katrenki
Fanka BB :)
moze sie wykrecaja?no to niezle.. a mnie wkurza najbardziej to ze oni mówia ze paczka nie dotarła a jakoś wszystkie paczki (świateczne) które wyslałam w tym samym czasie doszły
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moze sie wykrecaja?no to niezle.. a mnie wkurza najbardziej to ze oni mówia ze paczka nie dotarła a jakoś wszystkie paczki (świateczne) które wyslałam w tym samym czasie doszły
nie wiem... ale zrobiłam coś co pomoże mi się dowiedzieć;-)moze sie wykrecaja?
u nas jest taki zwyczaj, ze chrzestny kupuje gromnicę, a chrzestna szatkę (taką chusteczkę). Ale to też wydaje mi się zalezy od regionu.A nie ma u Was takiego zwyczaju, że matka chrzestna kupuje ubranko, a chrzestny kupuje krzyżyk? Moja mała ma śliczną sukieneczkę. U nas chrzci się nie w cerkwi, tylko w chrzcielnicach i malutka będzie w tym slicznym ubranku bez kombinezonu. no i to samo ubranko nakłada się dziecku na pierwszą komunię, czyli zaraz po chrzcinach (zależy od matki, kiedy skończyła połóg).
Jak nie ma mojego Ł, to jak idę pod prysznic, a mała nie śpi, to w wózek i ze mną do łazienki. gorzej z gotowaniem, bo jak idzie w ruch cebula i przyprawy, które drażnią jej nosek, to płacze...
Ja jakos się rozlwniwiłam. nie chec mi się sprzątać, prasować i zmywać. Żeby to zrobić, muszę się neiźle zmobilizować...
Czemu na 2-latka nie kumam![]()
dokładniepewnie zeby kupic tez dla starszego synka taki sam....tak mysle![]()
chociaz ci napisala bo ja w zaden sposob nie moge sie z nimi skontaktowac, probowalam czego moglam...takim ludziom powinni blokowac kontaja póki co miałam szczęście i wszystko co kupiłam to przyszło i było ok ,ale kumpela kupiła siostrze na prezent płytę kompaktową i normalnie dostała zwykłe cd nagrane na kompie a zapłaciła jak za orginałno i powiedziała że to kara że chciała zaoszczędzić na prezencie ;-)
za to jako sprzedająca miałam problem z laską która zalicytowała u mnie bielizne a kilka dni po zakończeniu aukcji napisała mi ze ona rezygnuje bo to nie jej rozmiar, różni ludzie chodzą po tym świecie
popieram...chociaz ci napisala bo ja w zaden sposob nie moge sie z nimi skontaktowac, probowalam czego moglam...takim ludziom powinni blokowac konta![]()
ja tak zrobie...kiedys kupilam buciki dla bratanicy i nigdy ich nie dostalam, nie byly drogie ale tak sie nie robi wystawilam negatywny komentarz i odpowiedni opis....popieram...
a ja zastanawiam sie czy nie wystawic negatywnego komentarza....![]()
ja mam tą podstawę że od pocątku samego jak zamwiłam ciuchy to te 3 kaftanik był za małe chociaż zamawiałam większe po prostudali mi nie ten rozmiar... bo jeszcze kiedy Vicky nosiła 62 to kaftaniki który zamówiłam w rozmiarze68 były za małe gdzie inne ciuchy w tym samy rozmiarze były "na później"ja tak zrobie...kiedys kupilam buciki dla bratanicy i nigdy ich nie dostalam, nie byly drogie ale tak sie nie robi wystawilam negatywny komentarz i odpowiedni opis....![]()