reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

Hejka, troszkę mnie nie było, ale melduję już swoją obecność:-):-):-):-):-)
Była u mnie przyszła mamuśka chrzestna małej - moja siostra i jak obliczyłam tak od października przewinęła się u nas niezła grupka rodzinki;-);-);-);-) Siostra, moi rodzice, teściowie, szwagierka, moja młodsza siostra no i jeszcze w lutym najmłodsza. Potem tylko marzec i na początku kwietnia mykamy na południe na chrzciny:-):-):-):-) Nie mogę się doczekać, bo od sierpnia nie byłam w rodzinnym miescie.

Ja powiem szczerze nie myślę jeszcze o kolejnym dziecku, może tak za 3 lata, ale nie koniecznie muszę mieć kolejne swoje rodzone. Ostatnio zastanawialiśmy się nad stworzeniem rodziny zastępczej, no ale zobaczymy, co czas pokaże.

Miłej nie dzieli MAmauśki:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Kaska zadam wscipskie pytanko, jak ci sie udalo zachowac odstep 4 lata :confused::baffled::confused:

Ale co, że duzo? Ja mam odstep 5 lat, a Aga4444 chyba o ile sie nie myle 8 ;-)

Dzien Dobry dziewczynki :-)

A ja Wam powiem ze pewnie o 2 postaramy sie za ok. 3 lata ale juz tesknie za Olim jak byl taka mala kruszyneczka... hehe Ale chcialabym moc poswiecic mu 100% siebie a pozniej jak pojdzie do przedszkola bede mogla poswiecic 100% uwagi kolejnej dzidzi :tak:;-)

Podziwiam te ktore juz sie staraja... :tak: ja wsumie moglabym juz miec 2 maluszka ale mysl o 2 ciazy i porodzie mnie przeraza... przedewszystkim koncowka... nie usmiecha mi sie po raz kolejny drapac sie do krwi przez ponad 2 miesiace i puchnac jak swinia... heh

A powiedz mi jak tam te guzki na glowce malego?

Co to jest to Archiwum mam listopadowych?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziunka
Zauwazyłam że ostatnio jestes chyba najbardziej aktywną użytkowniczką bb na naszym forum :tak:
Ktoś ci przy dzidzi pomaga czy dzidzia taka grzeczna...? :-)
Moja dużo śpi to sobie pozwalam(...) :-p

:-D
Grzeczna jest ;-) spi duzo, jak nie spi to lezy w lozeczku i gapi sie na karuzele, potem cycek i na mate i znowu spokoj :-D A poza tym ja w domu malo co robie :zawstydzona/y: wszystko robi A :tak: No i bez bb nie moge zyc :-D

:-D
Grzeczna jest ;-) spi duzo, jak nie spi to lezy w lozeczku i gapi sie na karuzele, potem cycek i na mate i znowu spokoj :-D A poza tym ja w domu malo co robie :zawstydzona/y: wszystko robi A :tak: No i bez bb nie moge zyc :-D
No to maleństwa podobny sposób bycia do siebie mają :tak:
z tą róznicą ze ja jeszcze domem sie zajmuje no ale nie nadgorliwie rzecz jasna... ;-):-)

Aaaa, juz teraz rozumiem dlaczego nie wzielas nic od gina ;-):-) i powodzenia zycze :-)
:tak:no właśnie

to by tez bylo super rozwiazanie,ale dziwne, ze nikt na to od nich wczesniej nie wpadl, pewnie bedzie ciezko
moę nie było takiej potrzeby :sorry2:i nikt nie przypuszczał że tak się może dziać
A kto JUZ się stara? :shocked2:
chyba cos znowu przeoczyłam :-D
no Kamcia przeciez :szok:
no właśnie ja :tak::-D

Kamcia podziwiam :-) to czekamy na wieści o zafasolkowaniu;-)
Ja bym chciała jeszcze jedno ale za 4- 5 lat ale nie wiem czy za stara nie będę:-(

reklama
Do góry