Kasiiula
mamusia Pawełka :)
mysle e tak jak jestes to i tak ci wyjdzie pozytywnyhaha mialam zrobic testa ale zapomnialam
musialam szybko do sklepu jechac... no i niestety..
a mozna robic testy po poludniu?? znaczy nie bedac na czczo??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mysle e tak jak jestes to i tak ci wyjdzie pozytywnyhaha mialam zrobic testa ale zapomnialam
Wspolczuje tej goraczki, ja tez sie boje tego drugie szczepienia. Po pierwszym nic się nie działo. Co jej podawałaś i jak często? No i gdzie jej mierzylaś gorączkę i co ile? Wiem trochę marudzę.....
My w środę byłyśmy na szczepieniu. Mała przez 2 dni gorączkowała. Wczoraj usg bioderek - na szczęście wszystko ok. Cięzki ten tydzień był...
A w poniedziałek wybierzemy się chyba prywatnie do gastrologa, bo mała cały czas ma śluzowate kupki. Martwi mnie to, a pediatra kazała czekać jeszcze do wprowadzania nowych produktów i wtedy zleci ewentualne badania.
Miłego weekendu
mam nadzieje....mysle e tak jak jestes to i tak ci wyjdzie pozytywny
w 5-latke to nie wierze ale 9 tak..
bo mozna zajsc w ciaze kiedy dostaje sie 1 okres a watpie zeby 5 latka ktora ledwo przestala nosic pieluchy miala juz okres i rozwiniete narzady plciowe
9 latka natomiast moze miec... i w niektrych krajach jest tak ze rodzice jak najszybciej wydaja dzieci za maz i sa wreczzmuszane do rodzenia dzieci jak najszybciej to jest mozliwe... ja kiedsys czytalam ze 10 latka byula w ciazy ale zmarla ponuiewaz nie byla jeszcze az tak rozwinieta i cos tam sie stalo , chyba jej macica pekla czy cos... nie pamietam dolkadnie.. ale szkoda mi takich dziewczynek
Podawałłam paracetamol w czopkach. U nas wystarczyło co 8 godzin. Gorączkę mierzyłam w pupci, jak czułam że jest podwyższona. A nowe produkty mam wprowadzać po ukończniu 4 miesiąca.Wspolczuje tej goraczki, ja tez sie boje tego drugie szczepienia. Po pierwszym nic się nie działo. Co jej podawałaś i jak często? No i gdzie jej mierzylaś gorączkę i co ile? Wiem trochę marudzę
Te produkty to kiedy Ci kazała wprowadzic?
Dzięki za dobe słowo..mam nadzieje....
butterfly wspolczzuje...
oby wszystko sie ulozylo i zeby mala juz nie chorowala..
a z kupkami toja nie wiem.. moja czasem ma sluz.. ale to czasem...
Dzięki w pupci to trzeba pół stopnia odjąc, a od jakiej temp podawałas czopek? Ale Cię dzisiaj męczęPodawałłam paracetamol w czopkach. U nas wystarczyło co 8 godzin. Gorączkę mierzyłam w pupci, jak czułam że jest podwyższona. A nowe produkty mam wprowadzać po ukończniu 4 miesiąca.
Dzięki za dobe słowo..
u nas śluz jest przy każdej kupie, mniej lub więcej ale niestety jest i dlatego chcę to sprawdzić...
:-) nie musisz być na czczo, edzenie nie ma nic do rzeczy.haha mialam zrobic testa ale zapomnialam
:-) nie musisz być na czczo, edzenie nie ma nic do rzeczy.
Najlepszy jest po protu poranny mocz tzn pierwszy po nocy (taki co około 6 godzin w pęcherzu spędzi), bo ma najwyższe stężenie HCG ale jak już dobrze jajo zagnieżdżoe to wyjdzie z każdego. Poranny po prostu wcześniej pokarze.
Ja nadal bez kompaw firmie nie odbierają telefonów
ile dni można wgrywać system?????????????
A dziś mnie mąz do lokalu zabiera ;-)kurka wodna jak ja dawno nigdzie nie byłam, a tu od razu najlepsza knajpa w mieście :-)
a ja mam tylko 1 bluzkęśrednio się na wieczór nadaje, ale co zrobię????!!!!!
no właśnie chyba na pocieszenie za brak kompa :-)A to z jakiej okazji? :-)
A braku kompa wspolczuje strasznie!