reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
My się szykujemy od rana na to spodkanie kangorow co mnie dziunka wyciagnela, a pogoda fatalna tzn snieg i trzeba na ta straszna droge samochodem wyjechac. Biore mame co bym sie tak nie stresowala, przynajmniej malym sie zajmie w samochodzie i bede mogla na droge patrzyc. Ciekawe jak wyglada owodnica trójmiasta

U nas glowna jest czarna, wiec obwodnica na pewno tez :tak:
My mamy zamiar jeszcze ikee po drodze zaliczyc, ale nie wiem czy zdazymy...

Witam się weekendowo :-)
u mnie wreszcie po przymusowym remoncie.
Posprzątane. Zostalo tylko odkurzyć ale to już maż jutro zrobi, dziś dam mu spokój, bo wszyscy ledwo żyjemy. Najważniejsze , ze sytuacja opanowana, a łazienka nie
wygląda tak tragicznie jak się spodziewalam, a za kilka godzin wreszcie będzie można z niej korzystać :-):-)

Witam się weekendowo :-)
u mnie wreszcie po przymusowym remoncie.
Posprzątane. Zostalo tylko odkurzyć ale to już maż jutro zrobi, dziś dam mu spokój, bo wszyscy ledwo żyjemy. Najważniejsze , ze sytuacja opanowana, a łazienka nie
wygląda tak tragicznie jak się spodziewalam, a za kilka godzin wreszcie będzie można z niej korzystać :-):-)

uuu remoncik mieliscie???? czemu sie nie chwalilas?

a ja dzis po mile spedzonym dniu rodzinnie mam naprawde dobry nastroj i pomimo ze walentynki dopiero jutro dzis maz zaprosil mnie na kolacyjke do restauracji i do kina :-D SYN ZOSTAJE W DOMU z dziadkami!!!!!!!!!!!!!! :-D

uuu remoncik mieliscie???? czemu sie nie chwalilas?

a ja dzis po mile spedzonym dniu rodzinnie mam naprawde dobry nastroj i pomimo ze walentynki dopiero jutro dzis maz zaprosil mnie na kolacyjke do restauracji i do kina :-D SYN ZOSTAJE W DOMU z dziadkami!!!!!!!!!!!!!! :-D
o to fajnie..... ja juz pisalam dziewczynom na forum, ze my jutro idziemy w ramach walentynek oraz naszej rocznicy na nauki przedmalzenskie:confused2: romantycznie co? potem mielismy isc do kina ale chyba poprostu pojdziemy sobie gdzien na drinka bo na restaursacje nie ma szns...trzeba rezerwowac duzo wczesniej.....

mój Kuba to prawdziwy domator :tak: poszliśmy do szwagierki na urodziny i po pół godzinie zaczął się taki straszny płacz że musieliśmy się zebrać i wrócić do domu , a dla uspokojenia pojechaliśmy na małą wycieczkę samochodem bo moje dziecko strasznie lubi jeździć ;-), no i zamiast w gronie najbliższych spędzamy wieczór w domku ;-)

reklama
to super, dziewczyny. ciekawe,co moj wymysli w tym roku...
w zeszlym postaral sie bardzo, zrobil super kolacje, ale ja bylam na takiej diecie, poza tym nie w humorze i tak sie zachowalam,ze do dzis mi go szkoda:zawstydzona/y::sorry:
niewiem,jak nam sie udalo amelke zmajstrowac, bo to wlasnie wtedy bylo...:-D

katrenki, a z kim amelke zostawiacie?

Do góry