reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

reklama
Ale co, że duzo? Ja mam odstep 5 lat, a Aga4444 chyba o ile sie nie myle 8 ;-)
nie, że za dużo tylko chodziło mi o to co wy robicie żeby nie byc w ciąży? jakos nie moge sie dzisiaj wyslowic :baffled:. Mały mało spał i marudzi :-(
...Ostatnio zastanawialiśmy się nad stworzeniem rodziny zastępczej, no ale zobaczymy, co czas pokaże.
tylko podziwiac za plany

hali hallo szczesliwe mamuski:-D
a moj maluszek zasnol no i do tej pory czekam az sie obudzi..chyba bede miala wieczor przekichany jak tak dlugooo spi:confused:no ale za to mam czas aby wskoczyc na neta i troche poczytac i popisac...wlasnie walcze z sowaczkiem aby nowy wkleic ale cosik mi nie wychodzi:wściekła/y:juz tak dawno tego nie robilam ze mi sie chyba cos zapomnialo:zawstydzona/y:wiem ze na sygnature musze zapisac..ale co zle robie:sorry2:niewiem:baffled:
ja tam niemoge narzekac ze jest zle...ale i tez za dobrze to niemam..maly praktycznie duzo czasu na moich rekach wisi..ale pocieszam sie ze to minie po jakims czasie...ale tez zlecialo..za 4 dni juz 2 miesiaczki...hura!!!:-Doki...wskakuje na inne tematy bo boje sie ze mi czasu zabraknie:-p
pozdrowionka dziewczyny

a mnie naszla taka refleksja ze dziewczyny jestescie nieocenione:tak: co mam jakas watpliwosc czy pytanie wy znacie juz odpowiedz:tak: wielkie dzieki! i znowu sie zaraz porycze..

Kaska zadam wscipskie pytanko, jak ci sie udalo zachowac odstep 4 lata :confused::baffled::confused:
Jesli chodzi o drugie dzieciatko to bardzo bym chciała urodzic latem i dziewczynke :cool2:

na początku miałam wkładkę ale po ok 3 m-cach dostałam stanu zapalnego i zakażenia wrosła mi pinda jedna musieli ją wyciągnąć
o mało nie wycieli mi całych narządów
to był koszmar

po tej akcji miałam szlaban na 3 m-ce
następnie długo używałam plastry evra i dodatkowo prezerwatywy bo ja tam w żadne hormony to do końca nie uwierze

a tak wogóle to jak urodziłam pierwszą córeczkę to ze względu na moje zdrowie nie pozwolono mi na drugie dziecko więc nie planowałam

a Martynie rodziłam latem :-)

mimo zimna i chorób to tak całkiem serio lepiej mi się chowa Michaśkę urodzoną na zimę
latem Martynia ciągle mi się przegrzewała mimo że leżała w samym body wtedy były straszne upały i męczyłam się okropnie w tym poznaniu może mieszkając gdzieś poza duzym skupiskiem fajniej jest rodzić latem

teraz na lato będzie już Michaśka większa i siedząca więc nawet na wakacje będzie można gdzieś wyjechać

Ostatnia edycja:
reklama
no Kamcia przeciez :szok:

:tak:no właśnie

no właśnie ja :tak::-D

Ahhh, to chyba przegapiłam ten "szczegół" ;-)
Noooo, to zanim ja sie bede starac to ty juz w połowi drogi bedziesz :-)

a mnie naszla taka refleksja ze dziewczyny jestescie nieocenione:tak: co mam jakas watpliwosc czy pytanie wy znacie juz odpowiedz:tak: wielkie dzieki! i znowu sie zaraz porycze..
eeeee no - chyba po to tu sie zbieramy no nie? Żeby dzielić sie doświadczeniami itd.. :tak:

:-D:-D:-D:-D ja tez mysle, ze fajnie zesmy sie tu wszystkie spiknely;-)
Nooo, powiem wam ze dzieki bb a wlasciwie dzieki Wam czuje sie przede wszystkim bezpieczna informacyjnie. Nie martwie sie ze czegos nei wiem bo zawsze przeciez mam kogo zapytac.. :tak:
Dobrze ze siebie mamy :-)

Do góry