dziewczyny czy ktoras z Was ma po ciazy notorycznie obnizona temperature? i czy jest Wam zimno?![]()
ja czuje sie normalnie, mam cieplo w domu, ale slyszalam ze taka obnizona temp to normalne, spytaj swojego lekarza

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny czy ktoras z Was ma po ciazy notorycznie obnizona temperature? i czy jest Wam zimno?![]()
a ja sie popłakałammary dobry filmik!!!!!!!!!!prawie sie posikalam
![]()
ja nie uciszam, bo to bezcelowe - mam dwoje starszych, którzy bez przerwy coś opowiadają, albo się kłócą, albo biegają... Małą jest przyzwyczajonaczy wy tez jestescie takie przewrazliwione ze uciszacie wszystkich jak bąbel spi?
to nie wyłączajMy Elizę też staramy się pzryzwyczajać do tego, że w dzień jest głośniej, niestety jak śpi to działa na nią sygnał włączenie kompa, ja tu zacieram ręce bo na BB wejde a Mała spryciura już oczkami świdruje![]()
ja tak miałam przez 3 tygodnie, ale teraz się unormowało. A ile ma Twoje dzieciatko, bo z suwaczka nie wynika..?dziewczyny czy ktoras z Was ma po ciazy notorycznie obnizona temperature? i czy jest Wam zimno?![]()
Ja tak mam po karmieniu..normalnie wtedy mi zimno i nie umiem się zagrzać..mała ściąga ze mnie mleko wraz z podgrzewaniem:-)dziewczyny czy ktoras z Was ma po ciazy notorycznie obnizona temperature? i czy jest Wam zimno?![]()
ma 1,5 m-ca - karmie butla... i zagrzac sie nie moge ni w zab... mamy w domu 20 stopni a ja chodze w dwoch swetrach czasem a raczej czesto... jak karmilam piersia to tezbylo mi zimno po karmieniu... a teraz nie karmie... a stan zostal ten samja tak miałam przez 3 tygodnie, ale teraz się unormowało. A ile ma Twoje dzieciatko, bo z suwaczka nie wynika..?
AZA- kondolencje
dziunka- wierz mi, ze jakmasz mega wrzeszczace dziecko od 3 godzin na okradlo to suszarka potrafi byc zbawieniem dla ucha....i zrobisz wszystko byle juz tak nie krzyczala....jak ja sie ciesze, ze to juz za nami:-)
![]()
a cisnienie tez masz niskie?ma 1,5 m-ca - karmie butla... i zagrzac sie nie moge ni w zab... mamy w domu 20 stopni a ja chodze w dwoch swetrach czasem a raczej czesto... jak karmilam piersia to tezbylo mi zimno po karmieniu... a teraz nie karmie... a stan zostal ten sam![]()
czy wy tez jestescie takie przewrazliwione ze uciszacie wszystkich jak bąbel spi? ostatnio normalnie bedac na poczcie bez synka zirytowalam sie ze tak glosno tam jest i juz chcialam powiedziec ciszeju mnie w mieszkaniu nie dosc ze male to jeszcze podloga skrzypi jak diabli i co ktos stanie na felernych deskach to mam ochote go udusic
przeklinam ten dzien kiedy wybieralismy podloge do mieszkania, trzeba bylo nam polozyc wykladzine wszedzie
![]()
ja raczej niebo zreguly rozmawiamy dosc glosno od poczatku wlasnie po to zebym pozniej nie musiala sie denerwowac.... ;-)
ale za to jak bylam nalogowa palaczka zanim zaszlam wciaze tak teraz jak tylko czuje dym papierosow nawet na zewnatrz to mam ochote udusic.... a w sordku to bym juz chyba nerwicy dostala... naszczescie tutaj jest zakaz palenia w restauracjach itp wiec nie jest jeszcze tak zle....
a ja sie popłakałam![]()
ja nie uciszam, bo to bezcelowe - mam dwoje starszych, którzy bez przerwy coś opowiadają, albo się kłócą, albo biegają... Małą jest przyzwyczajonanie pozwalam im wtedy krzyczeć i jej dotykać.
to nie wyłączajmój stoi cały czas włączony
komputer zjada tylko tyle pradu co żarówka
ja tak miałam przez 3 tygodnie, ale teraz się unormowało. A ile ma Twoje dzieciatko, bo z suwaczka nie wynika..?