reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
:-D:-D:-D:-D masakra....
najwazniejsze ze doszliscie do porozumienia ;-)

Właściwie to nie do końca bo tej dziewczynie brata Ł nie pasuje no ale to juz nie mój problem... :rolleyes2:
Czemu na 2-latka nie kumam:confused:

To wspołczuje tych dylematow, bo i tak pewnie wszystkim nie dogodzisz. To jest w tym wszystkim jest najgorsze :baffled:, więc nie stresuj sie tak tym bo mala napewno tez sie bedzie stresowac, musisz dac na luz i niech sie toczy(wiem latwo mowic:cool2:)
A pytanie z innej beczki, jesli mozna: gdzie twoj maz pływa, że ma takie fajne krotkie kontrakty bo moj to plywa dwa mieciace na dwa wolne:baffled:

Pracuje jako inż. techniczny od kabelków, łączy, sprzętów itd. dla firmy która wynajmuje statki na cele badawcze wód, zasolenia, zarybienia itp

To sa tez te 4-9kg. Czasem sie zdarzy ze tez przesika:sorry2:ale dosc rzadko. No i po prostu zapinam prawie az do krowki.
Ja też :tak:

a ja wysłałam paczkę zwrotną do allegro z za małymi ciuszksami prośbą o wymianę na większe 3 tyg tmy i ponoć paczka nie doszła:wściekła/y:
zaraz i te więkse będą za małe:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja to sie jednak ciesze, ze co kupie to szybko przysylka i zero problemow, Jeszcze sie nie zdarzylo zebym czekala. No nic, wspolczuje dziewczyny :-(

ja pampka na 4-9 założyłam raz na próbę ale po godzinie mały był mokry i wróciłam do tych na 3-6 (mały ma 4300g).

Moi (tzn malego) chrześni nie zdeklarowali się zakupić czegokolwiek na chrzest zresztą nie ma u nas takiej tradycji, a na prezent to pewnie kasę dadzą.

Ja jako kupujący też nigdy nie miałam problemów ale jak sprzedawałam ciuszki po maluszku to też do dziś jedna z tranzakcji nie została zapłacona:no:

no ja wlasnie tez czesto kupuje i jak juz cos licytujeto tylko jesli naprawde ma zamiar to kupic.....:cool: raz mi sie zdarzylo, ze zlicytowalam wanienke bo facet mial w profilu, ze jest z tej samej miejscowosci co ja a potem jak mi przyslal dokladny adres to sie okazalo,, ze to 16km a wanienka 2funty...wiec napisalam do niego, ze bardzo przepraszam, ale 16km to mi sie nawet nie oplaca jechaci ze jak chce to ja mu i tak za zmarnowany czas zaplace te 2 funty...takto by ktos inny juz sobie te ciuszki i kolyske mial a ja kase...no strasznie mnie to wkurzylo!!!!:wściekła/y:

ale wasze niunki juz duze :szok: moja malutka dopiero 4420,ale ona chyba sie urodzila mniejsza (3160). ale i tak moja mama sie smieje,ze niunka juz prawie ma dwa miesace,a ja sie urodzilam jeszcze wieksza 4600 :zawstydzona/y:, ale za to krotsza, bo 56 cm a ona ma juz 58,5.
a co się dziwisz... moja przeciez przy samym porodzie miała 4260 :sorry2: wiec wiesz;-)
Dziewczyny podziwiam Was, ze macie czas na BB. U mnie spanie Oliwki cały dzień po 15min na niewiele mi pozwala :baffled: Teraz jeszcze oboje dzieci mam chorych więc sajgon na całego.
Ja z ledwością zdąrze jeden wątek (z bieżącego dnia) przeczytac, o napisaniu czegokolwiek juz mogę zapomniec więc jestem z Wami duchem i myślami :-D;-)
Pozdrawiam
ja czas mam a neta nadal nie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: az jestem załamana:-:)-:)-(

U nas jutro chrzciny... Przygotowania pelną parą!
to życzę pomyślności jutrzejszym dniu :tak: i czekam na relacje:-p

reklama
Bardzo wszystkim dziękuję za kondolencje...

Aza bardzo mi przykro z powodu teścia...
[*] :-:)-( i rowniez witam po dlugiej przerwie. A Twoj lakomczuch wazy tyle co moj :-D ;-)
Hehe... Powiem Ci szczerze, ze jak patrzyłam na Twojego Oliverka to widziałam duże podobieństwo do mojego Konradka, może po tym samym listonoszu ;-)
AZA777 wyrazy wspołczucia (*), dobrze że przygarniesz chociaz na troche tejsciowa jak sie zajmie troche dzieciatkiem to zleci jej ten najgorszy okres, a jak mąż sobie z tym radzi ?
Powiem Ci, że mąż w miare dobrze to zniósł ale tylko dlatego, że jego ojciec chorował juz od roku więc psychiocznie szykował się do tego. Teściowa wiadomo gorzej to przechodzi ale rzeczywiście wnuczek ją trochę zajmie :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry