reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

nie dostałam odpowiedzi na temat zdjęć wiec wklejam wam tutaj :-)
mam nadzieje że nie zostane ukamieniowana za to :-p
muszę się pochwalić pierwszym jedzonkiem Amelki zaczeło się niewinnie a skończyło ... jak widać :-D

Superancko :-D:-D:-D

martolinka

Amelka śpi ja wziełam kompiel bo myślałam że głowa mi zaraz odpadnie, zdjełam dzisiaj swoje włosy bo neidawno sobie przedłużyłam wydałam kupe kasy a po tygodniu zaczeły mi wypadać pojedyncze pasemka :crazy: masakra, wkurzyłam się i zdjełam je ciut bolało ale teraz mam spokuj .. mam zamiar iść z reklamacją jak bede w pl bo to pomyłka jakaś :no:

Jako fryzjerka mam prawo Ci ochrzan dac za zdejmowanie samej wlosow :wściekła/y::wściekła/y: :-D chcialas zdjac tez wlasne nauralne wlosy :-p:-p:-D jesli moge spytac to jaka metoda mialas przedluzane? a reklamacje zloz bo to szczyty zeby po tygodniu zaczely odpadac, jakakolwiek metoda...

reklama
nie dostałam odpowiedzi na temat zdjęć wiec wklejam wam tutaj :-)
mam nadzieje że nie zostane ukamieniowana za to :-p
muszę się pochwalić pierwszym jedzonkiem Amelki zaczeło się niewinnie a skończyło ... jak widać :-D

jak widac, wszystkie Amelki to slicznotki :-D:-D:-D:tak:

:-):-):-)Igorek dziś ma 4 miesiące:-):-):-)​

sto lat igorek!!!!! ale ten czas leci!!!! :szok::happy:

BRAK MI SŁÓW!!!! Zapierniczyli nam olej!!!!!!

mi tez brak slow.!!!!! co za zlodzieje!!! ciekawe, czy to sasiad czy polacy???
:confused2:
JJJEEEEEZUUUUUU!!! :szok::szok::szok::szok::eek::eek::eek::eek: A TO CO MIALO NA CELU...?
Nad moim Ł jajko przelewali... :eek::-D

jak moja mala miala kolki i mama byla to ojciec przez telefon jej powiedzial,ze u niego w rodzinie rozbijalo sie jajko do szklanki z woda i stawialo pod miejscem, gdzie dziecko spi. :eek: oczywiscie powiedzialam,ze u mnie w domu zadnych zabobonow sie nie bedzie praktykowac. raz juz jednak tak wyla,ze mama ja wziela w poduszke kolysac,a ja ryczalam w kuchni i mama niesmialo o tym jajku. szczerze, wtedy juz mi bylo wszystko jedno, nie moglam sluchac,jak plakala. jajko rozbite,za 5 min cisza:eek:
ale na drugi dzien to samo :-( mala po prostu zasnela zmeczona placzem :tak:
wkurzaja mni zabobony :cool:

i takie pytanie: przepraszam,ale czy tutaj pisze sie na akord?????
jeden watek czytalam 15 min, a amelka nie bedzie spac wiecznie ;-)

Jako fryzjerka mam prawo Ci ochrzan dac za zdejmowanie samej wlosow :wściekła/y::wściekła/y: :-D chcialas zdjac tez wlasne nauralne wlosy :-p:-p:-D jesli moge spytac to jaka metoda mialas przedluzane? a reklamacje zloz bo to szczyty zeby po tygodniu zaczely odpadac, jakakolwiek metoda...

jak sie metoda nazywała to nie wiem, na moje cienkie pasemka zakładała jakieś białe kóleczko wtykała pasemko włosów wcześniej porobionych w pasemka pojedyncze i zaciskała kombinerkami przynajmniej ja tak to nazywam... na poczatku miałąm mocno naciagniete ze jak chciałam zwiazac włosy to bolało jak cholera ale po tygodniu pojedyncze pasemka mi wypadały przy czesaniu a czesałam delikatnie i specjalną szczotką, wczoraj minął miesiąc jak je miałam :eek:

etna36 jak ściągałąm włosy to mała akurat spała, nie patrzyła na tą drastyczną scene jak mamusia ściąga włosy :-D

niunia zjadłai mi znowu odleciała jakiś śpiący dzień dzisiaj ma, a ja nie mam co robic posprzatane poprane wiec poprzynudzam wam troszke :-)

banAna pierwsze słysze o tych jajkach :eek: ale co tam w sumie to tym zabobonów jest mega duzo że połowy pewnie nie znamy :sorry:

Na tvn24 mowia ze pod Wroclawiem u kobiety w ogrodku znalezli zwloki noworodka, gdzies w jakim miejscu znalezli drugie szczatki - niewiadomo czy tez noworodka :szok: dla mnie powinni ja torturowac do konca zycia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kurde też myślałam, żeby Tysi uszka przebić! tyle, że gdzieś jak będzie miała z pół roczku :-)
nie wiem tylko co mój chłop na to, bo on to zakochany w swojej córeczce i nie da jej krzywdy zrobic, a jego zdaniem przekuwanie uszu to niepotrzebny ból dla niej! :wściekła/y: no, ale jakoś go przekonam :-)
bardziej będzie bolało jak będzie stsarsza niż teraz bo teraz nie czuć bólu a póżniej będzie czuła
Noooo - udało nam sie z tym domem bo z racji tego ze jest na uboczu stosunkowo malo placimy - 1000euro na 4 osoby tzn my + Ł brat z dziewczyna ale dom tak duzy ze czesto po kilka dni sie nie widzimy albo mijamy tylko w kuchni ;-):-D
mary właśnie chciałam spytac cy wy grzejecie 24h cz czasowo i czy całą chatę czy np sam dół albo górę i ile płacicie za olej miesięczie bo u nas to drogo schodzi:confused2:

reklama
my z MAłą miałyśmy dzień śpiocha, aż wstyd, bo taka piękna pogoda była. Najpierw zaliczyłyśmy dwugodzinny spacerek po parku, a następnie 2,5 godziny spanka. Ciekawe o której nam Mała padnie wieczorem hehehe;-);-);-);-)

JA myślę, ze mimo wszytko, Elizce przebijemy uszka, jak troszke podrośnie;-);-)

Do góry