reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Załączniki

• ec058d7432515f9d3f&.jpg
    ec058d7432515f9d3f&.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 22
  • 6760fd7a925cb848b2&#54.jpg
    6760fd7a925cb848b2&#54.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 22
  • daf5ce54e21fe03de&#1.jpg
    daf5ce54e21fe03de&#1.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 22
reklama
Spacerek..... my mozemy dzisiaj o tym zapomniec, pada snieg i wieje ogolnie zadyma i chyba by naqs przewialo na calego juz wczoraj tak wialo ze mnie nerki pobolewaly i gardlo wiec dziisaj musimy sie kisic w domu :(

Zanim Mała obudziła się słońce zaszło, zaczęło kropic i wiać, więc też ze spaceru nici wyszły.:no::no::no:

Dzisiaj podałm pierwszy raz Małej soczek z jabłka. czekamy teraz na reakcję, Mam nadzieję, że nic jej nie będzie.

Ja zmeczona ale nie jest tak zle. Brakuje mi tylko wychodzenia na spacerki :(
Co do spacerowek...Ja zamierzam Alanka wozic w gondoli jeszcze miesiac przynajmniej. Mam duza gondole(to wielki plus Roana) i zamierzam z niej korzystac. No chyba, ze Alanek bedzie probowal z niej nogami wychodzic to wczesniej. Maciusia tez przelozylismy dopiero jak mial 6miesicy skonczone, wlasnie dlatego, ze nogi na zewnatrz wywieszal :))

Moja mama woziła młodego do końca 8 miesiąca w Roanie - jak miescil sie juz na styk to kazalam jej zmienic na spacerowke - a ona i tak chyba wolalaby zrobic dziure na nogi w gondoli i schowac je do torby hahahah.

Natalunia nie ma co cierpieć w milczeniu, bo facet jest facetem i nie zauważy że coś jest nie tak. Niestety większość mężczyzn nie wie co to empatia, a na to, zeby się czegoś domyślili nie ma co liczyć.
Codo tego tortu i urodzin to rzeczywiście przegiął pałę - a jak mu powiedziałąś że tort i w ogóle, to nie zmienił zdania co do tego pępkowego?
Porozmawiaj z nim na spokojnie,powiedz że jesteś zmęczona i niedoceniona, wyjaśnij mu ile masz obowiązków - tylko nie w złości bo zaraz się obrazi pewnie, tak jak mój. Niestety, ja już się pogodziłam z tym, że jak chcemy żeby było miło to trzeba kawę na ławę i to najlepiej jeszcze delikatnie.. Wrr...:baffled:

Ja za bardzo trochę rozpuściłam swojego mężusia - już po narodzinach malutkiej nie robiłam problemu, żeby sobie jechał na narty czy szedł na imprezę, ale teraz widzę, że to się nie opłaca - bo facet przestaje czaić, ze my nie mamy możliwości wyboru i czasu na przyjemności.
Jestem dziś wredną zrzędą.... :nerd::-)

Ooo poodziwiam, bo ja mojego nie puszcze nigdzie. Albo razem albo nikt. Ale widze ze go i tak nigdzie nie ciagnie na szczescie.

A u nas też dziś padało ,ale uparlismy się i doszlismy do mola i z powrotem zachaczając sklep:) Antonio ma drzemkę a ja wypoczywam :)

Wiecie co ja raczej za telewizją nie przepadam , a za serialami w ogóle. Ale jestem zachwycona produkcja USTA USTA. łatwe , lekkie i przyjemne- i moim zdaniem z klasą :) Odpreżam się jak nigdy :)

ja dzis jakos nie wybralam sie na spacer....sily nie mam, zmeczona jestem jakos ostatnio....ale za to mala zaliczyla spanko w wozku na ogrodku...calkiem cieplo bylo wic tylko zalozylam sweterek, i czape nakrylam kocykiem i juz, zasnela odrazu wiec troche powietrza zlapala...

reklama
W moim tako jedo jest też duża gondola. W chodzi śpiwór no i maluszek i jest jeszcze sporo miejsca :) a Antek jest duzym dzieckiem. Jutro go zważę , ale jak na moje ma koło 8kg

AGRAFKA ONI nigdy pewnych rzeczy nie zrozumieją.Naprawdę szkoda czasu , nerwów na tłumaczenie tak dziwnych dla nich spraw :)

Do góry