reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

Ja mam najprostszy leżaczek (bez żadnych wibracji, pozytywek i światełek) i sprawdza się super. Mała chętnie w nim leży i ogląda jak mama biega po pokoju :) Duże udogodnienie, ale ostatnio mam wrażenie, że Córce wygodniej poleżeć... na kocyku na podłodze.

reklama
mary - tez podziwiam!!! i to z takim maluchem!!! ja mialam sama wybierac sie pod koniec maja do polski sama z brzdacem, ale nie wyobrazalam sobie tego - szczegolnie ze w polsce na lotnisku nie mialby mnie kto odebrac. na szczescie maz mogl wziac urlop na ten czas i bedzie lecial z nami :-)

Mary, dzielna kobieta jesteś! I odważna :tak:

Mam pytanie. Jak z Waszą skórą po porodzie? U mnie strasznie jest sucha i szczególnie na dłoniach to widać... Nie wiem co robić, bo nawet kuracja parafinowa nie zadziałała...

benc.pl
To jest portal dla rodziców, ale mozna ząlozyc pamiętnik. Jest zamkniety. Musisz wysłać na maila zaproszenie osobie która by chciała zdjecia obejrzeć. W dodatku każdej osobie przyznajjesz uprawnienia. Np wklejasz zdjecia lub wideo albo piszesz i zaznaczasz że tylko najbliższa rodzina może to obejrzec, a reszta nie.
A zdjęć nie trzeba tam zmniejszać.
Mogę Ci wysłać zaproszenie na maila. Zajrzysz do moejej galeri i zobaczysz czy Ci odpowiada takie coś...
To jest to!!!! benc.pl jestes wielka
Nie trzeba tam zmniejszac zdjęc
wchodze loguje sie, a tak kto zajal mu login, wsciekam sie, aż w koncu postanowiłam się zalogowac a tu zdziwko bo ja już mam tam konto :cool::laugh2::cool:

chodzi ci o linka do sciagniecia menagera? pisalas ze wlasnie na nim zmniejszasz i ci sie nie podoba? czy zle cie zrozumialam? ;-)
nieeeee to ja źle przeczytałam, myślałam ze masz jakis inny program :sorry:
Ja zmniejszam zdjęcia po prostu w Paint-cie. Daję "zapisz jako..." i już - mam dwie wersje: dużą i małą :sorry:
Nie lubię Paintu, tez z tym zmniejszaniem jest duzo bawienia, a ja straszny leń jestem, musze dalej szukac jakiegos programu.

Mary, dzielna kobieta jesteś! I odważna :tak:

Mam pytanie. Jak z Waszą skórą po porodzie? U mnie strasznie jest sucha i szczególnie na dłoniach to widać... Nie wiem co robić, bo nawet kuracja parafinowa nie zadziałała...

Moja skora tez jest sucha i wlasnie najbardziej na dloniach :confused2:

A ja mam doła jak rów mariański:frown: i jestem zła:crazy:
Napaliłam się na przyjazd Mary z Sońką jak szczerbaty na suchary:tak::growl:
I co??? I mój Ł się rozchorował:angry::no2:
No i jeszcze musiałam latać do lekarza i apteki, bo on - nie ma szans:angry:
U lekarza było tyle ludzi że pielęgniarki spytałam co najlepiej by było mu zapodać:sorry: i wypisałam mu sama recepty - weterynaryjne oczywiście:sorry::-)

A ja mam doła jak rów mariański:frown: i jestem zła:crazy:
Napaliłam się na przyjazd Mary z Sońką jak szczerbaty na suchary:tak::growl:
I co??? I mój Ł się rozchorował:angry::no2:
No i jeszcze musiałam latać do lekarza i apteki, bo on - nie ma szans:angry:
U lekarza było tyle ludzi że pielęgniarki spytałam co najlepiej by było mu zapodać:sorry: i wypisałam mu sama recepty - weterynaryjne oczywiście:sorry::-)

Z tymi facetami to tylko kłopot :szok::szok: Nic sie nie martw z Mary spotkasz sie innym razem. A teraz sie nie denerwuj, bo dzidzius wyczuje;-)

A co to za recepty?? :confused2:

reklama
Do góry