reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
jak juz dostaniecie ten epidural to sie dopominajcie o top up-y bo moga zrobic jak ze mne: epidural, owszem, ale nie na parte.... :confused2:

ja mialam podwojnego top upa do partych w razie gdyby zakonczylo sie cesarka... jeszcze cos mi tam zaaplikowali i nie czulam kompletnie nic.. no i po porodzie tez nic nie czulam... bosko ;-)

....albo GŁUPOTY... :-D:-D:-D
Jesli chodzi o czesci to nie bylo problemu bo na kazda przyklejaja ci (przy oddaniu bagazu) nalepki z numerem ze wiadomo czyje to, no i nie poniszczyli tylko za grosz checi pomocy w tych co łądują nie ma... :no:

no to tyle dobrze ze nie poniszczyli a za brak pomocy to powinni sie wstydzic... jak tak mozna... :wściekła/y::no:

A ja mam doła jak rów mariański:frown: i jestem zła:crazy:
Napaliłam się na przyjazd Mary z Sońką jak szczerbaty na suchary:tak::growl:
I co??? I mój Ł się rozchorował:angry::no2:
No i jeszcze musiałam latać do lekarza i apteki, bo on - nie ma szans:angry:
U lekarza było tyle ludzi że pielęgniarki spytałam co najlepiej by było mu zapodać:sorry: i wypisałam mu sama recepty - weterynaryjne oczywiście:sorry::-)

ojjj :-:)-( nie fajnie

ale nie denerwuj sie bo faktycznie Kubus to odczuje :tak:;-)

Mary, dzielna kobieta jesteś! I odważna :tak:

Mam pytanie. Jak z Waszą skórą po porodzie? U mnie strasznie jest sucha i szczególnie na dłoniach to widać... Nie wiem co robić, bo nawet kuracja parafinowa nie zadziałała...
ja mam bardzo suche ręce i stopy :szok: krem doraxnie pomaga, myślę, że musimy więcej pić wody! I nawilżać sie od srodka :-D

no to Cię zaksoczę!! zaczynam od nowa! Uznałam, ze ta sepia wcale nie wygląda jak sepia tylko brudne dziecko ;-) i przekonwertowąłam jeszczze raz na kolor. Także zacznam od 0

benc.pl
To jest portal dla rodziców, ale mozna ząlozyc pamiętnik. Jest zamkniety. Musisz wysłać na maila zaproszenie osobie która by chciała zdjecia obejrzeć. W dodatku każdej osobie przyznajjesz uprawnienia. Np wklejasz zdjecia lub wideo albo piszesz i zaznaczasz że tylko najbliższa rodzina może to obejrzec, a reszta nie.
A zdjęć nie trzeba tam zmniejszać.
Mogę Ci wysłać zaproszenie na maila. Zajrzysz do moejej galeri i zobaczysz czy Ci odpowiada takie coś.

iwesz, ze ja jestem jak najbardziej za :-)

ja :zawstydzona/y:malowałam... kiedyś...

kurcze probuje sie zarejestrowac na benc.pl i nie moge, ciagle wyskakuje ze haslo musi miec znaki specjalne, co to jest do jasnej ciasnej znak specjalny wg benc.pl?:angry::eek: ktos mnie oswieci?

Czekam dzisiaj na bujaczek. Zamówiłam Małej i mam nadzieję, że troszkę w nim posiedzi a ja wreszcie będę mieć więcej czasu żeby cos w domu zrobić. Macie jakieś opinie na tem tych leżaczków- bujaczków?

miłego dnia
u mnie to rewelacja dzieki niemu mam wiecej czasu sobie :) a mam z wibracja ale nie wlanczam jej wole sama bujać :)

Bardzo polecam Wam do rak DEXERYL. Jest rewelacyjny. Sama cierpie na suche i spiechrzone dlonie.
Ja to mam problem z bardzo sucha cera-szczegolnie czolo. Macie jakis dobry krem do buzi?

reklama
Do góry