reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

a ja znów chora... tak to jest sie zgrzałam i chodziłam w rozpiętej kurtce. Budzę się a tu 38 na termometrze.... niestety nie moge wziac zadnych leków. Jak karmie piersia to tez ciezko się nie zblizac, tym bardziej kiedy M w pracy:-( aby do wiosny

reklama
Na temat paszportów dla dzieci było chyba przdwczoraj w DDTVN

Ze teraz dla dziecka do 5 roku życia ( o ile się nie mylę) wyrabia się paszport na rok czasu,nie trzeba być z dzieckiem w urzędzie, chyba że będzie to paszport biometryczny.

Moje samopoczucie dziś średnie.Spacer po parku tradycyjnie...odebrałam buciki z nowymi flekami, włoski ułożyłam,byłam na małych zakupach...ee standardowo i nudnie.Na solarium dzis nie idę bo jeszcze w tanoreksję popadnę:-D:-D:-D:-D

Usmiech dziecka, wielka kupa( Igorka oczywiście:-D) i paczka z metryczką od Kasii poprawiły mi nastrój:-D

moje samopoczucie dzis świetne, i tak juz od kilku dni :-) jak kazda kobitka lubie zakupy a ostatnio nic tylko zakupy, remont w mieszkanku na parterze sie powoli konczy takze kazdego dnia dokupuje sobie jakies pierdołki i w miedzy czasie ślicznosci dla Amelki co sprawia mi ttyle radosci:-)
do tego spacerki z Amelka w taka piekną pogode ...:-) ach:-D
no wię moje samopoczucie wysmienite :laugh2:
i przy okazji Amelka tez szczesliwa i usmiechnieta codziennie :laugh2:

ja dzwonila wczoraj zapytac co z moim cild benefit bo wyslalam zaraz tydzein po jak sie mama urodzila....to mi powiedzieli, ze moze to potrwac do 24 tygodni:szok::wściekła/y: pol roku czekac na zasilek!!!! to jakas paranoja...przeciez\ jak zasilek to chyba po to bo ktos go potrzebuje...teraz a nie za pol roku!!!!! no wkurzylam sie strasznie!!!!wiem, ze mi wyrownaja, ale co mi z tego jak ja kasy potrzebuje teraz a nie niewiadomo kiedy!!!!
u nas jak się nie mylę child benefit wpłynął 2 lutego:tak:
ale jak będziesz czekać to tak czy tak zwrot dostaniesz..
my cały czas czekamy na JB dla D... i czekamy i nie wiem kiedy się doczekamy..
ale mimo tego samopoczucie super..
haha
Mała ma dziś 3 msc no i byliśmy wczraj u lekarza i wszystko ok (kontrolnie)
i przebiliśmy jej uszy,... jest super...:-D

Mała ma dziś 3 msc no i byliśmy wczraj u lekarza i wszystko ok (kontrolnie)
i przebiliśmy jej uszy,... jest super...:-D

100 latek dla córci :))
a jesli chodzi o uszka, to jak to zniosla? nie plakala ? tez chcialabym mojej kolczyki zalozyc ale moj K twierdzi ze jest za mała i będzie ciągnęła za uszy i jeszcze sobie przerwie :/ ale ja myślę ze wkrętami to sobie nie przerwie przecież. Będę musiała ponegocjowac o te dziurki w uszkach hehe ;)

Mary ja tez mam takie wrazenie :-D:-D:-D

My uszy przebijamy jak mala bedzie miec ok roku. Julce przebilam jak miala 3 i to bylo duzo za pozno bo teraz placze strasznie jak chce zmienic jej kolczyki bo pamieta ciagle bol.

100 latek dla córci :))
a jesli chodzi o uszka, to jak to zniosla? nie plakala ? tez chcialabym mojej kolczyki zalozyc ale moj K twierdzi ze jest za mała i będzie ciągnęła za uszy i jeszcze sobie przerwie :/ ale ja myślę ze wkrętami to sobie nie przerwie przecież. Będę musiała ponegocjowac o te dziurki w uszkach hehe ;)

Z tego co wiem to w Pl nie znajdziesz osoby ktora przebije Ci szybciej uszka niz po 6 miesiacu.

reklama
...Julce przebilam jak miala 3 i to bylo duzo za pozno bo teraz placze strasznie jak chce zmienic jej kolczyki bo pamieta ciagle bol.
No co ty??!?? :szok::eek: Pierwsze słysze....
Mnie to sie zawsze wydawalo ze u takich szkrabów to ten kolczyk jednak jest obciązeniem dla uszka, poza tym dziecko ciagle cos tam majstruje no i wogole...
Moze trzeba mi sie dokształcic w tej kwestii....:sorry:

Do góry