reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Ja pytałam mojego to wzruszył ramionami i powiedzial ze pewnie wiem lepiej a dla niego bez znaczenia :eek::-D
To twoj juz wrocil i ty juz u was???
Przegapilam wasz lot powrotny, wszystko ok bylo???

ja mialam w nocy goraczke i dreszcze dzisiaj boli mnie gardlo, mam tylko n adzieje ze malego nie zaraze bo bedzie lipa, jutro szczepienie

reklama
To twoj juz wrocil i ty juz u was???
Przegapilam wasz lot powrotny, wszystko ok bylo???

ja mialam w nocy goraczke i dreszcze dzisiaj boli mnie gardlo, mam tylko n adzieje ze malego nie zaraze bo bedzie lipa, jutro szczepienie
No pewnie - juz dawno tzn w ostatnia sb mialysmy lot powrotny i ł juz po nas wyjechal :tak:
W sumie lot powrotny duzo lepiej wypadl bo na normalniejszych pasazerow i obsluge trafilysmy a do tego w rzedzie siedzialam z druga taka jak ja tzn samotnie podrozujaca z maluszkiem i wzajemnie sobie pomagalysmy :tak:
Tyle z dobrych wiesci...
a ze zlych - wczoraj okazalo sie ze w miedzyczasie jakies zbóje okradly nas z oleju opalowego :eek::wściekła/y: nawet nie wiemy kiedy - kłódka byla ale sobie z nia poradzili...
Znowu nocka w living roomie przy kominku - dobrze ze chociaz ten kominek jest bo w reszcie domu 12stC!!! Czekamy na dostawe
Tyle dobrze ze wlascicielka obiecala oddac kase za ten olej zeby nie zglaszac do ubezpieczyciela.... tzn mniej za czynsz zaplacimy

No pewnie - juz dawno tzn w ostatnia sb mialysmy lot powrotny i ł juz po nas wyjechal :tak:
W sumie lot powrotny duzo lepiej wypadl bo na normalniejszych pasazerow i obsluge trafilysmy a do tego w rzedzie siedzialam z druga taka jak ja tzn samotnie podrozujaca z maluszkiem i wzajemnie sobie pomagalysmy :tak:
Tyle z dobrych wiesci...
a ze zlych - wczoraj okazalo sie ze w miedzyczasie jakies zbóje okradly nas z oleju opalowego :eek::wściekła/y: nawet nie wiemy kiedy - kłódka byla ale sobie z nia poradzili...
Znowu nocka w living roomie przy kominku - dobrze ze chociaz ten kominek jest bo w reszcie domu 12stC!!! Czekamy na dostawe
Tyle dobrze ze wlascicielka obiecala oddac kase za ten olej zeby nie zglaszac do ubezpieczyciela.... tzn mniej za czynsz zaplacimy
nooo to faktycznie mieliscie przygode z tym opalem,
a oplaca wam sie wynajmowac dom :szok:

nooo to faktycznie mieliscie przygode z tym opalem,
a oplaca wam sie wynajmowac dom :szok:
Noooo - udało nam sie z tym domem bo z racji tego ze jest na uboczu stosunkowo malo placimy - 1000euro na 4 osoby tzn my + Ł brat z dziewczyna ale dom tak duzy ze czesto po kilka dni sie nie widzimy albo mijamy tylko w kuchni ;-):-D

nie dostałam odpowiedzi na temat zdjęć wiec wklejam wam tutaj :-)
mam nadzieje że nie zostane ukamieniowana za to :-p
muszę się pochwalić pierwszym jedzonkiem Amelki zaczeło się niewinnie a skończyło ... jak widać :-D

hehe, moja Julia jak zaczela jesc obiadki to wszystkie zdjecia ma z pomaranczowym nosem :-D
A my z Asiula nie sprobujemy nic obiadkowego dopoki nie skonczy 6 miesiecy. Jak skonczy 5 wprowadzimy kaszki.

powiem wam że u mnei w rodzinie ciotki babki itd wierza w różnego typu przesądy, ostatnio jak bylismy w pl w odwiedziny przyszła ciotka "czarownica" zostawiłam ją na chwile w pokoiku z małą ja wchodze a ona liże czoło mojemu dziecku:szok: myslałam że na zawał padne..:wściekła/y: to obrzydliwe przeciez tyle zarazków na to moje maleństwo przerzuciła blee :no: zrobiłam awanture :wściekła/y: i przestała mi wspominać o jakich kolwiek czarach ... od tamtej pory nie zostawiam małej z zadna ciotka sam na sam ...

ŻE CO? LIZANIE? to juz przegiecie:tak: trzeba było ja opluc - tez w ramach czarów:-D
Planujemy za rok, bo w tym roku do Czech jedziemy w interesach, podpisywac kontrakty i przy okazji pochodzić po górach. Ale za rok, kto wie ;-)

...

Natalunia czyzby do Pragi? :tak::tak: Polecam - nakpiekniejsze miejsce swiata:tak:;-)cały tydzień nie wystarczył nam na ogarniecie piekna tego miejsca:-D

Igorek wszystkiego naj nah:-D:-D:-D

martolinka nie pomyślałam a żeby też odczynić ten czar w drugą strone ;-) niestety nastepnego razu nie bedzie więc nie będę miała tej przyjemności odegrania się :-D

Praga :-) rzeczywiście piekne miejsce byłam tam na dwa dni ale to kupe lat temu z grupą przyjaciół ogólnie byliśmy w Świerardowie Zdrój i pojechaliśmy na weekend do Pragi :-) urocze miejsce... ale polecam równierz wakacje na Krecie :-) byliśmy tam dwa lata temu na 2 tygodnie i żal było uciekac z tamtąd w tym roku w planach jest hiszpania :-D pewnie też będzie pięknie tym bardziej że z naszym bombelkiem :-)
Amelka śpi ja wziełam kompiel bo myślałam że głowa mi zaraz odpadnie, zdjełam dzisiaj swoje włosy bo neidawno sobie przedłużyłam wydałam kupe kasy a po tygodniu zaczeły mi wypadać pojedyncze pasemka :crazy: masakra, wkurzyłam się i zdjełam je ciut bolało ale teraz mam spokuj .. mam zamiar iść z reklamacją jak bede w pl bo to pomyłka jakaś :no:

, ale niestetynie przetrwal usuniecia migdalow w zeszlym roku :-:)-:)-:)-( przez dwa tyg dziurka kompletnie mi zarosla :-:)-:)-:)-(

Dziunka przypomniałaś mi jak w peirwszej klasie szkoły podstawowej miałam wyciecie tzw. "trzeciego migdała". Po zabiegu z dzieciecej ciekawosci zapytałam pielęgniarki co stało się z tym migdałam i dowiedziałam się , ze dostane go na obiad....:wściekła/y:nie zjadłąm juz do końca nic w tym szpitalu.

Mi kolczyki w uszach mama zafundowała po pierwszej Komunii.;-)do dzis je mam. potem na kolejne w uszach sie nie zgadzała. Teraz to juz nie sa mi do szczescia potrzebne:tak:

reklama
Do góry