Kasiiula
mamusia Pawełka :)
podziwiam Cię fajnie:-)
ja planuję kwiecień 2012 ale nei wiem czy wytrzymam tak długo :-) nie wykluczone, ze na litopadzie 2011 się skonczy :-);-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
podziwiam Cię fajnie:-)
ja planuję kwiecień 2012 ale nei wiem czy wytrzymam tak długo :-) nie wykluczone, ze na litopadzie 2011 się skonczy :-);-)
u mnie to samo. ostatnio to juz normalnie byle blahostka mnie z rownowagi wyprowadza. Ciagle wszystko mnie wkurza.A lzy to mi czasem pol dnia ciurkiem leca,sama niewiem czemuJa jestem ogolnie niewyspana, zmeczona, stale nerwowa i nie jem prawie wcale. Wczoraj pierwszy posilek zjadlam o 12.00 i jakos wcale glodna nie bylam. Jak tak dalej pojdzie to bede wazyc 40 kg i wygladac jak wieszak
...
Podziwiam te ktore juz sie staraja... ...