reklama
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
Hej dziewczeta, kukam do Was z październikówek :-)
Mam sprawę do mam dziewczynek, które jeszcze teraz zima planują chrzciny. Zatem - my chrzcimy naszą Gagatkę w przyszła sobotę 23 stycznia. Znalazłam na allegro boski komplet do chrztu niestety cena jest powalająca... zastanawiam sie, czy któraś może nie byłaby chetna żeby potem odkupić za połowę ceny? Komplet będzie używany tylko raz, w dniu chrzcin, potem mogę od razu uprać i odesłać...
Może której z was się spodoba?? :-)
Chrzest, ubranko Kasztelanka R 62 Carpe diem (886576674) - Aukcje internetowe Allegro
Jeśli będe wiedziała, że jest szansa na odsprzedaż to łatwiej mi będzie przekonać męża:-)
Mam sprawę do mam dziewczynek, które jeszcze teraz zima planują chrzciny. Zatem - my chrzcimy naszą Gagatkę w przyszła sobotę 23 stycznia. Znalazłam na allegro boski komplet do chrztu niestety cena jest powalająca... zastanawiam sie, czy któraś może nie byłaby chetna żeby potem odkupić za połowę ceny? Komplet będzie używany tylko raz, w dniu chrzcin, potem mogę od razu uprać i odesłać...
Może której z was się spodoba?? :-)
Chrzest, ubranko Kasztelanka R 62 Carpe diem (886576674) - Aukcje internetowe Allegro
Jeśli będe wiedziała, że jest szansa na odsprzedaż to łatwiej mi będzie przekonać męża:-)
Kilolek - szok! Naprawdę miałaś szczęście w tym wszystkim...
Kasiiula - zastanawialam sie jak ten jej partner mógł uprawiać seks z dziewczynką, ktora mogłaby być jego córką!
U nas jutro chrzciny... Przygotowania pelną parą!
Kasiiula - zastanawialam sie jak ten jej partner mógł uprawiać seks z dziewczynką, ktora mogłaby być jego córką!
D
dziunka24.
Gość
Kilolek - szok! Naprawdę miałaś szczęście w tym wszystkim...
Znam kilka takich par. A jeszcze wiecej gdzie to kobiety moga byc matkami swoich facetow

Tylko tu to mi podchodzi pod pedofilie.
Znam kilka takich par. A jeszcze wiecej gdzie to kobiety moga byc matkami swoich facetow
Tylko tu to mi podchodzi pod pedofilie.
U nas w rodzinie, moja prababcia jest młodsza od swojego ŚP męża o 21 lat... A mój wujek, ja urodziła sie jego mała sąsiadka, powiedział, że wychowa sobie żonę i ożenil się z nią jak ta miała 16 lat... On jest od niej strarszy 23 lata. Co nie zmienia faktu, że dla mnie to pedofilia...
witaj !Dziewczyny podziwiam Was, ze macie czas na BB. U mnie spanie Oliwki cały dzień po 15min na niewiele mi pozwalaTeraz jeszcze oboje dzieci mam chorych więc sajgon na całego.
Ja z ledwością zdąrze jeden wątek (z bieżącego dnia) przeczytac, o napisaniu czegokolwiek juz mogę zapomniec więc jestem z Wami duchem i myślami;-)
Pozdrawiam
moja Frania też w dzień nie chce spać , 15 min i tyle cały czas ją zabawiam albo noszę na rękach. Tylko na spacerze śpi , no ale ile można wytrzymać w taki mróz tzn ja max 30 min a poźniej jest mi zimno. Jestem zła , krzyczę na męża i tak na okragło.
Przyjaciółka powiedziała mi że nie mogę zapomnieć o sobie. A ja już zapomniałam . jestem gruba, odrosty na głowie straszne wyglądam okropnie. Tak naprawdę to nawet rano się nie ubieram ,bo i po co.....
kilolek
podwójna listopadowa mama
Wiecie co ja rozumiem, z emoże byc nawet bardzo duża różnica wieku między partnerami, ale pełnoletnimi!!!
Dla mnie to szok, ale juz nawet nie samo to że wspólżył choć oczywiście oburza mnie bardzo, ale najbardziej fakt, ze zaprosili go do tvn i normalnie z nim rozmawiają jakby ot byla najzwyklejsza rzecz na świecie - spał z 14-latką. No na Boga! Aż stwierdziłam, ze nie będę Dzień Dobry TVN oglądać po tym.
Z drugiej strony pełnoletnia czy nie nie można tak po prostu matce dziecka zabrać. Że niby w jednym mieście będą ale osobno.
Wogole ta cała sprawa dośc kontrowersyjne. Ktos słyszał dlaczego ona nie może w domu dalej mieszkać? Bo jakoś przegapiłam ten fakt. Tylko niby u jakiejś ciotki.
I niby mata musi ośrodek dla tej dziewczyny załatwiać. To chyba urzędnicy powinni to zrobić.
Generalnie ogolny mój wniosek wygląda tak

Dla mnie to szok, ale juz nawet nie samo to że wspólżył choć oczywiście oburza mnie bardzo, ale najbardziej fakt, ze zaprosili go do tvn i normalnie z nim rozmawiają jakby ot byla najzwyklejsza rzecz na świecie - spał z 14-latką. No na Boga! Aż stwierdziłam, ze nie będę Dzień Dobry TVN oglądać po tym.
Z drugiej strony pełnoletnia czy nie nie można tak po prostu matce dziecka zabrać. Że niby w jednym mieście będą ale osobno.
Wogole ta cała sprawa dośc kontrowersyjne. Ktos słyszał dlaczego ona nie może w domu dalej mieszkać? Bo jakoś przegapiłam ten fakt. Tylko niby u jakiejś ciotki.
I niby mata musi ośrodek dla tej dziewczyny załatwiać. To chyba urzędnicy powinni to zrobić.
Generalnie ogolny mój wniosek wygląda tak

reklama