reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

hehe jakie słodziutki :-)
ty wsyztsko na tamborku robisz? bo ja krzyzyków nie umiem na tamborku. Z resztą musiałabym mieć chyba koło z beczki ;-) przy okazji straciłam serce do mojego portretu :-(

Ja wciąz mama komp w naprawie :-( Poddałam się i wbiłam się na męża kompa :sorry: bardzo nie chciałam tego robić, bo teraz będzie miał linka i będzie mógł podczytywać :-( a tak to mogłam bezkarnie na niego psioczyć ;-)no ale cóż nie wytrzymałam odwyku :-)
doczytać nie dam rady. Streści mi ktoś ostatnie dni na szybko? jakieś sensacje?

reklama

Super :-)

dziewczy czy Wasze smyki wyrosły juz z wkladek dla niemowlakow w fotelikach samochodowych? ja Antkowi wyjęłam bo było mu w tym ciasno. Zkolei teraz to troche za dorosły ten fotelik (romer marka). podłozylam mu podusie pod pupe i jest troche lepiej

Ja juz dawno wyjelam, i tez mi sie na poczatku wydawalo ze jakos dziwnie jest. Ale jest ok, moim zdaniem podkladajac mu poduszke pod pupe fotelik nie spelnia juz norm bezpieczenstwa ;-)

tylko male elementy wyszywam na tamborku a tak wole w ręce :) a czemu straciłaś serce do portrecika ... ?
bo znów mi się nie podoba :wściekła/y: niby przekonwertowałąm na kolorowe ale wciąż jest koszmarnie ciemne. Na zdjęciu Kubuś leży w białym ubranu i czapeczce na białych pieluszkach, a na portrecie nie ma zupełnie białego koloru, same szarości i to ciemne :wściekła/y: a poza tym pierwszej wersji miałam już sporo i teraz mi się już nie chce tego robić od nowa :cool:
i teraz nie wiem co mam robić... robić na siłe????

Liczę, z emój mąż dzisiaj szybko padnie, bo wrócił z delegacji przed chwilą to uda mi się wieczorem do jego kompa dorwać :-D bo tak to on wieczorami zwykle pracuje na kompie (m.in. bo tu niby pracuje a oczywiśce z kolegami gada itd...)

My juz po kompieli teraz Amelka leży w łóżeczku i rozmawia z kwiatuszkami, pewnie zaraz padnie :-)
Ja sie czuje okropnie, od kąd biore te tabl. anty głowa peka mi w szwach:eek: teraz nie mam możliwości zmiany bo do Polski jedziemy dopiero w kwietniu także muszę sie przemęczyć bo raczej nie mamy w planach drugiego bobaska ;-)

kilolek z tymi facetami tak już jest :-) mój mąż jak usiądzie przy kompie to zapomina o bozym swiecie zadne argumenty do niego nie trafiają ;-)ale jednak komputer to moja własnośc dlatego jak siada to pozwalam mu na tą chwile zapomnienia :-)

Powiedzcie mi czy macie zamiar wybrac sie na basen z maleństwem?? mąż mnei namawia już jakiś czas ale jakoś się boję zabrac takiego smyka :sorry:

bo znów mi się nie podoba :wściekła/y: niby przekonwertowałąm na kolorowe ale wciąż jest koszmarnie ciemne. Na zdjęciu Kubuś leży w białym ubranu i czapeczce na białych pieluszkach, a na portrecie nie ma zupełnie białego koloru, same szarości i to ciemne :wściekła/y: a poza tym pierwszej wersji miałam już sporo i teraz mi się już nie chce tego robić od nowa :cool:
i teraz nie wiem co mam robić... robić na siłe????

Liczę, z emój mąż dzisiaj szybko padnie, bo wrócił z delegacji przed chwilą to uda mi się wieczorem do jego kompa dorwać :-D bo tak to on wieczorami zwykle pracuje na kompie (m.in. bo tu niby pracuje a oczywiśce z kolegami gada itd...)

i macha do monitora :-D

reklama
czesc dziewczyny.

My dzis dluzej na specerku byli bo tak piekne sloneczko dzis swiecilo i cieplutko.

My tez juz wyciaglismy wkladke bo maly sie nie mieslil teraz wydaje mi sie ze lepiej mu w foteliku niz przedtem.
Wykapany jest i teraz smacznie spi.
Dzis chyba z piec razy musialam go przebierac bo strasznie zaczol sie slinic, a wasze brzdace juz sie slinia. Bo mojemu az taka pianka sie robi, zwlaszcza jak gada i sie smieje.

Do góry