reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Klaudzia a czemus zes tak dlugo czekala z tym becikowym? Ja to juz dawno o swoim zapomnialam, ale trudno musisz jakies odwolanie napisac i sie tak latwo od nich nie dac.
ja też już nie pamiętam :-)
Witajcie Ja urodziłam 8 listopada 2009 więc się do Was przyłączam, a urodziłam dwóch ślicznych chłopców Mateuszka i Patryka :-)
WITAMY:-):-)
Chłopaki są podobno dwujajowi
attachment.php
ja tam widzę że się troszkę różnią:-)ale obaj cudni:-)

reklama
Kilolek a ni chcesz skorzystać z prawa do obniżenia wymiaru pracy i wtedy przez 12 m-cy jesteś chroniona, co?
Współczuje!

Kilolku, ja bym Cie z chęcią przyjęła do pracy... Wiesz, dla pocieszenia: chroni Cię prawo. Pracodawca ma psi obowiązek przedłużyć Ci umowę po macierzyńskim przynajmniej na 3 miesiące. Jeżeli tego nie zrobi, możesz do sądu pracy się odwołać.
dziewczyny ja miałam przedlużona umowę do dnia porodu. Teraz idę do nowej pracy na pół etatu i tylko na 2 miesiące. Do wakacji. Na wakacje juz nic nie znajdę, bo ja nauczyciel jestem, więc szukam od września ale ciężko.

U mnie tez biało ale słonecznie i cieplutko.

Dziewczyny, mam problem moze ktoras z was zna sie na laptopach i mi pomoze. A wiec popsulo mi sie wejscie w lapku do internetu i kabel mi wypada, trace połaczenie . Czy mozna gdzies kupic taka czesc?? Bede wdzieczna za pomoc bo zaraz szału dostane z tym kablem ;-(
w laptopie nie potzrebny jest kabel. Nawet stacjonarny internet możesz odbierać bez kabla. Trzeba to ustawic w laptopie, ale jak to ci nie powiem, bo mi brat ustawiał. Ja mam zwykły internet stacjonarny tp i kabel do modemu i brat mi ustawił, że odbieram bez kabla, nawet na dwór moge wychodzić z laptopem i mam internet. Mój A. tak samo. Jak się dowiem gdzie to sie konkretnie ustawia to dam ci znać.

Hej.... Nie powiem Dzien dobry bo jak dla mnie jest bardzo do doopy....

Zaczynajac od poranka, dostalam list z wiadomoscia ze becikowe mi sie nie nalezy dlatego ze za pozno wyslalam forme. Zadzwonilam i mowie ze wyslalam tydzien przed skonczeniem 3 miesiecy przez mojego syna (3miesiace to termin do ktorego trzeba wyslac) a oni na to ze pewnie dostali pozniej i nic sie z tym nie da zrobic bo liczy sie data kiedy oni dostana a nie kiedy ja wysylam :[ nooo wku..... sie idzie... bo napewno dostali to wczesniej.

A drugie, ubralam sie na spacer i Oliviera, oczywiscie obydwoje spoceni, wsadzam mlodego do wozka, patrze, a tam.... FLAK W OPONIE po raz juz chyba 5! Nie wspomne ze nowa dentka byla, z opony wyciagniety mini gwozdek wczesniej wiec nie powinno bylo sie przebic znowu a tu jednak.... ciekawe co tym razem... pewnie nie pozostaje mi nic innego jak kupic nowe kola na ebayu... co bedzie mnie kosztowac okolo 30 funtow :/ masakra....
dziadostwo straszne!!! Ja na pompowanych kolach jżdżę już 3 lata (na tych samych) i ani razu nie przebiłam :szok:

Witajcie Ja urodziłam 8 listopada 2009 więc się do Was przyłączam, a urodziłam dwóch ślicznych chłopców Mateuszka i Patryka :-)
witamy!!!

w laptopie trzeba mieć bezprzewodową kartę sieciową i prawie wszystkie nowe laptopy ją mają :tak: , internet bezprzewodowy WiFi tak jak Kasiula napisała można odbierać mając w domu odpowiednie urządzenie które ten internet będzie przesyłać czyli router a w TP to urządzenie się jakoś inaczej nazywa ale nie pamiętam teraz jak :tak: , jeśli chodzi o wtyczkę to jest to końcówka RJ45 , jeśli zepsuło ci się gniazdo w laptopie to raczej sama tego nie naprawisz , ale zobacz przy wtyczce czy ci się po prostu taki dzyndzelek nie urwał i dlatego kabel wypada :-)

kilolku trzeba miec router czy inne cos tam zeby przesylalo neta do laptopa ;] zreszta w laptopie tez musi byc karta jakas tam :D ale w kazdym juz kompie jest chyba ze sie ma staryy model :)
ja nie mam ja mam lifeboxa - kabel i drugie wejście bezprzewodowe ale nie używamy ani kabla ani tego "czegoś" oba laptopy działaja nam bez niczego, a kabel sobie leży

reklama
Do góry