reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
mary dobry filmik!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D prawie sie posikalam :-D
a ja sie popłakałam :-D

czy wy tez jestescie takie przewrazliwione ze uciszacie wszystkich jak bąbel spi?
ja nie uciszam, bo to bezcelowe - mam dwoje starszych, którzy bez przerwy coś opowiadają, albo się kłócą, albo biegają... Małą jest przyzwyczajona :tak: nie pozwalam im wtedy krzyczeć i jej dotykać.
My Elizę też staramy się pzryzwyczajać do tego, że w dzień jest głośniej, niestety jak śpi to działa na nią sygnał włączenie kompa, ja tu zacieram ręce bo na BB wejde a Mała spryciura już oczkami świdruje :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
to nie wyłączaj :tak: mój stoi cały czas włączony :-D komputer zjada tylko tyle pradu co żarówka :-p
dziewczyny czy ktoras z Was ma po ciazy notorycznie obnizona temperature? i czy jest Wam zimno? :(
ja tak miałam przez 3 tygodnie, ale teraz się unormowało. A ile ma Twoje dzieciatko, bo z suwaczka nie wynika..?

dzięki klaudzia, jak coś to będziemy probować :cool2:
Mały ja w końcu zasnol o 22 (kolki :baffled:) to spał do 5 :szok:, szooook, a potem co dwie godzinki jak w szfajcarskim zegarku :dry:

Dzisiaj kończy dwa miesiące, ale z niego jeszcze dzićka:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny co do kolek to cale szczescie Madelence juz minely. A zamiast suszarki wlaczam jej okap w kuchni, bo ten to dopiero halasuje :tak: no i ma 4 stopniowa regulacje :-). Madelenka spala sobie smacznie w gondolce na blacie kuchennym ;-)

ja tak miałam przez 3 tygodnie, ale teraz się unormowało. A ile ma Twoje dzieciatko, bo z suwaczka nie wynika..?
ma 1,5 m-ca - karmie butla... i zagrzac sie nie moge ni w zab... mamy w domu 20 stopni a ja chodze w dwoch swetrach czasem a raczej czesto... jak karmilam piersia to tezbylo mi zimno po karmieniu... a teraz nie karmie... a stan zostal ten sam :(

AZA- kondolencje

dziunka- wierz mi, ze jakmasz mega wrzeszczace dziecko od 3 godzin na okradlo to suszarka potrafi byc zbawieniem dla ucha....:-D:tak: i zrobisz wszystko byle juz tak nie krzyczala....jak ja sie ciesze, ze to juz za nami:-):tak::tak::tak:

Wierze :-)

U nas kiepsko. Julia pierwszy raz w zyciu ma zapalenie oskrzeli. Wczoraj bylismy u lekarza, dostala na razie 2 syropki i jutro na kontrole - wtedy pediatra zdecyduje czy antybiotyk czy nie. Po syropkach widac poprawe wiec chyba obedzie sie bez antybiotyku...uff... I teraz zastanawiam czy zapaleniem oskrzeli mozna sie zarazic?

No i do tego we wtorek Julki urodziny i chyba z torbami pojdziemy:baffled:

Jakas ta nk ominelam wiec zaraz zaczynam Was zapraszac :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ma 1,5 m-ca - karmie butla... i zagrzac sie nie moge ni w zab... mamy w domu 20 stopni a ja chodze w dwoch swetrach czasem a raczej czesto... jak karmilam piersia to tezbylo mi zimno po karmieniu... a teraz nie karmie... a stan zostal ten sam :(
a cisnienie tez masz niskie?
pewnie zaraz masz wizyte u gina z okazji konca połogu, moze cos poradzi..

reklama
czy wy tez jestescie takie przewrazliwione ze uciszacie wszystkich jak bąbel spi? ostatnio normalnie bedac na poczcie bez synka zirytowalam sie ze tak glosno tam jest i juz chcialam powiedziec ciszej:-D u mnie w mieszkaniu nie dosc ze male to jeszcze podloga skrzypi jak diabli i co ktos stanie na felernych deskach to mam ochote go udusic:wściekła/y: przeklinam ten dzien kiedy wybieralismy podloge do mieszkania, trzeba bylo nam polozyc wykladzine wszedzie:wściekła/y:

Jesli chodzi o podloge - jak Julia byla mala to mieszkalismy u dziadkow, niby nowy dom, ale na podlodze deski cholernie skrzypiace:baffled: nawet jak dziecko jest przyzwyczajone do halasu to nagle skrzypniecie przewaznie je obudzi.Wiec obcykalam ktora deska skrzypi a ktora nie i skakalam zamiast normalnie chodzic:-D

ja raczej niebo zreguly rozmawiamy dosc glosno od poczatku wlasnie po to zebym pozniej nie musiala sie denerwowac.... ;-)
ale za to jak bylam nalogowa palaczka zanim zaszlam wciaze tak teraz jak tylko czuje dym papierosow nawet na zewnatrz to mam ochote udusic.... a w sordku to bym juz chyba nerwicy dostala... naszczescie tutaj jest zakaz palenia w restauracjach itp wiec nie jest jeszcze tak zle....

Tez bylam nalogowa palaczka, ale jak wybieralam sie na zabieg usuniecia migdalow 16 stycznia 2009 to spalilam ostatniego papierosa. Pozniej nie palilam jakies dwa tyg bo nie moglam a jeszcze pozniej stwierdzilam ze skoro juz dwa tyg bez fajek to dam rade dluzej. I wtedy nagle zaszlam w ciaze:-D i to po 3 latach staran.

dziewczyny czy ktoras z Was ma po ciazy notorycznie obnizona temperature? i czy jest Wam zimno? :(

Skonsultuj to z lekarzem. Chociazby rodzinnym.

a ja sie popłakałam :-D

ja nie uciszam, bo to bezcelowe - mam dwoje starszych, którzy bez przerwy coś opowiadają, albo się kłócą, albo biegają... Małą jest przyzwyczajona :tak: nie pozwalam im wtedy krzyczeć i jej dotykać.

to nie wyłączaj :tak: mój stoi cały czas włączony :-D komputer zjada tylko tyle pradu co żarówka :-p

Tez komputera nie wylaczam :-p chodzi caly dzien non stop:tak:

Do góry