reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Aza wyrazy współczucia z powodu smierci tescia...
[*]

Wiewióra ja tez juz z synkiem byłam nie raz na zakupach w marketach i nic mu nie jest...

reklama
no co wy??? :szok: w każdym kiosku sa kasety magnetofonowe.
Ja to ciagle jakies pioseneczki dla dzieci nagrywam
Fakt, ze w domu mam dośc starą wieżę to nawet jets dwukasetowa ale moi chłopcy mają nowe odtwarzacze do kołysanek i etz mają wejście na kasety (cd, mp3 radio i kasety) no więc nie jest tak trudno z dostaniem :-)

Kilolku wszystko fajnie ale w anglii nie ma kioskow.... a w sklepach tez patrzylam kiedys i nie bylo.... :no::no: ale dzis juz znalazlam lepsza wersje suszarki na necie i nawet sie spisuje.... przynajmniej moge mu cichutko puscic jak spi w dzien a potem stopniowo wyciszam... w nocy bo spi jak zabity... no ale w dzien niestety przez gazy sie budzi a odglos suszarki go uspakaja...

Aza - szczerze współczuję...

Wiewióra - ja byłam w Realu z małą jak miała 4 tygodnie. Spała przez cały pobyt w sklepie :tak:

Moja mała dzisiaj po ważeniu - 5200 :-):-):-) 1 kg w ciągu 3 tygodni ;-)

ale wasze niunki juz duze :szok: moja malutka dopiero 4420,ale ona chyba sie urodzila mniejsza (3160). ale i tak moja mama sie smieje,ze niunka juz prawie ma dwa miesace,a ja sie urodzilam jeszcze wieksza 4600 :zawstydzona/y:, ale za to krotsza, bo 56 cm a ona ma juz 58,5.

boze, jak dobrze was poczytac:tak:

Kilolku wszystko fajnie ale w anglii nie ma kioskow.... a w sklepach tez patrzylam kiedys i nie bylo.... :no::no: ale dzis juz znalazlam lepsza wersje suszarki na necie i nawet sie spisuje.... przynajmniej moge mu cichutko puscic jak spi w dzien a potem stopniowo wyciszam... w nocy bo spi jak zabity... no ale w dzien niestety przez gazy sie budzi a odglos suszarki go uspakaja...

Szczerze? To bym chyba oszalala jakby mi ciagle nad uchem suszarka chodzila :szok: i obojetnie czy z kasety czy nie :baffled::-D

ale wasze niunki juz duze :szok: moja malutka dopiero 4420,ale ona chyba sie urodzila mniejsza (3160). ale i tak moja mama sie smieje,ze niunka juz prawie ma dwa miesace,a ja sie urodzilam jeszcze wieksza 4600 :zawstydzona/y:, ale za to krotsza, bo 56 cm a ona ma juz 58,5.

boze, jak dobrze was poczytac:tak:
Moja po miesiącu przybrała na wadze tylko 260 gram, a dzisiaj - kilogram i waży 5200!!! no i mierzy już 64 cm i nosi ubranka na 68... Rośnie jak na drożdżach.

katrenki u nas tez czasami tak bywa, że po wyciagnieciu z wanienki krzyk :baffled::baffled:

AZA777 wyrazy wspołczucia (*), dobrze że przygarniesz chociaz na troche tejsciowa jak sie zajmie troche dzieciatkiem to zleci jej ten najgorszy okres, a jak mąż sobie z tym radzi ?

wiewióra no co Ty markiet to nasz drugi dom :-p:-p:-p
Pierwszy wypad byl po prezenty na święta, bo moj maz nie podolal sam, jak po pierwszej samodzielnej probie zakupow prezentow spakowalam malego i pojechalismy razem w trójeczkę na podbuj sklepów :happy2::happy2:

natalunia 5200 to juz cos, nie to co moj chuderlak :nerd:

xxxklaudziaxxx a dałabyś namiar na tą stronkę z ulepszoną suszarką :-D

Bura fajna sprawa z tymi siedziskami mi tez sie podobają, ja tam bym kupiła te tańsza niczym takim sie nie rozni a masz dwa w cenie jednego :cool2:

reklama
AZA- kondolencje

dziunka- wierz mi, ze jakmasz mega wrzeszczace dziecko od 3 godzin na okradlo to suszarka potrafi byc zbawieniem dla ucha....:-D:tak: i zrobisz wszystko byle juz tak nie krzyczala....jak ja sie ciesze, ze to juz za nami:-):tak::tak::tak:

Do góry