Ja mam najprostszy leżaczek (bez żadnych wibracji, pozytywek i światełek) i sprawdza się super. Mała chętnie w nim leży i ogląda jak mama biega po pokoju Duże udogodnienie, ale ostatnio mam wrażenie, że Córce wygodniej poleżeć... na kocyku na podłodze.
reklama
mary - tez podziwiam!!! i to z takim maluchem!!! ja mialam sama wybierac sie pod koniec maja do polski sama z brzdacem, ale nie wyobrazalam sobie tego - szczegolnie ze w polsce na lotnisku nie mialby mnie kto odebrac. na szczescie maz mogl wziac urlop na ten czas i bedzie lecial z nami :-)
Mary, dzielna kobieta jesteś! I odważna
Mam pytanie. Jak z Waszą skórą po porodzie? U mnie strasznie jest sucha i szczególnie na dłoniach to widać... Nie wiem co robić, bo nawet kuracja parafinowa nie zadziałała...
Mam pytanie. Jak z Waszą skórą po porodzie? U mnie strasznie jest sucha i szczególnie na dłoniach to widać... Nie wiem co robić, bo nawet kuracja parafinowa nie zadziałała...
E
etna36
Gość
To jest to!!!! benc.pl jestes wielkabenc.pl
To jest portal dla rodziców, ale mozna ząlozyc pamiętnik. Jest zamkniety. Musisz wysłać na maila zaproszenie osobie która by chciała zdjecia obejrzeć. W dodatku każdej osobie przyznajjesz uprawnienia. Np wklejasz zdjecia lub wideo albo piszesz i zaznaczasz że tylko najbliższa rodzina może to obejrzec, a reszta nie.
A zdjęć nie trzeba tam zmniejszać.
Mogę Ci wysłać zaproszenie na maila. Zajrzysz do moejej galeri i zobaczysz czy Ci odpowiada takie coś...
Nie trzeba tam zmniejszac zdjęc
wchodze loguje sie, a tak kto zajal mu login, wsciekam sie, aż w koncu postanowiłam się zalogowac a tu zdziwko bo ja już mam tam konto
nieeeee to ja źle przeczytałam, myślałam ze masz jakis inny programchodzi ci o linka do sciagniecia menagera? pisalas ze wlasnie na nim zmniejszasz i ci sie nie podoba? czy zle cie zrozumialam? ;-)
Nie lubię Paintu, tez z tym zmniejszaniem jest duzo bawienia, a ja straszny leń jestem, musze dalej szukac jakiegos programu.Ja zmniejszam zdjęcia po prostu w Paint-cie. Daję "zapisz jako..." i już - mam dwie wersje: dużą i małą
Mary, dzielna kobieta jesteś! I odważna
Moja skora tez jest sucha i wlasnie najbardziej na dloniach
mamulica
Fanka BB :)
A ja mam doła jak rów mariański i jestem zła
Napaliłam się na przyjazd Mary z Sońką jak szczerbaty na suchary
I co??? I mój Ł się rozchorował
No i jeszcze musiałam latać do lekarza i apteki, bo on - nie ma szans
U lekarza było tyle ludzi że pielęgniarki spytałam co najlepiej by było mu zapodać i wypisałam mu sama recepty - weterynaryjne oczywiście:-)
U lekarza było tyle ludzi że pielęgniarki spytałam co najlepiej by było mu zapodać i wypisałam mu sama recepty - weterynaryjne oczywiście:-)
A ja mam doła jak rów mariański i jestem zła
Z tymi facetami to tylko kłopot Nic sie nie martw z Mary spotkasz sie innym razem. A teraz sie nie denerwuj, bo dzidzius wyczuje;-)
A co to za recepty??
mamulica
Fanka BB :)
Weterynarze mają swoje recepty - z zielonym paskiem. Można na nie kupić wszystko, tylko 100% płatne. Ja zawsze sobie na piguły wypisujęA co to za recepty??
Swoją drogą dla mnie to jest jakieś nie teges że wet może nawet morfinę na recepcie wypisać, a lekarz rodzinny ma ograniczenia
reklama
Ilona, probowałaś jakoś walczyć z tą suchą skórą na dłoniach?
Smaruje czasami kremem elo-baza , ale nie naleze do osob systematycznych wiec efektow nie ma Ten krem uzywa sie do suchej skory, ja kupilam go dla corki- koszt chyba 14zl.