reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Fajne miejsce ;-)
Ja nie moge narzekac na opieke podczas porodu, polozna byla bardzo mila, zapytala czy zgadzam sie na naciecie- dala znieczulenie, czulam sie bezpiecznie - moze to zasluga mojego N. Szpital w ktorym rodzilam do najlepszych nie nalezy ale nie mam zlych wspomnien. Nie zdecydowalabym sie chyba na porod poza szpitalem, zawsze w razie czegos tffu tffu jestem na miejscu ;-)

TERAZ Idealna torba dla mamy- teraz w tvn!!
i co? było cos ciekawego o tych torbach?
Ja zabrałam dzieciaki do dziadków życzeniami i przegapiłam...
Przcowiet 2 dni - 4 babcie i 2 dziadków do odwiedzenia :sorry2:

off topic: mojej Eli rusza się pierwszy ząbek, juz przelicza ile od wróżki zębuszki dostanie i co za to kupi :-D:-D hehe

Ooo to juz sie martwic przestaje. Kazdy mi mowi ze Julce powinny zeby wypadac, ale widac ze nie powinny :-)

na pewno nie mało...
fajne miejsce ale nie dla mnie, u mnie się bez leków nie obejdzie. A nawet gdybym mogła rodzić poza szpitalem to teraz to nie wiem czy bym się zdecydowała rodzić bez mojej położnej z którą rodziłam 2 razy :-) normalnie chyba za mocno się z nią zżylam :-) ostatnio M. powiedziałam, ze nawet jak do 3 dziecka otworzą porodówkę u nas to i tak jedziemy do Iwony :-)

Ale tak w ogóle to uważam za fajny pomysł. Po co to rodzić w spzitalu? Jakby poród to choroba była..

A ile placilas swojej poloznej jak mozna wiedziec?

i co? było cos ciekawego o tych torbach?
Ja zabrałam dzieciaki do dziadków życzeniami i przegapiłam...
Przcowiet 2 dni - 4 babcie i 2 dziadków do odwiedzenia :sorry2:

U nas tez - 2 dziadkow, 2 babcie i prababcia z pradziadkiem.

Stała się rzecz niesłychana - nasz dom, nie jest już wyłącznie polskim domem(...)
Oficjalnie od dziś mieszka z nami Irlandka :shocked2: - nasza rodzona córka :cool2:
NARESZCIE przyszedł paszport (irlandzki) dla Soni :tak: I dobrze, bo bilety juz dawno kupione no i gdyby jej nie dali tego paszportu to dopiero byłby klops.. :sorry2:

reklama
Do góry