reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

Kilolek ty się kompem martwisz a wiesz co ja odwaliłam?zapomniałam D garnituru odebrac z pralni a jutro chrzciny, pralnia oczywiscie zamknieta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale już wykombinowalismy od chrzestnego się pozyczy :-)

W ogóle jestem zdenerwowana całym tym chrztem i wszystkim.Mam ochotę wszystkich powybijac dziś a tu spowiadanie mnie czeka....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:wściekła/y:

reklama
Cleo chwila strachu i po krzyku;-):-p:-)
Tylko jeszcze nie widziałam tego garnituru i czy dobry...ale mam nerwy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
niech mnie dziś nikt nie wkurza NIKT!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jeszcze baba u fryzjera mnie za samio uczesanie skasowała na 70 zł ...modelowanie z prostowaniem:wściekła/y::wściekła/y:D powiedziałam ze 50 zł żeby zawału nie dostał:wściekła/y:

Kilolek ty się kompem martwisz a wiesz co ja odwaliłam?zapomniałam D garnituru odebrac z pralni a jutro chrzciny, pralnia oczywiscie zamknieta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

W ogóle jestem zdenerwowana całym tym chrztem i wszystkim.Mam ochotę wszystkich powybijac dziś a tu spowiadanie mnie czeka....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

uuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaa
fakt, już się nie martwię.... bidulko, jutro o tej porze będzie po wszystkim :tak:jutro nam opiszesz jak było. A do jutra Ci się włoski nie sfatygują??? JA to musze 5 minut przed imprezą się uczesać, bo po 2 godzinach wyglądam jakbym się wcale nei czesała :sorry:

Cleo ty jak zawsze z przebojem :-)
Tym garniturem tez bym sie zalamała tzn moj mąż :sorry::sorry::sorry: takiego numeru jeszcze nie zrobilam
Biedny ten ksiadz jak ci rozgrzeszenia nie da :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

dzisiaj zaliczyłam podłoże wracając ze spaceru :wściekła/y::wściekła/y: jest tak ślisko że szok :wściekła/y::wściekła/y: posypali ulicę jakimś żwirkiem który wtopił się w lód i nic nie daje :wściekła/y::wściekła/y: boli mnie kość ogonowa :-( mam nadzieje że to tylko lekkie stłuczenie , najgorsze że byłam już pod samym domem :-(

Dzięki w pupci to trzeba pół stopnia odjąc, a od jakiej temp podawałas czopek? Ale Cię dzisiaj męczę
Odejmowałam pół stopnia, czopek podałam jak było 38 po odjęciu oczywiście. Nie męczysz mnie :-):-):-)
:-) A dziś mnie mąz do lokalu zabiera ;-)kurka wodna jak ja dawno nigdzie nie byłam, a tu od razu najlepsza knajpa w mieście :-)
a ja mam tylko 1 bluzkę :eek: średnio się na wieczór nadaje, ale co zrobię????!!!!!
Udanego wieczoru:-)

Ale numer odwaliłaś :-):-):-) wszystko sie uda na pewno

A ja odkad zaszlam w druga ciaze to pozbylam sie takich potrzeb jak po pierwsze picie kawy, po drugie palenie fajek (co prawda rzucilam szybciej ale moze bym do nich wrocila gdyby nie ciaza), po trzecie nawet nie mam ochoty na drinka ;-) na mysl o wodce mnie trzesie brr

Ja palenie szybko rzuciłam (miałam świetną motywację) a po ciaży nie ciągnie mnie zbytnio do alkoholu mimo, że nie karmię piersią. W Sylwestra chciałam sie upić, ale jak przyszło co do czego, to odechciało mi się, pomyślałam, że mi, matce nie przystoi. I jak piję, to piwko jedno i tyle. Ale jak ostatnio jestem na diecie, to i nawet nie mogę :-p

Macie czasami uczucie jakby coś się ruszało w brzuchu? Wiem, że to głupie, ale czasami tak mam. Nie wiem czy to jakieś gazy przechodzą i tak to odczuwam (podobne do leciutkich ruchów dziecka). No i włosy strasznie mi wypadają... Skórę mam suchą, paznokcie zrobiły się cienkie...

Dziunka - zdrówka życzę

reklama
dobry humor na dobranoc :-D

Załączniki

• hujnoga3d9c1.jpg
    hujnoga3d9c1.jpg
    39,9 KB · Wyświetleń: 32
Do góry