reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Hejka, troszkę mnie nie było, ale melduję już swoją obecność:-):-):-):-):-)
Była u mnie przyszła mamuśka chrzestna małej - moja siostra i jak obliczyłam tak od października przewinęła się u nas niezła grupka rodzinki;-);-);-);-) Siostra, moi rodzice, teściowie, szwagierka, moja młodsza siostra no i jeszcze w lutym najmłodsza. Potem tylko marzec i na początku kwietnia mykamy na południe na chrzciny:-):-):-):-) Nie mogę się doczekać, bo od sierpnia nie byłam w rodzinnym miescie.

Ja powiem szczerze nie myślę jeszcze o kolejnym dziecku, może tak za 3 lata, ale nie koniecznie muszę mieć kolejne swoje rodzone. Ostatnio zastanawialiśmy się nad stworzeniem rodziny zastępczej, no ale zobaczymy, co czas pokaże.

Miłej nie dzieli MAmauśki:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Kaska zadam wscipskie pytanko, jak ci sie udalo zachowac odstep 4 lata :confused::baffled::confused:

Ale co, że duzo? Ja mam odstep 5 lat, a Aga4444 chyba o ile sie nie myle 8 ;-)

Dzien Dobry dziewczynki :-)

A ja Wam powiem ze pewnie o 2 postaramy sie za ok. 3 lata ale juz tesknie za Olim jak byl taka mala kruszyneczka... hehe Ale chcialabym moc poswiecic mu 100% siebie a pozniej jak pojdzie do przedszkola bede mogla poswiecic 100% uwagi kolejnej dzidzi :tak:;-)

Podziwiam te ktore juz sie staraja... :tak: ja wsumie moglabym juz miec 2 maluszka ale mysl o 2 ciazy i porodzie mnie przeraza... przedewszystkim koncowka... nie usmiecha mi sie po raz kolejny drapac sie do krwi przez ponad 2 miesiace i puchnac jak swinia... heh

A powiedz mi jak tam te guzki na glowce malego?

Co to jest to Archiwum mam listopadowych?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziunka
Zauwazyłam że ostatnio jestes chyba najbardziej aktywną użytkowniczką bb na naszym forum :tak:
Ktoś ci przy dzidzi pomaga czy dzidzia taka grzeczna...? :-)
Moja dużo śpi to sobie pozwalam(...) :-p

:-D
Grzeczna jest ;-) spi duzo, jak nie spi to lezy w lozeczku i gapi sie na karuzele, potem cycek i na mate i znowu spokoj :-D A poza tym ja w domu malo co robie :zawstydzona/y: wszystko robi A :tak: No i bez bb nie moge zyc :-D

:-D
Grzeczna jest ;-) spi duzo, jak nie spi to lezy w lozeczku i gapi sie na karuzele, potem cycek i na mate i znowu spokoj :-D A poza tym ja w domu malo co robie :zawstydzona/y: wszystko robi A :tak: No i bez bb nie moge zyc :-D
No to maleństwa podobny sposób bycia do siebie mają :tak:
z tą róznicą ze ja jeszcze domem sie zajmuje no ale nie nadgorliwie rzecz jasna... ;-):-)

Aaaa, juz teraz rozumiem dlaczego nie wzielas nic od gina ;-):-) i powodzenia zycze :-)
:tak:no właśnie

to by tez bylo super rozwiazanie,ale dziwne, ze nikt na to od nich wczesniej nie wpadl, pewnie bedzie ciezko
moę nie było takiej potrzeby :sorry2:i nikt nie przypuszczał że tak się może dziać
A kto JUZ się stara? :shocked2:
chyba cos znowu przeoczyłam :-D
no Kamcia przeciez :szok:
no właśnie ja :tak::-D

Kamcia podziwiam :-) to czekamy na wieści o zafasolkowaniu;-)
Ja bym chciała jeszcze jedno ale za 4- 5 lat ale nie wiem czy za stara nie będę:-(

reklama
Do góry