reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

ty się smiejesz, a ja naprawdę pól dnia żyję w stresie :sorry2:
filmik słodziutki :-)tzn gwiazda słodziutka
kilolek
Nie mam pytań do ciebie... :-D

mary - przeziębiłaś dziecko dla roli? :-D
Nooo, jak za pługiem szłam to ją na plecach niosłam i ją przewiało :rofl:

:-D:-D:-D

Mary Jak Ci sie udalo to nakrecic? I musze Ci podziekowac, bo dzieki Tobie przypomnialam sobie o takiej funkcji aparatu jak kamera :-D I dzis juz mam kilka fajnych filmikow. A powiedz mi, a tym you tubie moze kazdy na swiecie wejsc i podpatrzec? Jesli tak to to mi nie bardzo pasuje :baffled:

Może wejść każdy kto wpisze w wyszukiwarke na youtubie twoj login albo tytuł Filmu albo będzie miał po prostu linka.
Ale musze jeszcze sprawdzić czy tam nie ma gdzieś ustawień prywatności :blink:
A nakręciłam przy okazji :-) Po prostu ja kręciłam bo dużo wcześniej gadała, uśmiechała sie i machała :-) Ja coś czuję że coraz częściej ta kamera będzie szła w ruch :tak:

reklama
czat jednak całkiem nie dla mnie :-( ja na bb dużo jestem, ale z doskoku... ciągle w ruchu, ciągle coś robię w domu. I co jakiś czas podskakuję, coś nabazgram, ale w połowie słowa nawet przerwać mogę bez straty watku..A na czacie siedzieć w miejscu trzeba, ja tak nie mogę :baffled:
Dokładnie tak jak u mnie :tak:
Zdecydowanie wolę forum z tych samych powodów :tak:

Ale ja ciemna jestem, za nic w swiecie nie umiem tej Javy zainstalowac. Instalowalam juz chyba wszystkie mozliwe wersje i zadna nie działa:no::wściekła/y:

To szczescie trafic na taka polozna :-)

:-D:-D:-D

Mary Jak Ci sie udalo to nakrecic? I musze Ci podziekowac, bo dzieki Tobie przypomnialam sobie o takiej funkcji aparatu jak kamera :-D I dzis juz mam kilka fajnych filmikow. A powiedz mi, a tym you tubie moze kazdy na swiecie wejsc i podpatrzec? Jesli tak to to mi nie bardzo pasuje :baffled:

mmozna zaznaczyc i nikt nie wejdzie zobaczyc i nei znajdzie na wyszukiwarce warto wrzucic zablokowac a komus pokazac zawsze mozna na chwile odblokowac :)
ja tez sie wciagnelam w krecenie hehehe
a tak pozatym

dobranoc :zawstydzona/y:
ach ten chat:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
i kto by pomyslal ze my mamy malutkie dzieci :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Do góry