reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Moja Oliwka bardzo lubi leżec na brzuszku i wciągu dnia spędza tak nawet 1,5 do 2godz. I nie słyszałam, aby były jakieś ograniczenia co do tego :-)

reklama
Ja mam podobnie - kiedy tylko malec zasypia ja staram sie chwile po nim klasc spac :-) bo nigdy nie wiadomo ile snu przede mna wiec lepiej wykorzystac kazda nadajaca sie ku temu okazje ;-)

dziewczyny mam pytanie ile razy mniej wiecej kładziecie Wasze pociechy na brzuszku i czy sa jakies pory po których nie wolno....

moja zaczęła spać na brzuszku, włąściwie prawie wszystkie drzemki dzienne są na brzuszku :-) ważne, żeby poprawić dziecku zawsze nóżki, żeby robiły prawidłową żabkę, wtedy takie spanie jest zbawienne dla bioderek :tak:
w nocy śpi na pleckach, bo boję się jednak tak bez nadzoru na brzuszku zostawić..

moja zaczęła spać na brzuszku, włąściwie prawie wszystkie drzemki dzienne są na brzuszku :-) ważne, żeby poprawić dziecku zawsze nóżki, żeby robiły prawidłową żabkę, wtedy takie spanie jest zbawienne dla bioderek :tak:
w nocy śpi na pleckach, bo boję się jednak tak bez nadzoru na brzuszku zostawić..

moj Ignaś tez uwielbia na brzuszku spac:-D i masuje mu plecki wtedy:-D

Michasia zczęło intteresować leżenie na brzuszku, bo do tej pory od razu się darł. Kładę go kilka razy w ciągu dnia, na dosłownie kilka minutek 2-3, bo bardzo szybko się męczy i od razu irytuje. Z czasem na pewno polubi i zacznie więcej tak spędzać czasu. Na razie nie chcę go do niczego przymuszać żeby sie nie zraził

reklama
ja bez hasła wpisuję.

Ale wczoraj np. nie moglam się wieczorem dostać, bo ciagle mi bład serwera wyskakiwał

Do góry