reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

W sensie że nie zostanę zbesztana za "zbyt wczesne" wprowadzanie spacerówki...? ;-)

wcale mi o to nie chodziło żeby negować Twoje postępowanie, ja Ci zazdroszczę :happy2::happy2::happy2:(taką babską zazdrością, bo też chcę!!!). Ja Patulę musiałam przesadzić do spacerówki jak miała niecałe 4 miesiące, bo jak jeździła w gondoli to wózek pchałam, a Mała na rękach, bo inaczej się nie dało:baffled:

reklama
fajny wozeczek mary
Gracias gracias Seniorita :-)

wcale mi o to nie chodziło żeby negować Twoje postępowanie, ja Ci zazdroszczę :happy2::happy2::happy2:(taką babską zazdrością, bo też chcę!!!). Ja Patulę musiałam przesadzić do spacerówki jak miała niecałe 4 miesiące, bo jak jeździła w gondoli to wózek pchałam, a Mała na rękach, bo inaczej się nie dało:baffled:
Jakbym nie miała spacerówki to u nas podobnie by to niebawem wyglądało bo młoda chce teraz widoki podziwiać :tak:;-)

Mary ja znam mame ktora w srodku zimy fotelik do wozka i tak jezdzila. Sniezyca a mały w foteliku.
No dziękuję ci bardzo za porównanie wiesz... :dry::sorry2:

niunas niewiem,co powiedziec.od czasu ciazy bardzo przejmuje sie takimi rzeczami i nie potrafie zrozumiec,jak ktos moze skrzywdzic dziecko, tym bardziej swoje wlasne.
tu w uk wlasnie toczy sie proces kobiety, ktora udusila swoje dwoje dzieci, male 2 letnia dziewczynka i 3 letni chopczyk, ona pracowala w finansach, podobno wpadla w depresje po rozstaniu z mezem. dzieci byly w bagazniku samochodu,sama zglosila sie na policje ze sladami samookaleczenia...

kurcze nikt od tak nie morduje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! coś musiało się dziać, może miał jakieś zaburzenia.............to jest straszne, w serduchu mnie ściska, dzieci są tak bezbronne.............nie wiem jak było w tym przypadku, ale najgorsze jest to, że często coś jest nie tak i ludzie nie chcą się wtrącać, bo to nie ich sprawa....................., bo przecież rodzina spokojna do kościoła chodzą................ nie wiem dokąd zmierza ten świat............. ryczeć się chce

reklama
Mary ja tez Ci zazdroszcze,ze jezdzicie juz w spacerowce. Ja sie zabieram do przełożenia małej jak sójka za morze. Już kilka razy mała była w spacerowce i jak wychodziłam z domu to zmieniałam zdanie i przekładałam ja do gondoli. Jak wyglada u was w spacerowce pozycja lezaca?? Ja nie jestem pewna czy moja jest odpowiednia ;-(

Do góry