) jakos mi sie do nich jednak nie spieszy :) Przed ciaza mdlalam podczas @, najlepiej bylo, jak lezalam nieruchomo, a do tego nawet nikt sie nie mogl odezwac w moim poblizu. Ciekawe jak to teraz bedzie....... ;/

Ja to chyba szczesciara jestem jak tu czytam :) Karmie piersia juz tylko nocami, a jeszcze nie mialam nawet 1@. gorzej jak potem dostane "hurtem" i te zalegle :) jakos mi sie do nich jednak nie spieszy :) Przed ciaza mdlalam podczas @, najlepiej bylo, jak lezalam nieruchomo, a do tego nawet nikt sie nie mogl odezwac w moim poblizu. Ciekawe jak to teraz bedzie....... ;/

Lotka ja tez mdlalam przy @. Nie wspomne ze z bolu plakalam i zwijalam sie na podlodze, przechodzily mnie dreszcze i drgawki. Masakra po prostu. A teraz @ jakby jej nie bylo w porownaniu do tego co bylo przed ciaza. Dosc mocne ale raczej malo bolesne. :tak:

a nasze samopoczucie calkiem calkiem

dzien dobry :-)

kasia świetnie wyglądasz :-)

u nas wiosna wiosna i jeszcze raz wiosna, pogoda piekna słoneczko świeci a my korzystamy ciągle na spacerki chodzimy :-)
dzisiaj mamy w planach spacerek pozniej po tatusia do pracy i zabieramy sie na wizyte w nowo potwrtym u nas sklepie zoologicznym nasz psiak pogryzł sobie obróżke i na spacerki wychodzic nie moze:-D a sklep podobno wielki wszytskie zwierzaki wystawione, gadajace papugi lataja wolno po sklepie :-) pozniej wstawie fotki z naszej wizyty u zwierzatek :-)

Amelka sie zrobiła taka nicpota że szok, wczoraj urzadziła mi wielka awanture tylko dlatego że je czapke założyłam. Dziecko tak krzyczało że ludzie do okien podchodzili, a młoda dostała szału że rozdrapała sobie strupka na nosku i poleciała krew, musiałysmy wrócic do domu ogarnac sie wyciszyc i dopiero na spacerek i oczywiscie na raczkach bo wózek tak samo be jak czapka .... :-)

a w sobote urzadzamy mały kinderbal Amelka ma imieninki i przychodzą koleżanki w prawdzie dzieci starsze od amelki bo po 2 i 1,5 latek maja ale to nic :-) szykuje dzieciom duzo zabaw .. ide dzisiaj poszukac basenu z kulkami pokupowac balony i takie tam ... tylko zastanawiam sie co takim dzieciaszkom zrobic na przegryzke? myslałam o kolorowych kanapeczkach z buzkami koreczki to dla mam bardziej jakies galaretki z owocami hmm i jak myslicie co jeszcze?? moze macie jakies pomysły co??:-D

wrzucam na watek zdjeciowy zdjecia Amelkowe ;-)
miłego dnia :-)

Lotka ja tez mdlalam przy @. Nie wspomne ze z bolu zwijalam sie po podlodze, Przechodzily mnie dreszcze i drgawki. A teraz @ jakby jej nie bylo! Raczej bezbolesna :tak: tylko bardziej obfita. Teraz zaczelam jesc tabletki anty ktore sie je bez przerwy wiec zobaczymy kiedy @ przyjdzie. Moze wogole nie byc :)

A moje samopoczucie takie sobie. Wczoraj posprzeczalam sie z moim mezem o glupoty i dzis sie do siebei nie odzywamy :dry: :dry:

Pogoda sie nam lekko psuje a mialam zamiar wyjsc na spacer z Oliverkiem. Musze isc na poczte wyslac paczki.... Sprzedalam chusty :-:)-( no niestety ale moj paczus juz wogole nie chcial siedziec w nich. Ale pocieszam sie ze przynajmniej sprzedalam je za wiecej niz kupilam :-D :-):cool:

reklama
Do góry