_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ehehe noi wlaśnie...Za stare to sa 60-latki
jak się uda to napewno dam znac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ehehe noi wlaśnie...Za stare to sa 60-latki
nie, że za dużo tylko chodziło mi o to co wy robicie żeby nie byc w ciąży? jakos nie moge sie dzisiaj wyslowic . Mały mało spał i marudzi :-(Ale co, że duzo? Ja mam odstep 5 lat, a Aga4444 chyba o ile sie nie myle 8 ;-)
tylko podziwiac za plany...Ostatnio zastanawialiśmy się nad stworzeniem rodziny zastępczej, no ale zobaczymy, co czas pokaże.
no właśnie
moę nie było takiej potrzeby i nikt nie przypuszczał że tak się może dziać
no właśnie ja
dobry pomysł trzeba będzie dobrze w lutym zaszalećkamcia tylko tak traf zebys znowu byla listopadowka
ja tez mysle, ze fajnie zesmy sie tu wszystkie spiknely;-)a mnie naszla taka refleksja ze dziewczyny jestescie nieocenione co mam jakas watpliwosc czy pytanie wy znacie juz odpowiedz wielkie dzieki! i znowu sie zaraz porycze..
Kaska zadam wscipskie pytanko, jak ci sie udalo zachowac odstep 4 lata
Jesli chodzi o drugie dzieciatko to bardzo bym chciała urodzic latem i dziewczynke
no Kamcia przeciez
no właśnie
no właśnie ja
eeeee no - chyba po to tu sie zbieramy no nie? Żeby dzielić sie doświadczeniami itd..a mnie naszla taka refleksja ze dziewczyny jestescie nieocenione co mam jakas watpliwosc czy pytanie wy znacie juz odpowiedz wielkie dzieki! i znowu sie zaraz porycze..
Nooo, powiem wam ze dzieki bb a wlasciwie dzieki Wam czuje sie przede wszystkim bezpieczna informacyjnie. Nie martwie sie ze czegos nei wiem bo zawsze przeciez mam kogo zapytac..ja tez mysle, ze fajnie zesmy sie tu wszystkie spiknely;-)