reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

no i ja tez, ciekawe kto oddaje te sto glosow dziennie, moze maja jakies programy specjalne bo to chyba nie mozliwe

pewnie robią to co moja byla asystentka - dw lata temu, kiedy odeszla a macierzynski zaczela do wszystkich wysylac sms i wiadomosci na gg zeby glosowac na zdjecia jej syna - klienci do mnie wydzwaniali co maja zrobic, nie chcieli byc niemili :) bo do nich tez wysylala :-):-):-):-) choc byli lekko zdzwieni, musialam do niej dzwonic i ja opeird... na macierzynskim ale na glupote nic sie nie poradzi :)

reklama
kilolek mój głos tez już masz!!!! super zdjęcie....

kilolek ja też zagłosowałam :-)

i ja:-):-):-):-) a zdjęcie super!!!!

no i ja tez, ciekawe kto oddaje te sto glosow dziennie, moze maja jakies programy specjalne bo to chyba nie mozliwe
dziękuję bardzo :-)

Pewnie wklejają gdzie się da i proszą o glosy, no ale wiadomo, ze nikt nie głosuje codziennie, no chyba, ze się go nęka :-)

Wszystkiego najlepszego dla ignasia!
U nas sie obchodzi i urodziny i imieniny. Fjanie, bo to zawsze dodatkowa okazja do świętowania no i do prezentów!!!!

Poprosze o głosiki, bardzo, bardzo prosze, bo strasznie bym chciała wygrć taka chustę
xx_sorki.gif
xx_sorki.gif
xx_sorki.gif

Chusty do noszenia dzieci i nosidełka - LennyLamb.com
mozna glosować raz dziennie i nie trzeba się logowa. Będę baaaaardzo wdzięczna
xx_sorki.gif
xx_sorki.gif
Głos oddany :) Mam chustę z LennyLamb :-)

KAMCIA podziwiam i 3mam kciuki:-):-):-):-)
Jak tak dalej pójdzie to mnie tez będziecie "podziwiały"... :shocked2::sorry2:
Czy zdażyło wam sie kolejnego okresu nie dostać w terminie...?
Całe życie miałam regularnie co 28dni (pomijajac sytuacje podróżowania na dalekie odległości...) no i teraz juz 3dni mi się spóźnia...!!! WIem ze to niewiele no ale dla mnie to nowość...
Uważaliśmy bardzo, nawet gumka poszła w ruch, no ale wiadomo czasami nawet w przedbiegach całej akcji można zajść w ciązę(...)
Powiem wam że mam stracha - nie dlatego ze ewentualnie w ciąży mogę być ale że tak szybko.... cholera jasna... przecież cc miałam i zylaki mialam zrobic...
Stara a głupia.. :dry:

Całe życie miałam regularnie co 28dni (pomijajac sytuacje podróżowania na dalekie odległości...) no i teraz juz 3dni mi się spóźnia...!!! WIem ze to niewiele no ale dla mnie to nowość...
Uważaliśmy bardzo, nawet gumka poszła w ruch, no ale wiadomo czasami nawet w przedbiegach całej akcji można zajść w ciązę(...)
Powiem wam że mam stracha - nie dlatego ze ewentualnie w ciąży mogę być ale że tak szybko.... cholera jasna... przecież cc miałam i zylaki mialam zrobic...

:-):-):-)
Po ciazy moze tak byc, zanim sie ureguluje troche czasu minie. No chyba ze juz fasolka :-p

no to juz wiesz jak sie koncza przesiadowki z ukochanym do 3 nad ranem przy winie :-p

:-):-):-)
Po ciazy moze tak byc, zanim sie ureguluje troche czasu minie. No chyba ze juz fasolka :-p
Wiesz, z ciąży samej w sobie to ja bym się cieszyła tylko boje sie bo to za wcześnie po cesarce... w Pl zalecają chyba 2lata odczekac, a tutaj pół roku wiec mysle że te pół roku to naprawde minimum... :sorry2:

Mary - mnie tez si espozia, juz 5 dnien a wierz mi na slowo ze nie ma mozliwosci zebym byla w ciazy. Do tej pory tez mialam super regularnie co 28 dni

reklama
Do góry