reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

AZA- kondolencje

dziunka- wierz mi, ze jakmasz mega wrzeszczace dziecko od 3 godzin na okradlo to suszarka potrafi byc zbawieniem dla ucha....:-D:tak: i zrobisz wszystko byle juz tak nie krzyczala....jak ja sie ciesze, ze to juz za nami:-):tak::tak::tak:

jak to za wami? kolki ustepuja po 3 miesiacu chyba..no ale jesli tak mowisz to zazdroszcze:tak: ogolnie dobrej nocy dziewczyny, oby ta noc obfitowala w sen:-D

reklama
jak to za wami? kolki ustepuja po 3 miesiacu chyba..no ale jesli tak mowisz to zazdroszcze:tak: ogolnie dobrej nocy dziewczyny, oby ta noc obfitowala w sen:-D
jak tylko przeszlam na mleko antykolkowe wszystko przeszlo....normalnie stopy calowac temu kto je wymyslil....:-D;-)

moj babelek ma jutro 2 miesiace tez musze sie wybrac i ja zawazyc

jak tylko przeszlam na mleko antykolkowe wszystko przeszlo....normalnie stopy calowac temu kto je wymyslil....:-D;-)

moj babelek ma jutro 2 miesiace tez musze sie wybrac i ja zawazyc

To jakąś wspólną imprezkę kiedyś trzeba bedzie zmontować - my tez jutro mini urodzinki mamy :-)
No i u nas tez po mleczku antykolkowym dużo lepiej :tak:

Szczerze? To bym chyba oszalala jakby mi ciagle nad uchem suszarka chodzila :szok: i obojetnie czy z kasety czy nie :baffled::-D

jak to pisala Katrenki dla nas suszarka jest zbawieniem dla ucha :-D:-D

ale wasze niunki juz duze :szok: moja malutka dopiero 4420,ale ona chyba sie urodzila mniejsza (3160). ale i tak moja mama sie smieje,ze niunka juz prawie ma dwa miesace,a ja sie urodzilam jeszcze wieksza 4600 :zawstydzona/y:, ale za to krotsza, bo 56 cm a ona ma juz 58,5.

boze, jak dobrze was poczytac:tak:

Faktycznie malutka... nie to co moj pulpecik hehe no ale dziewczynka moze byc zgrabniejsza :-D
zalozyli Ci wkoncu ten internet????

xxxklaudziaxxx a dałabyś namiar na tą stronkę z ulepszoną suszarką :-D

[video=youtube;PtqopJ8KNyc]http://www.youtube.com/watch?v=PtqopJ8KNyc[/video]

sciagnelam sobie i teraz puszczam przez media playera :-D mozna troszke glosniej puscic niz na you tubie :-D

dziunka- wierz mi, ze jakmasz mega wrzeszczace dziecko od 3 godzin na okradlo to suszarka potrafi byc zbawieniem dla ucha....:-D:tak: i zrobisz wszystko byle juz tak nie krzyczala....jak ja sie ciesze, ze to juz za nami:-):tak::tak::tak:

:tak::tak::tak::tak: u nas kolki tez juz przeszly ale czasami jeszcze go gdzies cos rozzlosci wiec na uspokojenie puszczam lub gdy faktycznie gazy go mecza... no ale dzis naduzywalam i puscilam mu jak spal zeby sie nie wybudzil po 15 min :dry: w ten sposob mialam 2h i posprzatalam lazienke :-D

dziekuje i nawzajem :tak::tak: a u nas kolki tez juz przeszly, wszystko za pomoca mleczka i butelek antykolkowych :tak:

u ciebie czy u mnie???:-D w polowie drogi si nie da bo woda....:-D:-D:-D:-D

hehehe :-D dobre

a ja dostalam ostatnio wiadomosc od Anadri ze zaniedlugo sie przeprowadza jakies 20 min drogi samochodem ode mnie wiec w koncu poznam jakas listopadowa mamusie... no i mam nadzieje ze uda nam sie na wiosne zorganizowac jakies Angielskie spotkanie :tak::-) w polowie drogi mozemy sie spotkac... naszczescie woda nam nie stanie na przeszkodzie :-D

a ja dostalam ostatnio wiadomosc od Anadri ze zaniedlugo sie przeprowadza jakies 20 min drogi samochodem ode mnie wiec w koncu poznam jakas listopadowa mamusie... no i mam nadzieje ze uda nam sie na wiosne zorganizowac jakies Angielskie spotkanie :tak::-) w polowie drogi mozemy sie spotkac... naszczescie woda nam nie stanie na przeszkodzie :-D
o to fajnie, no ja tez mam nadzieje, ze jakos sie spikniemy:tak:moze pixi tez bedzie chetna:-)

też kochamy naszą zbawienną suszarkę
ale tak po cichutku napiszę że coraz mniej jest potrzebna:blink:

Michaśka tydzień temu ważyła 4400

Aza współczuję (*)

moje dziecko mnie zrobiło w jajo nakrzyczała wypiła 30 ml i śpi jak suseł
no nic chyba pójdę spać

reklama
Do góry