reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
ja tam jestem od rana.
I naprawdę nie wiem kobietki o co chodzi, bo już mi głupio, bo tylko widzę jak wchodzicie i wychodzicie. Zanim się z wami przywitam to już Was nie ma.
Ja teraz bardzo proszę o szczerą odpowiedź... jest jakiś problem? Zostałam persona non grata?

ja tam jestem od rana.
I naprawdę nie wiem kobietki o co chodzi, bo już mi głupio, bo tylko widzę jak wchodzicie i wychodzicie. Zanim się z wami przywitam to już Was nie ma.
Ja teraz bardzo proszę o szczerą odpowiedź... jest jakiś problem? Zostałam persona non grata?
ahhaahahha :-D Ty to masz pomysły... naprawdę...:-D

A ja się wkrecam w filmiki:-)
YouTube - Kanał użytkownika MaryWroc

mary - przeziębiłaś dziecko dla roli? :-D

kilolek - a ja to w ogóle nie mogę tam wejść.. każe mi jakies hasło wpisać, a ja nie wiem jakie :-(

400zł ale generalnie jest co łaska. Jak ktoś nie ma kasy to też się może z nią umówić.Wystarczy podziękować.

To szczescie trafic na taka polozna :-)

ja tam jestem od rana.

:-D:-D:-D

Mary Jak Ci sie udalo to nakrecic? I musze Ci podziekowac, bo dzieki Tobie przypomnialam sobie o takiej funkcji aparatu jak kamera :-D I dzis juz mam kilka fajnych filmikow. A powiedz mi, a tym you tubie moze kazdy na swiecie wejsc i podpatrzec? Jesli tak to to mi nie bardzo pasuje :baffled:

Jak taka zalatana to i tak dziwne ze sie zdecydowala po 19 latach na malenstwo :blink:teraz pewnie musiala przystopowac i zajac sie dzieciatkiem

Ona myslala ze to menopauza :szok::-D kupilam jej test, kazalam zrobic i wyszedl pozytywny :-D radosc przeogromna bo kiedys niby sie starali i nie zachodzila wiec mysleli ze juz im nie bedzie dane miec dziecko. A jednak :-D

Iza a nie myslisz ze pozniej dzieci beda miały gorzej? np biorąc slub? ani chrztu ani komunii ani bierzmowania?

a i jak Twoj synek ma na imie? bo tylko mężczyzna masz w suwaku :)

Zawsze moga przyjac te sakramenty pozniej.

U nas dzień pt spiocha.. Pogoda nei zachęca do nadmiernej aktywności a mamusia z tatusiem porządzili wczoraj :sorry2:
Tak jakoś zasiedlismy razem na kanapie, zaczeli rozmawiać, drinkowac, wspominać, planowac, - jakoś tak naprawde miło sie zrobiło - jak już nie pamietam kiedy...:sorry2:
No i zastała nas 2:30 zanim poszlismy spac :shocked2::-p
Mała o 4:00 na jedzenie się budzi... Ł do pracy...
Ja nie wiem co nam do łba strzeliło.. ?:confused:
A dziś padamy na pysk... :dry:

Podziwiam :tak:

A tak szczerze to nie odwazylabym sie na drinkowanie majac takiego maluszka w domu. Roznie bywa, a przytomnosc umyslu jest bardzo wazna :tak: Jak chcemy sobie nawet jednego drinka wypic to zawsze Julke odsylamy na noc do dziadkow. Teraz juz niestety nawet tego nie zrobimy, bo nikt mi Joasi nie wezmie ;-) A poza tym u nas panuje zasada ze alkoholu dzieci w domu nie zobacza.

reklama
czat jednak całkiem nie dla mnie :-( ja na bb dużo jestem, ale z doskoku... ciągle w ruchu, ciągle coś robię w domu. I co jakiś czas podskakuję, coś nabazgram, ale w połowie słowa nawet przerwać mogę bez straty watku..A na czacie siedzieć w miejscu trzeba, ja tak nie mogę :baffled:

Do góry