reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Witam po długiej nieobecności. Nie bylo mnie z powodu śmierci teścia, troszkę musieliśmy posiedzieć z teściową aby za dużo nie myślała. jutro zaś to ona do nas przyjeżdża. Co do małego to wszystko w porządku oprócz wysypki na buzi ale jak czytałam większość z Was miała lub ma z tym problem. Poza tym Konrad waży już 5200 a apetyt coraz większy. Mam nadzieję, że uda mi się częściej zaglądać. Póki co spróbuję ponadrabiać zaległości choć raczej wątpię aby mi się to udało...:-D

reklama
ja moze tak reaguje na halas bo podswiadomie chce zeby on spal troche dluzej bo sama chcialabym odpoczac i jestem piekielnie zmeczona, pewnie jak wy wszystkie, ale ja tak mam bo sama nie zasne jak jest halas czy swiatlo;-) i dlatego mnie to tak irytuje, ale macie racje, bez przesady, to samo mowi mi moj J:tak: z drugiej strony jak on tak spi to nie moge sie doczekac az sie obudzi moje słońce:-D

Witam po długiej nieobecności. Nie bylo mnie z powodu śmierci teścia, troszkę musieliśmy posiedzieć z teściową aby za dużo nie myślała. jutro zaś to ona do nas przyjeżdża. Co do małego to wszystko w porządku oprócz wysypki na buzi ale jak czytałam większość z Was miała lub ma z tym problem. Poza tym Konrad waży już 5200 a apetyt coraz większy. Mam nadzieję, że uda mi się częściej zaglądać. Póki co spróbuję ponadrabiać zaległości choć raczej wątpię aby mi się to udało...:-D

serdecznie wspolczuje z powodu tescia
[*] i witaj po dlugiej nieobecnosci:-D

ale za to jak bylam nalogowa palaczka zanim zaszlam wciaze tak teraz jak tylko czuje dym papierosow nawet na zewnatrz to mam ochote udusic.... a w sordku to bym juz chyba nerwicy dostala... naszczescie tutaj jest zakaz palenia w restauracjach itp wiec nie jest jeszcze tak zle....

JA też tak mam z dymem papierosowym, tez paliłam, rzuciłam 11.11.2008:-D:-D:-D:-D:-D tak co by organizm przed ciążą oczyścić ;-);-);-);-);-) ja popieram inicjatywę zakazu palenia w miejscach publicznych. Byłam u siostry w Irlandii i jakoś nie odczułam żeby wychodzenie z lokalu na dymka było bardzo uciążliwe i mnie osobiście o wiele przyjemniej siedziało się przy piwku, jak nikt nie palił;-)

My Elizę też staramy się pzryzwyczajać do tego, że w dzień jest głośniej, niestety jak śpi to działa na nią sygnał włączenie kompa, ja tu zacieram ręce bo na BB wejde a Mała spryciura już oczkami świdruje :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Dziewczyny, czy Wy odważyłyście się już z maluszkami pojechać do jakiegoś większego marketu???????????

Kurcze chciałam z mężem jakies większe zakupy porobić....
Mogłabym mu w sumie listę zakupów sprawić, ale on jak większość facetów, (moim zdaniem), zbytnio na ceny nie patrzy, a przy dziecko wiadomo z 1 wypłaty troszkę oszczędniej trzeba ;-);-);-);-) Nie wiem kompletnie co robić, boję się, że może się od kogoś zarazić jakąś infekcją, z drugiej strony jakby miała coś złapać to nawet w przychodni jest w stanie..............................

Dziewczyny, czy Wy odważyłyście się już z maluszkami pojechać do jakiegoś większego marketu???????????

Kurcze chciałam z mężem jakies większe zakupy porobić....
Mogłabym mu w sumie listę zakupów sprawić, ale on jak większość facetów, (moim zdaniem), zbytnio na ceny nie patrzy, a przy dziecko wiadomo z 1 wypłaty troszkę oszczędniej trzeba ;-);-);-);-) Nie wiem kompletnie co robić, boję się, że może się od kogoś zarazić jakąś infekcją, z drugiej strony jakby miała coś złapać to nawet w przychodni jest w stanie..............................

ja juz jezdzilam nieraz i nic nie bylo dla synka :) wiec mysle ze spokojnie mozesz jechac

Bardzo mi przykro z powodu smierci tescia:-(

reklama
super, tylko skad tu wytrzasnac kasety i magnetofon????:baffled::-D

klaudzia - fakt, z kasetą może yć cięzko, ale teraz są na świecie komputery :-D:-D
no co wy??? :szok: w każdym kiosku sa kasety magnetofonowe.
Ja to ciagle jakies pioseneczki dla dzieci nagrywam
Fakt, ze w domu mam dośc starą wieżę to nawet jets dwukasetowa ale moi chłopcy mają nowe odtwarzacze do kołysanek i etz mają wejście na kasety (cd, mp3 radio i kasety) no więc nie jest tak trudno z dostaniem :-)
Ja mam dylemat bo mam dziś wywiadówkę u starszego synka a nie mam z kim malutka na ten czas zostawić Mam zabrać malucha czy odpuścić wywiadówkę (do tej pory byłam na każdej a to koniec półrocza) ?
ja na półrocze to bym poszła z dzieckiem. Chociaż też świat się nie zawali tyle, ze sie może baba potem czepiać... no i ocene semestralną musisz odebrac, chyba że normalna babka i da Ci innego dnia.

Do góry