reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

a nie robili problemow co do wozka? bo my tez mamy 2 czesci i boje sie ze jedna sie "zgubi" albo cos.... zabezpieczylas to jakims pokrowcem albo czyms? no i czy nie poniszczyli ci wozia? bo chyba mnie szlag trafi jak mi zniszcza.

do PL pewnie polecimy razem wiec bedzie mi o niebo latwiej ale i tak sie boje, choc wsumie Oli bedzie juz o wiele starszy wtedy.

GRATULUJE ODWAGI!!
Klaudia spacerówkę z buzza można w jednej części złożyc:tak::tak:
mary dzielna z ciebie kobietka że sobie radę z tym wszystkim dałaś:tak::tak:
natalunia ja ma suche ręce i stopy:zawstydzona/y: do rąk jeszcze mi jako tako balsamy pomagają:tak: natomiast stóp nie mogę doprowadzić do porządku:zawstydzona/y: a tą kuraxję parafinową to jak robiłaś kupiłaś blok parafiny rozpuściłaś i robiłaś sobie okłady (bo ja słyszałam że to daje rewelacyjne efekty:tak:)
mamulica kuruj męża i się nie przejmuj :-)

reklama
a u mnie podobnych talentow brak:-( ja moge cos zaspiewac po angielsku;-) intro do watku;-):-D
o to ja mogę ci pomóc tylko coś w rytmach rock reggae ska metal lub punk bo tam za dużego talentu nie trzeba:-):-):-):-)
Dziewczyny a co z IZABK ? Dawno jej nie czytałam, coś ominęłam?
też się zastanawiam właśnie gdzie ją wywiało
Na porodówce leżała ze mną babka, która karmiła cyckiem swoją 5 letnią córkę :eek:
W udko :-)
to jest chore dla mnie:wściekła/y:

Mam do Was pytanko - jaką temperaturę mają Wasze Skarby? U Gabrysi waha się w ciągu dnia i bywa, że ma nawet 37.3(po odjęciu), ale je ładnie i nie jest marudna.
mój ma 37.Maluszki normalnie mają temperature trochę wyższa niż starsze dzieci i dorośli.

dziewczyny szybki pytnko: w jaką część ciała szczepi się na pneumokoki? udko czy ramię?
mozna i tu i tu. U mnie wszystko szczepia w udko.

To jest to!!!! benc.pl jestes wielka
Nie trzeba tam zmniejszac zdjęc
wchodze loguje sie, a tak kto zajal mu login, wsciekam sie, aż w koncu postanowiłam się zalogowac a tu zdziwko bo ja już mam tam konto :cool::laugh2::cool:
.
hehehe dobre :-)

Na porodówce leżała ze mną babka, która karmiła cyckiem swoją 5 letnią córkę :eek:
W udko :-)
moja koleżanka z pracy karmiła ponad 4 lata. Mała chodziła juz do przedszkola. Ona przychodziłapo nią, a mała w szatni podbiegała, zadziierała jej sweter i sie przysysała :baffled:

kurcze probuje sie zarejestrowac na benc.pl i nie moge, ciagle wyskakuje ze haslo musi miec znaki specjalne, co to jest do jasnej ciasnej znak specjalny wg benc.pl?:angry::eek: ktos mnie oswieci?
ja nie mam żadnych znaków specjalnych :szok: może sprobuj jakąs cyfrę na końcu dodać

zapomnialabym...
test wyszedl negatywny:-( mam nadzieje ze jakos w bliskim czasie mi sie uda(walentynki;-)) i bedzie pozytyw :tak:
trzyamam kciuki:-) moi chłopcy obaj walentynkowi :-D

Heh ona się martwiła, co teraz zrobi: córka jeszcze na cycu, a tu kolejne dziecko w drodze :sorry:
mialam siedziec cicho,ale sie przyznam :zawstydzona/y:
mama karmila mnie do czasu jak mialam nieco wiecej niz 3,5 roku. przestala, bo zaszla w ciaze z moja siostra i bala sie,ze to moze zaszkodzic ciazy:sorry:

pamietam,ze jeszcze jak ciagnelam, to dalsza rodzina sie ze mnie nabijala, zwlaszcza babka od strony ojca (taka duza i jeszcze ciagnie cyca, a fe :confused2:) ale jakos specjanie nie odbilo mi sie na psychice lub, ewentualnie, jeszcze sie nie ujawnilo ;-):-D

Banana, nie obraź się proszę, ale mam pytanie z ciekawości: czy Ty jesteś/byłaś osobą nieśmiałą:confused::sorry: Pytam w kontekście tego cyca tzn potwierdzam lub zaprzeczam "książkom":sorry:

Wiecie tak sobie mysle, ze karmienie piersia 2-4 latka to nie zadna tragedia. Tragedia jest karmienie 9-latki butelka.

I a propos niesmialosci, to ja jestem bardzo niesmiala a karmiona piersia nie bylam :p

reklama
Do góry