reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
dziewczyny ja w ogole sadze ze ten caly porod to pikus w porownaniu z cala praca po z maluszkiem:-)

też prawda.mojemu wczoraj coś odbiło i jak się obudził o7 rano tak zasnął o 19:30 dopiero, w ciągu dnia spał około godzinki.Myślałąm że zdechnę.Płakanie, marudzenie, śmianie, bawienie, przewijanie....nic a nic nie chciał pospać.Jadłam dopiero o 15...
Coś mi się obiło o uszy że pierwsze 3 miesiące są najabrdziej wyczerpujące..nie wydaję mi się...

Kasia sorki że mnie nie było wczoraj na czacie ale padłam jak mucha:-(mam nadzieje ze pogaduchy się udały ;-)

Poprosze o głosiki, bardzo, bardzo prosze, bo strasznie bym chciała wygrć taka chustę
xx_sorki.gif
xx_sorki.gif
xx_sorki.gif

Chusty do noszenia dzieci i nosidełka - LennyLamb.com
mozna glosować raz dziennie i nie trzeba się logowa. Będę baaaaardzo wdzięczna
xx_sorki.gif
xx_sorki.gif

zagłosowane na śpioszka :)

też prawda.mojemu wczoraj coś odbiło i jak się obudził o7 rano tak zasnął o 19:30 dopiero, w ciągu dnia spał około godzinki.Myślałąm że zdechnę.Płakanie, marudzenie, śmianie, bawienie, przewijanie....nic a nic nie chciał pospać.Jadłam dopiero o 15...
Coś mi się obiło o uszy że pierwsze 3 miesiące są najabrdziej wyczerpujące..nie wydaję mi się...

Kasia sorki że mnie nie było wczoraj na czacie ale padłam jak mucha:-(mam nadzieje ze pogaduchy się udały ;-)

mialam tam w niedziele:-( potem w nocy spal nieprzerwanie od 20.00 do 3.00 (co jest dla niego sukcesem) no i w pon spal po 2 godziny 3x:tak:

Witajcie po ogromnej przerwie! Podziwiam Was, że macie czas na forum. Ja zupełnie nie mam czasu , a jak juz mam chwilkę to jestem tak zmęczona, że nie daję rady siedzieć.
Cały dzień jestem sama z Gabrysią. Mało śpi i jest rozpieszczona na maksa. Cały czas na rękach. Poza tym jestem uwięziona przy niej, bo nie chce wogóle butelki. W maju chcę wrócić do pracy, ale nie wiem jak to z nią będzie.

Kilolek głos oddany :-)

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie.

reklama
Witajcie po ogromnej przerwie! Podziwiam Was, że macie czas na forum. Ja zupełnie nie mam czasu , a jak juz mam chwilkę to jestem tak zmęczona, że nie daję rady siedzieć.
Cały dzień jestem sama z Gabrysią. Mało śpi i jest rozpieszczona na maksa. Cały czas na rękach. Poza tym jestem uwięziona przy niej, bo nie chce wogóle butelki. W maju chcę wrócić do pracy, ale nie wiem jak to z nią będzie.

Kilolek głos oddany :-)

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie.

Coz - dzieci leżą w łożeczkach, drą się w niebogłosy głodne i posikane a my na BB - to się nazywa uzależnienie Motylku :):-):-):-);-);-);-):-p

Do góry