reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Zniknął temat wózkowy więc npisze tutaj:-p
Mam w gondolce opcję oparcia dla dziecka dziś na chwilkę oparłam takna półleząco Igorka ale po 15 minutach wolał leżeć i spać:-D
Myślicie że mogę powoli go tak układać ??Czy nie za wczesnie? Nadmienię że to pozycja nie siedząca ale połleząca.
Fajna dziś pogoda 2,5 h spacerkowania:-)

reklama
Zniknął temat wózkowy więc npisze tutaj:-p
Mam w gondolce opcję oparcia dla dziecka dziś na chwilkę oparłam takna półleząco Igorka ale po 15 minutach wolał leżeć i spać:-D
Myślicie że mogę powoli go tak układać ??Czy nie za wczesnie? Nadmienię że to pozycja nie siedząca ale połleząca.
Fajna dziś pogoda 2,5 h spacerkowania:-)

Ja tez tak kladlam Joasie, bo ulewala (mam tam chyba trzystopniowa regulacje) ale odpuscilam, bo ona zaczela sie podnosic do siadu:zawstydzona/y:

Cleo1981 ok, dzięki :-)

co do pozycji na półlerząco, to ja swoją Amelkę tak układam juz jakis czas i bardzo jej sie to podoba :-)
jak dobrze widziałam to Twoj synuś jest starsz od Amelki niedługo skonczy 4 miesiące, wiec myślę ze nic mu nei bedzie jak zaczniesz go przyzwyczajać... jesli ktos zamierza od 4 miesiaca wprowadzac nowe produkty do diety maluszka to i tak bedzie trzeba ukłądac maluszków takiej pozycji nie na leżąco.. :-)
dzieciaczki lubią tą pozycję bo moga ogądac wszystko co się dzieje do okoła ;-)

wlasnie ja do grudniowek sie nie przenosze:-p no chyba ze mnie ktos wyrzuci:sorry:

no chyba ŻARTUJESZ ;-)PARÓWY NIE ODDAMY !!!!!!!

super :tak: lubie takie bukiety a najbardziej podobal mi sie bukiet od babci pelen pieniedzy hahahah :-D

klaudzi ja tez lubie "kwiaty ":-D:-D

witam :-)
Jestem mamą 3 miesięcznej Amelki, urodziła się 4 listopada :-) możemy dołączyc ?? ;-)
witamy :-D

:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
IMG_0052.jpg

dziewczy czy Wasze smyki wyrosły juz z wkladek dla niemowlakow w fotelikach samochodowych? ja Antkowi wyjęłam bo było mu w tym ciasno. Zkolei teraz to troche za dorosły ten fotelik (romer marka). podłozylam mu podusie pod pupe i jest troche lepiej

reklama
Do góry