reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
No przeciez wszyscy wiedza o co chodzi z solarium i opalaniem na słoncu. Szczegolnie jesli chodzi o blondynki z taką ilościa pieprzyków, jak ja. Pewnie nie powinnam na słonce wychodzic i do solki chodzić, ale czasem trzeba żeby nie wiem co. Od razu człowiek sie lepiej czuje jak skóra opalona. :tak::tak:

A jutro tez do fryzjera ide, ale dlatego, że troche zaczeły mi wypadać włosy, a są dość długie. Do tego ciężko juz troche to nosić. Lżej będzie.

Ostatnio troche w maseczki nawilżające na twarz zainwestowałam więc coraz częściej mamuśki biorą sie za siebie.

Moje samopoczucie jest dzis megaaaaa wysokie...

Zla na caly swiat zamierzalam dzis zadzwonic zapytac o te cholerne zasilki, bo czekam i czekam i odpowiedzi dalej nie ma... telefon juz w rece ale sobie mysle.. a sprawdze jeszcze raz konto, moze w koncu przyslali.... patrze a tam piekna suma na koncie :-D:-)

nie wiem ile nam beda przyznawac miesiecznie bo na razie byl to jeden wielki zwrot a teraz czekam na list od nich.

Tak wiec jezeli wszystko pojdzie po naszej mysli i sprawy w domu sie powyjasniaja to bedziemy miec pieniazki na wynajem czegos wlasnego :tak:;-)

no i dzis lece jeszcze raz po forme na becikowe ktore teraz mi sie nalezy :-D:-)

Klaudzia to suuper wiadomośc .Wiadomo najlepiej na swoim :-D
My mielismy okazje to moj B się jak głupi zastanwiał i nam wynająl już ktoś:confused2:.
Teraz namiętnie szukam mieszkania.
Nam wkońcu przyznali rodzinne bo w końcu nie liczyli mojego stażu do zarobków.
Także dzięki temu już jutro zamawiam sobie chustę która sni mi się po nocach ..:-)

Ja nie chcodze na solarium. Nie mam czasu....;-)
Wzięłam się wkońcu a robotę bo wiele rzeczy robili za mnie rodzice a teraz wszystko robię sama z czego jestem bardzo zadowolona ;-) chociaż o godzinie 21 padam na twarz. (aaa obiadu nie robie:zawstydzona/y:- muszę się nauczyć :zawstydzona/y:- rychło w czas:sorry: ).

:szok: no to musisz iśc faktycznie,..
najlepiej jak się sprawdzi czy wszystko jest ok... przynajmnej nie będzieszmusiała się niepotrzebnie martwić....
Zapisałam się na jutro. Mam tylko nadzieję, że to nic poważnego:-(
Kamcia Ty tu nie czaruj, tylko lepeij napisz czy test pozytywny ;-):-p:-D
No właśnie, bo już ręce od trzymania kciuków bolą :-)

No i skonczylam :)
pochwale sie :D
tak jak niektóre osoby <z forum> lubia sie chwalic wiec nic w tym złego ;-)
hehe
Super :-)

reklama
Ja chcę juz wiosny, ta pogoda jest dołujaca, nawet mały coś nie w sosie dzisiaj jest. Cyba sama zaczne szydelkowac hihihi żartowalam

Do góry