dziubasek08
Fanka BB :)
teraz to bedzie wpoadka a nie staranie sięto mamy dwie mamy starające sie??:-):-):-):-) powodzenie:-):-):-):-)![]()
starać się zacznę maj/czerwiec
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
teraz to bedzie wpoadka a nie staranie sięto mamy dwie mamy starające sie??:-):-):-):-) powodzenie:-):-):-):-)![]()
My się szykujemy od rana na to spodkanie kangorow co mnie dziunka wyciagnela, a pogoda fatalna tzn snieg i trzeba na ta straszna droge samochodem wyjechac. Biore mame co bym sie tak nie stresowala, przynajmniej malym sie zajmie w samochodzie i bede mogla na droge patrzyc. Ciekawe jak wyglada owodnica trójmiasta
Nie wiem czy o to Ci chodzi ale jak chcesz zacytowac kilka postow to zaznaczasz przy danym poscie +, a jak juz chcesz na nie odpisac to wciskasz cytujps. jak sie laczy posty????
dzieki, etna. wlasnie o to mi chodziloNie wiem czy o to Ci chodzi ale jak chcesz zacytowac kilka postow to zaznaczasz przy danym poscie +, a jak juz chcesz na nie odpisac to wciskasz cytuj
no to też szybko :-) my to dopiero na następne wakacje. Przynjamniej taki jest plan ;-)teraz to bedzie wpoadka a nie staranie się))
starać się zacznę maj/czerwiec))
Witam się weekendowo :-)
u mnie wreszcie po przymusowym remoncie.
Posprzątane. Zostalo tylko odkurzyć ale to już maż jutro zrobi, dziś dam mu spokój, bo wszyscy ledwo żyjemy. Najważniejsze , ze sytuacja opanowana, a łazienka nie
wygląda tak tragicznie jak się spodziewalam, a za kilka godzin wreszcie będzie można z niej korzystać :-):-)
o to fajnie..... ja juz pisalam dziewczynom na forum, ze my jutro idziemy w ramach walentynek oraz naszej rocznicy na nauki przedmalzenskieuuu remoncik mieliscie???? czemu sie nie chwalilas?
a ja dzis po mile spedzonym dniu rodzinnie mam naprawde dobry nastroj i pomimo ze walentynki dopiero jutro dzis maz zaprosil mnie na kolacyjke do restauracji i do kinaSYN ZOSTAJE W DOMU z dziadkami!!!!!!!!!!!!!!
![]()