reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

oglądałam wczoraj spacerówki dla małej bo niedługo przejdzie w spacerówke:-) w gondoli lezec nie chce a fotelik nie za wygodny jest na dlugie spacerki ... zastanawiamy się z mężem nad guinny buzz może któraś z was ma taki wózek?? może coś doradzicie hm? jeszcze podoba mi sie maxi cosi mura4 i 3 ale troszke cięzkie do prowadzenia jak dla mnie :eek: ale też fajne :-) najważniejsze dla mnie to to żeby siedzisko było można odwracać żebym mogła sobie popatrzeć na gwiazdeczke :-)

Marzena szczerze, calym sercem moge Ci polecic BUZZA. Kazda listopadowka ktora go posiada zachwyca sie nim :tak::tak::-) :-D cud miod i orzeszki. Zwinny, lekki, prezentuje sie bajecznie, siedzisko przekladane no i co najwazniejsze wygodne dla skarbow. wiem bo codziennie uzywamy gondoli i ramy buzza a w spacerowce tez juz zaliczyl spacerek. Zerknij sobie kilka stro wczesniej na zakupach wstawialam fotki ze spacerku:tak:

reklama
Marzena szczerze, calym sercem moge Ci polecic BUZZA. Kazda listopadowka ktora go posiada zachwyca sie nim :tak::tak::-) :-D cud miod i orzeszki. Zwinny, lekki, prezentuje sie bajecznie, siedzisko przekladane no i co najwazniejsze wygodne dla skarbow. wiem bo codziennie uzywamy gondoli i ramy buzza a w spacerowce tez juz zaliczyl spacerek. Zerknij sobie kilka stro wczesniej na zakupach wstawialam fotki ze spacerku:tak:

khm khm ja buzza nie posiadam;-) no ale podobac sie podoba:-D no tak, ale moje dziecko z grudnia

Kasiu, masz talent!

Ja wczoraj z Zulką też byłyśmy 2 godziny na spacerku. Później tak mnie plecy bolały, że musiałam na brzuchu poleżeć, bo myślałam, że kręgosłup mi odpadnie. Tak w ogóle, to patrzyli na mnie jak na dziwadlo, jak zobaczyli, że dziecko w chuście niosę... Jedna babka nawet (około 50) zaczepiła mnie i powiedziała, że dziecko uduszę :sorry: :sorry:

A Ewelia chyba dzisiaj obchodzi rocznicę ślubu ;-) Wszystkiego naj Wam :tak:

Dziwie sie ze bolaly Cie plecy - musialas za slabo sie omotac :tak:

oglądałam wczoraj spacerówki dla małej bo niedługo przejdzie w spacerówke:-) w gondoli lezec nie chce a fotelik nie za wygodny jest na dlugie spacerki ... zastanawiamy się z mężem nad guinny buzz może któraś z was ma taki wózek?? może coś doradzicie hm? jeszcze podoba mi sie maxi cosi mura4 i 3 ale troszke cięzkie do prowadzenia jak dla mnie :eek: ale też fajne :-) najważniejsze dla mnie to to żeby siedzisko było można odwracać żebym mogła sobie popatrzeć na gwiazdeczke :-)
mam buzza i goraco polecam!!!
podpisuje sie pod tym co Klaudia napisala...cud miod i malina:p:laugh2::laugh2::laugh2:

Dziewczyny a ja mam pytanie czy ktoras z Was wyrabiala moze dla swojego dziecka juz dowod albo paszport??i czy takie 3miesieczne dziecko moze miec juz dowod??

Natalunia - a dziekuje bardzo, sami zapomnielismy o rocznicy, dobrze ze w telefonie przypomnienie zadzwoniło:tak:

gie-oska - nie mam pojecia jak to jest, ale chyba takie dziecko wpisuja do paszportu rodzicow:sorry: albo i moze miec swoj, bo cos mi sie o uszy obiło ze któras dziewczyna robila zdjecie do paszportu wlasnie:sorry:. A dowod to po co własciwie??

Dziewczyny a ja mam pytanie czy ktoras z Was wyrabiala moze dla swojego dziecka juz dowod albo paszport??i czy takie 3miesieczne dziecko moze miec juz dowod??
ja wyrabiałam małemu paszport żebyśmy mogli do PL na święta jechać :tak: , musicie się stawić we trójkę w urzędzie bo pani musi zobaczyć dziecko , paszport wyrabiają na rok i co rok trzeba odnawiać aż do 5 roku życia potem już można wyrobić na dłuższy okres ;-)

[B
gie-oska - nie mam pojecia jak to jest, ale chyba takie dziecko wpisuja do paszportu rodzicow:sorry: albo i moze miec swoj, bo cos mi sie o uszy obiło ze któras dziewczyna robila zdjecie do paszportu wlasnie:sorry:. A dowod to po co własciwie??
paszport to wiem ze moze miec swoj...z tego co wiem to chyba juz nie wpisuja dziecka do paszportu matki...a dowod to jak chce sie wyjechac gdzies w europie to wiem ze dowody sa za darmo teraz a za paszport sie placi...
ja wyrabiałam małemu paszport żebyśmy mogli do PL na święta jechać :tak: , musicie się stawić we trójkę w urzędzie bo pani musi zobaczyć dziecko , paszport wyrabiają na rok i co rok trzeba odnawiać aż do 5 roku życia potem już można wyrobić na dłuższy okres ;-)
a ja jak robilam 3lata temu corce paszport a miala pare mcy to dali jej az na 5lat co dla mnie jest glupota aby dawac niemowlakowi paszport na 5lat bo przeciez ona teraz w ogole nie jest podobna do tego zdjecia co ma w paszporcie...i wiem ze teraz juz takich na 5lat nie daja takim malym dzieciom...

a ja jak robilam 3lata temu corce paszport a miala pare mcy to dali jej az na 5lat co dla mnie jest glupota aby dawac niemowlakowi paszport na 5lat bo przeciez ona teraz w ogole nie jest podobna do tego zdjecia co ma w paszporcie...i wiem ze teraz juz takich na 5lat nie daja takim malym dzieciom...
przepisy się zmieniły w tym miesiącu , jakbyśmy wyrabiali paszport w PL w styczniu to byśmy się jeszcze na te 5 lat załapali , a tutaj robiliśmy w konsulacie tymczasowy bo nie mamy polskiego aktu urodzenia

reklama
:-):-)dzięki dziewczyny buzz tez mi się najbvardziej podoba teraz jestem tylko jego pewniejsza :-)

klaudzia szukałłam fotek ze spacerku ale nie znalazłam :confused: podaj linka co?

widze że temat paszpotów my tez się wybieramy małej wyrobić paszporcik i z tego co się orientowałam w PL Ambasadzie to tymczasowy paszport do 5 roku zycia sie wyrabia ale teraz nie wiem czy na 5 lat czy tak jak piszecie juz to przeszło i co roku trzeba odnawiac :eek: w sumie gie-oska ma racje głupota że niemowlakowi wyrobic paszport na 5 lat przeciez te smyki nasze sie zmieniają :-)

my po spacerku pogoda piekna:szok: mało sie nie rozebrałam tak ciepło było :-p byliśmy u męża w pracy zajzec Amelka popodrywała tatusia i wujków i w drodze powrotniej padła jak kawka jak doszłyśmy do domu to nawet jej nie rozbierałam dospała sobie w ubraniach :-) ja sobie posprzatałam pranko wstawiłam a teraz będę leniuchować :-)

Do góry