reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

ja bym bardzo chciala zeby Amelka lubila jezdzic....i na poczatku lubila a teraz to jakis dramat!!!!!!!!!! Tak krzyczy jak bym ja ze skory obdzierala...ruszyc sie z nia nigdzie nie mozna....jestem tym przerazona! Nie wiem czemu jej sie tak nagle odmienilo....i przez to sie przeziebila bo jak tak krzyczy to zaraz sie zgrzeje az cala mokra jest i wyciagne z samochodu i gotowa! Pokaszluje mi troche i ma katar...no i oczywiscie nienawidzi wyciagania glutkow z noska....

no nie...ale ona wczesniej lubila i tak jakos nagle sie jej zmienilo....no i przeciez on jest do 13 kg a ona ma polowe tego przeciez???????????

Ja uwazam ze ztymi 13 kg to jest pic na wode fotomontarz :no:
Moze taki fotelik i wytrzymałby obciążenie 13kg ale dziecko nie...
Sonia tez juz od 2-3tyg wierci sie okropnie i marudzi w nosidełku - co prawda w końcu usypia ale widac ze jej niewygodnie. Dlatego zdecydowlismy sie juz na zakup fotelików samochodowych...

reklama
Ja uwazam ze ztymi 13 kg to jest pic na wode fotomontarz :no:
Moze taki fotelik i wytrzymałby obciążenie 13kg ale dziecko nie...
Sonia tez juz od 2-3tyg wierci sie okropnie i marudzi w nosidełku - co prawda w końcu usypia ale widac ze jej niewygodnie. Dlatego zdecydowlismy sie juz na zakup fotelików samochodowych...
kurde kasy nie mam teraz na takie zakupy.......:-( mary wrzuc prosze jeszcze raz linka co kupilas?

kurde kasy nie mam teraz na takie zakupy.......:-( mary wrzuc prosze jeszcze raz linka co kupilas?
hihih a prosze cie bardzo - wcale nie takie drogie:

do jazdy po PL _RACING TEAM JANE_(0-18kg)_PROMOCJA OKAZJA_OD 1ZŁ (894554089) - Aukcje internetowe Allegro
do jazdy po Ie (napewno wiecej bedzie tam jeździć niz w Pl) ISEOS ( TT ) NEO PLUS z NAPINACZEM Bebe Confort (901583101) - Aukcje internetowe Allegro

Jane racing juz przetestowalysmy i jest super. Młoda zadowolona :tak: Chociaz brat coś teraz wspomina ze w jego samochodzie pasy są za krótkie na montaż tego fotelika tylem do kierunku jazdy - sprawdze to sama jutro

A bebe confort wysylam na dniach do Ie kurierem co to jeździ miedzy ie a pl.
Zreszta jak bys cos potrzebowala przewieźć to polecam bo jeżdżą te do UK
TeDeX Polski Kurier - Paczki, przesyłki - polska, anglia, irlandia. Transport motocykli lub zwierząt. :tak:

a tu testy tych fotelików http://fotelik.info/pl/testy/wybrane_foteliki:11,106/grupa/rosnaco/index.html

Poprawka: Juz brat twierdzi ze wystarcza pasów i coś musiał źle montowac

Ostatnia edycja:
chyba bade musiala o tym pomyslec....ale jak kupie a ona dalej bedzie wyc tochyba jej lanie dam:-)
hahahha :-D
Osobiscie polecam ci bebe confort - 2 główne róznice sa takie ze:
1. mają napinacze pasów - jane troche sie kolebie na boki bo pas lekko luźny
2. siedzisko można zwężać i rozszerzać dostosowując do dziecka...

No ale to zależy kto co lubi i na co zwraca uwage...
Taka moja subiektywna opinia ;-)

reklama
Do góry