reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Co do wozkow w samolocie to znam kilka osob, ktorym niestety wozki w samolocie polamali i niestety odszkodowanie nie starcza na zakup nowego. Dlatego ja szukam jakiegos uzywanego wozka, z ktorym pojade do Polski. Zal byloby mi, gdyby zniszczyli mi nowy drogi wozek.
Nawet nie mow... bo my lecimy w poniedzialek do PL i zabieramy gleboki wozek Mutsy. ale on jest z aluminium wiec chyba nie polamia, i wydaje mi sie ze wozek moge miec do samego konca, az wchodze do samolotu i oni tam maja dodatkowy schowek na wozki. Wiec wozek nie jedzie razem z innymi bagazami.:no:

reklama
Nawet nie mow... bo my lecimy w poniedzialek do PL i zabieramy gleboki wozek Mutsy. ale on jest z aluminium wiec chyba nie polamia, i wydaje mi sie ze wozek moge miec do samego konca, az wchodze do samolotu i oni tam maja dodatkowy schowek na wozki. Wiec wozek nie jedzie razem z innymi bagazami.:no:

polamanie raczej Ci nie grozi przy MUTSY :-D:-D:-D:-D

Ja podbieram młodej krem Oilatum Junior albo ten Silcocks Base :-D
Rewelacja :tak:

Dzieki Mary, musze sprobowac :tak:;-)

Może to kiepskie pocieszenie ale z tego co wiem to większości z nas plecy dają sie we znaki.. :sorry:

Nie wiem jak ale jakimś cudem przeżyłam tą samotną podróż do Pl....
W skrócie - MASAKRA z bagażami, małą i całym tym zamieszaniem...
Na lotnisku jedna reka pchałam wózek z dzieckiem a drugą ciągnełam wózek z bagażami...
Na dodatek po wylądowaniu okazało się ze nie oddają wózków pod samolotem ale na lini z bagażami.. :baffled:
....eehhh i te schodzy do i z samolotu z małą na rekach i bagażem podrecznym na ramieniu... zgroza... :baffled:
faceci którzy pakują wózki do samolotu nie sa łaskawi pomóc w ich złożeniu czy rozłożeniu... trzeba ludzi prosić o pomoc bo tez nie rwą sie z nią...
generalnie RZEŹNIA!

Mary-mary jestes prze - gigantka! Ze sie sama wybralas, naprawde podziwiam cie :tak: Kurcze jak mnie cos napadnie to tez sie wybiore odwiedzic siostrzyczke w Anglii, ale wtedy juz polece bez meza, bo ktos musi w tym domu pracowac ;-)

o boże nie jestem w tym osamotniona ja też uważam że karmienie dziecka powyżej roku jest nie na miejscu:zawstydzona/y: ale to jest moja opinia i nie gniewajcie się ja mam kumpelę która karmi dalej swojego 1,5 rocznego synka i dla mnie to wygląda strasznie, a już o moim mężu nie wspomnę:tak:
miałam was właśnie o te języki dzisiaj zapytać bo mnie to też strasznie interesowało:-)
kingula a tego norweskiego to długo się uczyłaś??

Aga norweskiego nauczylam sie wokolo 5 misiecy (tyle przynajmniej chodzilam na kurs) :tak:

Cześć dziewczyny,
dzisiaj znalazłam Wasze forum i postanowiłam się przyłączyć :)
Jestem mamą 6-letniego Czarka i 3- miesięcznej Kingi.
Mieszkam w okolicach Actonu, chętnie poznam inne mamy :)
pozdrawiam
Witamy kolejna listopadowke ;-)

Co znaczy "nie dają"?
Rzaden kraj nie "daje" podwójnego ale nie wymaga zrzekania się czegokolwiek... :sorry:

1Ewelina1
WIT(M)AMY :tak:
W Norwegii tez mozesz miec tylko jedno obywatelstwo :sorry:

co do podwojnego obywatelstwa to wszedzie tylko nie w Anglii :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :no:angole nie daja podwojenego obywatelstwa chyba ze jeden z rodzicow ma angielskie obywatelstwo... :no:
to Wasze malenstwo ma Polskie tak? a jak się tam urodzilo to nie moze miec angielskiego?
Cześć dziewczyny,
dzisiaj znalazłam Wasze forum i postanowiłam się przyłączyć :)
Jestem mamą 6-letniego Czarka i 3- miesięcznej Kingi.
Mieszkam w okolicach Actonu, chętnie poznam inne mamy :)
pozdrawiam
Witamy kolejna mamusie :)
Ladnie dalas coreczce na imie;-):-D
Kinga zazdroscisz?

reklama
to Wasze malenstwo ma Polskie tak? a jak się tam urodzilo to nie moze miec angielskiego?

no wlasnie pomimo tego ze urodzil sie w Anglii ma Polskie obywatelstwo....

Klaudzia widzialam twoje fotki. Super masz tego malego zlosnika, super zdjecie :o) Takie naturalne ;o)

Pierwsza listopadowka ktora wybrala imie Kinga dla swojej pociechy :o)))

dziekujemy.... staram sie wylapywac naturalne chwile... takie zdjecia najlepsze :tak: ale pozowac tez lubi hehehe

ja tez lubie gdy ktos daje swojemu dziecku moje imie :tak:;-)

Do góry